home
05-02-13

Curva tatuată se crede versată

Suntem bombardaţi în aceste zile cu abjecţiile acestei târâturi care a avut tupeul să atace observaţii (corecte şi decente) ale legendelor clubului Steaua: Emerich Jenei şi Anghel Iordănescu.

“O să-i fac rost de un contract de comentator la un post TV cât de curând, că văd că-i place mult la TV. Pentru familia mea contează enorm când singurul Titan al fotbalului românesc - mircea lucescu - are timp să ne sune sau sa ne răspundă la telefon şi sâ ne dea sfaturi ore în şir sau să ne laude. Şi toate astea la telefon, nu la TV" a spus cap de mop despre Anghel Iordănescu. Un nume uriaş pe care nu are voie nici măcar să-l pronunţe.

Referitor la sfaturile DOMNULUI (!) Emerich Jenei, cap de mop a ţinut să înţepe încă o dată “Oare lumea l-a uitat pe cel care a făcut echipa Stelei. Un Halagian? Oamenii care ştiu fotbal au uitat oare ce greu este să faci o echipă şi ce uşor e să o preia altul să cîştige trofee cu ea?”

Ce observăm? O becalizare tot mai accentuată a societăţii, cu încordări de muşchi şi fâlfâieli de ţâţe ale ţaţelor care toată viaţa lor au încercat să ducă la rang de artă ceea ce ştiu să facă cel mai bine: să sugă sau să stea capră (după caz). O să ajungem cel mai probabil să ne bucurăm din ce în ce mai rar de adevărate MONUMENTE (!) ale societăţii/ sportului cum sunt aceştia, mai ales că ei sunt tăvăliţi din ce în ce mai frecvent de caricaturi obscure ce ar trebui să se găsească într-un singur loc: coşul de gunoi.

Fă, jos labele de pe istoria Stelei !

Fox

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE