home
01-03-13

"Eu nu sunt servitor. Dacă eşti glorie, hai la palat"

REACŢIA DOMNULUI EMERICH JENEI la a n-shpea umilinta a Aluia la adresa gloriilor:

"Este incredibil până unde s-a ajuns. Nu credeam că o să trăiesc să văd aşa ceva! Elevii mei practic au fost umiliţi de Gigi Becali, atunci când a aruncat biletele de la meciul cu Chelsea pe jos. Credeţi-mă că dacă eram la Bucureşti nu se întâmpla asta. Domnul Becali să înţeleagă că nu noi trebuie să cerem aceste bilete, ci dânsul trebuia să ne recunoască meritele şi să ne invite la această partidă.

Din câte ştiu eu, Steaua are inscripţionată pe autocarul cu care merge prin ţară Cupa Campionilor din 1986 şi Supercupa Europei din 1987, trofee cucerite de foştii mei jucători"


Fara alte comentarii, scuipatii debitati de Ala:

"M-a sunat unu Scurtu. Nici nu ştiu cine e Scurtu... Cică vrea 10 bilete. I-am zis că vreau să îl văd.

Cică a fost farsă.... Spun eu acum că am bilete pentru orice consilier, pentru orice om din Guvern. Eu am păstrat cam 1.000 de bilete pentru orice om important. Bine, din astea 1.000, cinci sute sunt la peluză... Pentru prieteni, rude, vecini.

La meciul ăsta a fost ceva special. Mai am aici 200 de bilete pe care le voi da la consilieri, deputati, dacă mă sună.

Am 200 de invitaţii VIP. Până luni, toate gloriile de la Steaua pot veni să ia bilete. Eu nu sunt servitor. Dacă eşti glorie, hai la palat şi îţi dau invitaţie. Prima dată pentru ei, după pentru politicieni.

Mă scuzaţi că nu vă ştiu adresa să vin acasă la voi ca poştaşul. Sunt aici. Fac apel public. Orice glorie poate veni pentru invitaţie. Atât pot să fac. Mai mult, nu!

Gloriilor dacă le e lene să vină, să dea un telefon şi le pun biletele într-un plic. Vino la meciul cu Gaz Metan şi le primeşti într-un plic de la Luţu. Eu ştiu că un copil dacă nu plânge, nu primeşte ţâţă. Nici eu nu pot să iau o ţigancă şi să dea cu ghiocul. Lui Puiu Iordănescu i-am dat şapte, că e şi cuscrul meu şi vine şi cu ginerele.

Ce am făcut eu acum e ceva inimaginabil şi ei mă atacă. Farsă? Ce farsă? Orice consilier vine, eu îi dau bilete. Ăsta e adevărul.

M-am organizat pentru că nu vreau să mă fac de râs la meciul ăsta!

Am avut 500 de bilete la VIP şi 500 la peluză. Care e problema? Bag milioane şi nu pot avea nişte bilete?

Oamenii ăştia din Guvern de unde să cumpere bilete? Nu merită şi ei bilete? Ce e mare lucru.

Am făcut un barter cu Chelsea pentru 200 de bilete la VIP. Dacă vor să meargă deputaţi, normal că o să le dau bilete. Doar nu o să stea un demnitar al României în galerie la Chelsea, printre englezi. E deputat al României, senator al României! Cum să-i las să stea în peluză!?

Oamenii au vrut să-mi plătească, dar le-am explicat că nu pot face asta... se considera evaziune fiscală.

Din alea 8.000 de bilete au luat jucătorii vreo 2.000... dacă nici jucătorii nu primesc? A mai luat galeria lui Chelsea vreo 2.000... A mai luat nu ştiu cine încă vreo 700 şi... s-au dus... asta e.

Să vină gloriile să ia bilete! (n.r. se enervează) Cică nu mai am bilete! Uite bilete!!! (n.r. aruncă pe jos biletele)"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE