home
19-02-13

Lupta cu tine

E o piesa CIA. Mi se pare croita pentru Nesu, pentru situatia lui, pentru speranta care trebuie sa dainuie, asa cum si el dainuie in sufletele noastre.Astazi implineste un numar rotund, si ii spun ca dincolo de toata nenorocirea care i s-a intamplat este un om norocos. Este norocos pentru ca in lupta cea mai grea a vietii, cu el insusi, el nu este singur. Are un prieten fenomenal, mereu aproape, si milioane de oameni care macar o data i-au inchinat un gand. Multi nu au sansa asta. Multi sunt pusi in situatia de a abandona. El ne poate arata ca este cel mai bun aluat ros-albastru, pentru ca e titular fara voie in cel mai greu meci, cel al vietii. Si e condus rau la pauza, dar poate intoarce rezultatul.

E ziua lui si face 30 de ani. Pentru noi si pentru el timpul curge altfel, notiunile au devenit altele, perceptiile au devenit diferite, dar ne unesc in continuare valorile, respectul si iubirea. Toate au fost reciproce, si asa, cum am fost bucurosi atunci cand l-am vazut mai bine, cum am plans cand am stiut ca-i e mai greu, asa il vom sprijini in continuare. Unii de la distanta, unii mai direct, altii poate doar printr-un gand sau o urare.

Mihai Nesu nu mai este un fostbalist, este in primul rand unul dintre noi, si ii dorim binele pe care il dorim si pentru noi. Hai Universule, fa asa cum zice motul Pitis, pune umarul si fa-l iarasi sa zambeasca, sa-i fie bine.

Pentru ca e ziua lui si i-o dorim din suflet , pentru ca in lupta cu el, ii tinem spatele.

La multi ani Mihai Nesu, lupta in continuare!

Alex (Keluboss)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE