FC Steaua e „Number one” pe stadioane și în sezonul 2016-2017

de | mai 17, 2017

De cinci ani Steaua domină autoritar fotbalistic Liga 1, fiind cea mai constantă echipă în top cu 3 titluri adjudecate în serie și două pierdute la mal și arbitraj. Nu mai dezgropăm mortii. 

 • 2012-2013: Steaua Campioană. Vicecampioana Pandurii e în pragul retrogradării.
 • 2013-2014: Steaua Campioană. Vicecampioana Astra, care în sezonul următor a terminat pe 3.
 • 2014-2015: Steaua Campioană. Vicecampioana ASA e în pragul retrogradării.
 • 2015-2016: Steaua Vicecampioană. Campioana Astra, ciuca bătăilor în sezonul următor: locul 6.
 • 2016-2017: Steaua Campionă/Vicecampioană.
Ca de obicei, FC Steaua conduce detașat și la „Media numărului de spectatori” pe meci în Liga 1 sezonul 2016-2017.
 • Cu o medie de 9.390 suporteri pe meci, Steaua este lider autoritar în Liga 1 și în sezonul în care și-a schimbat denumirea în „FCSB”.

Click imagine pentru mărire

 • În top 20 „Număr spectatori la un meci”, FC Steaua a fost prezentă în 13 partide cu cea mai ridicată audiență!

Click imagine pentru mărire

Pentru a avea imaginea ce înseamnă audiența înregistrată pe stadion de FC Steaua București (FCSB), vă arăt prezența totală a sporterilor pe stadioanele din România într-o etapă de Liga 1. Nu ar umple Arena Națională, decât atunci când se joacă Steaua – Dinamo.

În sezonul regular, maximul de total spectatori în Liga 1 a fost de 75.565 înregistrat în etapa a 8-a, iar minimul de  3.600 în etapa cu numărul 21. În play off/out maximul a fost atins în ultima etapă de play off, 50.807 total spectatori.

Click imagine pentru mărire

Sursa date: lpf2.ro

Uneori, cifrele țin loc de 1000 de cuvinte. Este cazul și acum. Vă las pe voi să le comentați.

Prăbușirea din Liga 1

Înainte, din primul eșalon echipele cădeau în cel de-al doilea. Acum, se prăbușesc direct în prăpastie. În ultima vreme, când o echipă retrogradează din Liga I se desființează, nemaifiind în stare să supraviețuiască mai ales că veniturile se subțiază drastic.

Acest fapt foarte trist arată cât de artificial trăiesc echipele din fotbalul nostru, dependente aproape total din banii de la televizări, nefiind în stare să conceapă sau să atragă alte surse de venit. De obicei o retrogradată era principala candidată la revenirea pe prima scenă. Se strângeau rândurile, erau păstrați oamenii cei mai importanți și se aborda cu mult optimism revenirea în Divizia A, cum se numea pe-atunci.

Iată soarta retrogradatelor primului eșalon din 2000 încoace:

2015-16: ACS Poli Timișoara a rămas finalmente în primul eșalon doar pentru că nou promovata Rapid București a intrat în faliment; Petrolul Ploiești a intrat în faliment.

2014-15: Gaz Metan Mediaș a revenit imediat în Liga I; FC Brașov a continuat în eșalonul secund; Universitatea Cluj a continuat în eșalonul secund dar a suferit încă o retrogradare consecutivă intrând în faliment; Rapid București a revenit imediat în Liga I, dar cum afirmat mai sus, a intrat în faliment; Oțelul Galați a început competiția însă la finele sezonului regular a retrogradat; Ceahlăul Piatra Neamț au început competiția dar după sezonul regular a abandonat, intrând în faliment.

2013-14: ACS Poli Timișoara a revenit imediat în Liga I; Săgeata Năvodari a început competiția însă la finalul turului s-a desființat; Corona Brașov s-a desființat imediat; FC Brașov și-a păstrat locul în Liga I pentru că SC Vaslui a dat faliment.

2012-13: CS Turnu Severin s-a desființat imediat; CSMS Iaşi a revenit imediat în Liga I; Gloria Bistriţa a jucat întreg sezonul, ocupând un loc în prima jumătate a seriei sale, însă în pauza competițională s-a desființat; Concordia Chiajna și-a păstrat locul în Liga I pentru că Rapid București nu a primit licență.

2011-12: FCM Târgu Mureş a revenit peste două sezoane în Liga I; CSU Voinţa Sibiu a început competiția însă după 11 etape s-a desființat; Sportul Studenţesc Bucureşti a jucat întreg sezonul, ocupând locul 9 în seria sa, însă în pauza competițională a fost retrogradată până în Liga a VI-a din cauza datoriilor; CS Mioveni a devenit una dintre puținele prezențe constante a eșalonului secund.

2010-11: Universitatea Craiova a fost suspendată din toate competițiile de FRF; Victoria Brăneşti s-a desființat imediat; Unirea Urziceni; Sportul Studenţesc Bucureşti şi-a păstrat locul în prima ligă prin retrogradarea pe probleme de licenţă a echipelor FC Timişoara (ar fi revenit imediat în Liga I, însă și-a retras licența) şi Gloria Bistriţa (a revenit imediat în Liga I).

2009-10: Politehnica Iaşi s-a desființat imediat; Ceahlăul Piatra Neamţ a revenit imediat în Liga I; Unirea Alba Iulia a jucat două sezoane, iar în al treilea, adică 2012-13 s-a retras la jumătatea sezonului, intrând în faliment; Pandurii Târgu Jiu și-a păstrat locul în primul eșalon prin retragerea din fotbal a echipei Internaţional Curtea de Argeş.

2008-09: Farul Constanţa s-a mai târâit în eșalonul secund până în vara lui 2016 (când a falimentat), plină de datorii și evitând două retrogradări numai pentru că se retrăgeau alte echipe; CS Otopeni a continuat să joace în eșalonul secund timp de patru sezoane, până în vara lui 2013, când nu s-a mai înscris la start, desființându-se; Gloria Buzău a mai trăit, rezistând și unei retrogradări în Liga 3 (în vara lui 2012), revenind în eșalonul secund imediat, însă după încheierea sezonului 2015-16 a fost retrogradată din cauza unui scandal legat de pariuri ceea ce a însemnat falimentul ei.

2007-08: Ceahlăul Piatra Neamţ a revenit imediat în Liga I; Dacia Mioveni, cum afirmam mai sus, este una dintre puținele prezențe constante în Liga 2, prezență întreruptă scurt de promovarea în Liga I din vara lui 2011; UTA Arad a continuat să evolueze în eșalonul secund până la finele ediție 2013-14 când a retrogradat și totodată a falimentat; Universitatea Cluj după ce sezonul ce a urmat a evitat in extremis retrogradarea în Liga 3, în următorul a izbutit revenirea pe prima scenă.

2006-07: FC Naţional Bucureşti a jucat întreg sezonul ce a urmat, pentru ca în imediat următorul să se retragă la jumătatea sa, intrând în faliment; FC Argeş Piteşti a revenit imediat în Liga I; Jiul Petroşani după trei sezoane a retrogradat și în Liga 3, unde nu a putut rezista, preferând să activeze numai la nivel de eșalon 4, cu o mică excepție, când și-a mai încercat șansa într-al treilea; Ceahlăul Piatra Neamț și-a păstrat locul prin faptul că una dintre promovate, Delta Tulcea, nu avea licență.

2005-06: FCM Bacău a mai activat în eșalonul secund până în sezonul 2009-10, când s-a retras cu două etape înainte de final!, promovând imediat, însă în vara lui 2012 a intrat în faliment; Pandurii Târgu Jiu și-a păstrat locul în Liga I prin faptul că a fost retrogradată din cauza unor datorii la stat Sportul Studențesc București (care a revenit în Liga I în vara lui 2010).

2004-05: Apulum Unirea Alba Iulia imediat a retrogradat în Divizia C, a revenit prin cumpărarea unui loc de B, pentru ca în vara lui 2009 să promoveze în Liga I; FC Braşov a revenit în Liga I după trei ediții; Universitatea Craiova (a revenit imediat în Liga I).

2003-04: Ceahlăul Piatra Neamţ a revenit în Divizia A după două sezoane; Petrolul Ploieşti a revenit în Liga I tocmai în vara lui 2011; FC Oradea a evoluat în eșalonul secund până în ediția 2015-16, când după prima parte a falimentat.

2002-03: Sportul Studenţesc Bucureşti a revenit imediat în Liga I; UTA Arad în vara lui 2006 ar fi trebuit să retrogradeze, numai că paradoxal, a ajuns în Divizia A, cumpărând locul de la Liberty Salonta!

2001-02: Petrolul Ploieşti a revenit imediat în Liga I; UMT Timişoara a început sezonul, însă după etapa a 12-a s-a retras, reluând campionatul sezonul următor în Divizia C unde a evoluat până în 2007-08 când a retrogradat, ulterior desființându-se.

2000-01: Rocar Bucureşti a început competiția însă la finele turului a intrat în faliment; Gaz Metan Mediaş a activat în Divizia B până în vara lui 2008, când a promovat în Liga I; Foresta Suceava după două sezoane a retrogradat în „C”, iar în sezonul ce a urmat a abandonat, intrând în faliment.

Sursă statistică: romaniastats.ro

Peste toată Liga 1 a existat o singură echipă fără probleme financiare și an de an prezentă în grupele UEFA : FC Steaua București (FCSB)!

X Ray

Image result for CS U Craiova - FC Steaua

66 de comentarii la „FC Steaua e „Number one” pe stadioane și în sezonul 2016-2017

  1. bogdand

   @Lord Pepe.

   Auzi … da ai terminat cu strigatele ca steaua are doar 200 de suporteri?! …. ti-ai inghitit limba?

   Toti desteptii cantau pe aici ca sunt doar 100 de suporteri care mai vin la meci … si aduceau ca dovada suprema statistica cand se juca la -5 grade afara si prezenta la un miting organizat fara cap si fara coada …

   Eu as vrea o statistica cu veniturile din meciurile cu steaua vs media celorlate meciuri pentru echipele din provincie … nu doar ca au umplut stadionul dar au profitat si au ridicat si pretul considerabil …

  2. alexutz2007

   @Lord vorbesti prostii. Multi au venit si pentru performantele facute. Si probabil ca in preliminarii stadionul va fi plin.
   Lord chiar e Steaua. Din moment ce a preluat de la AFC istoria glorioasa,activitatea, locul e Steaua. Accepta asta.

   1. red-star

    Prietene, aceea „preluare” a fost facuta in mod fraudulos, cu ajutorul mafiotilor de la LPF/FRF. AFC nu putea sa „predea” istoria, activitatea si locul in liga I. Avea doar dreptul de a le folosi. In momentul in care a fost falimentat de cioban, toate cele enumerate de tine au „reintrat in posesia” CSA Steaua. Voi asta nu vreti sa intelegeti. Voi o tot bagati pe asta cu „continuitatea”, dar daca acea „continuitate” a fost facuta fraudulos, cum sa sustii asa aberatie?

    1. alexutz2007

     @Red star observ ca esti limitat. Tu crezi ca aici imprumuti palmaresul,locul cand vrei tu? Locul nici macar nu a apartinut vreodata CSA-ului.Locul il ai rezervat doar pe.1 an in Liga 1, an in care trebuie sa demonstrezi ca esti capabil sa-l tii ocupat si pentru anul viitor.
     Tu confunzi inscrierea la OSIM cu preluarea frauduloasa. Pai jucatorii au fost cumparati, locul nu-l detineau, palmaresul esfe istoria unei echipe pe care oricum nu detii acte. Asa ca nu minti lumea cu prostiile bagate-n cap de Talpan si de catre SLab.

     1. Lord Pepe

      Auzi ca nu a apartinut Stelei 🙂 dar cui a apartinut? Lumineaza-ne. Cum crezi tu ca stau treburile cu locurile dintr-un campionat?

   1. alexutz2007

    Lord locul apartine Ligii. Daca ar apartine unei echipe nici nu ar putea retrograda. E ca in cazul unui apartament. Proprietarul pe teren esfe Primaria. Dar se pare ca tu ai o gandire limitata.

  1. le-reseau-pansant

   Inseamna ca nu esti atât de stelist pe cât te pretinzi ca esti daca nu ai prea fost la meciurile echipei, desi sustineai sus si tare ca o iubesti.

   Chiar nu înteleg de ce nu-i dai în judecata pentru înselatorie, nu cred ca s-a prescris fapta de la ultimul meci la care ai participat si pâna acum, ai fi chiar un erou daca ai face-o!

   1. bogdand

    @Lord Pepe

    :))) … nici tu nu poti sa fii atat de limitat …

    Si cand a venit steaua la ei acasa li s-a facut brusc dor de fotbal si de echipa propie?! Asa sa fie …

    Astia de la Astra s-au refoltat si au incercat sa previna asa anomalie crescand pretul la bilete de 10 ori … poate poate or ramane oamenii acasa si nu or sa treaca pe la stadion 🙂 …

 1. vasglo

  „Peste toată Liga 1 a existat o singură echipă fără probleme financiare și an de an prezentă în grupele UEFA : FC Steaua București (FCSB)!”

  Cu alte cuvinte: CE NE-AM FACE FARA STEAUA!…-:)

  1. Lord Pepe

   Cea mai mare parte a celor care posteaza aici CLAR nu sustin Steaua. Cum sa o sustina cand ei spun ca, si citez, „supercupa Europei e o competitie L.ABa”? Vad ca tu ai poza cu CCE la profil. As vrea sa îmi spui părerea ta despre declaratia asta făcută de Gosu. Crezi ca acel trofeu e o „l.aba”?

   In alta ordine de idei, de ce se face propaganda anti CSA Steaua aici? Am văzut doar jigniri in legatura cu echipa de baschet. Talpan e înjurat peste tot. Acelasi gosu a spus ca Steaua e o echipa de bolsevici, ca ar fi fost infiintata de bolsevici. Adica tot felul de citate din lucescu. Tu le poti verifica. Nu trebuie sa mă crezi pe cuvânt.

   Si, in final, atitudinea fata de SUD. Nu ca ar avea ei nevoie de mine ca sa ii apar. Dar cine plm sunt triplanticii astia de aici de isi permit sa jigneasca SUDul pe un site care se vrea al Stelei?

   Te rog sa verifici si sa îmi spui daca ceea ce am spus nu e adevărat.

 2. Lord Pepe

  Si uite, asta e un articol mincinos. Spune ca Fc Fcsb nu are probleme financiare, cand asta nu e adevărat. Pe lângă prejudiciul pe care trebuie sa il plătească Stelei, mai exista multe datorii mai mici. Una, de 350 mii €, e fata de Brasov. Deci despre ce vorbim?

 3. Gosu

  Lucisme :)) Prietene tu ori esti de internat ori chiar esti internat. Seek help !
  Si da esti un nostalgic comunist impreuna cu toata gasca ta de dezaxati.
  Din nou , da si cu acele competitii. Cupa Intercontinentala si Supercupa Europei sunt competitii de mana a doua. O semifinala de CCE / UCL e de o mie de ori mai valoroasa in opinia oricarui om care intelege ceva din fotbal.
  Asta cu Talpan e cea mai tare. Ai altar cu el in camera ?
  Du-te ba baiatule si stai cu oropsitii tai pe S Lab, ce te tot fute pe tine grija de fecesebisti ?

  1. Lord Pepe

   Acelasi prost agresiv. Te-a sunat xray? Si aceeași obsesie cu Steaua Libera. Bai, caine, stii care e diferenta dintre aia si voi?

   Daca se dovedeste printr-o minune ca voi aveti dreptate, pe aia nu ii poate acuza nimeni ca nu sunt stelisti. Ca ei il injura pe cioban.

   Dar voi injurati Steaua. In momentul cand fc fcsb nu va mai putea minti ca are palmaresul, voi ce plm veti face? O sa veniti cu coada intre picioare la meciurile Stelei, aia o sa faceti. Ca asta e caracterul vostru infect. Si o sa va faceti ca nu ati înjurat Steaua niciodată.

   1. alexutz2007

    @Lord ce replici de 2 lei ai:)). Prin faptul ca jignesti echipa din Liga 1, deja nu te mai poti numi stelist. Bine tu nici nu ai fost vreodata. Si daca o sa ramanem fara palmares desi ma indoiesc eu tot pe asta o voi sustine.
    Cu siguranta voi veni la meciurile din Liga amatorilor:)). Si nici nu voi tine cu viitorul cum fac lab–ar–ii.
    Ma doare-n dos de Viitorul […]. Echipa de baschet a fost prima echipa privatizata si desfiintata. Deci echipa de baschet cea adevarata nu exista.
    Tare ma tem ca dupa proces o sa vii tu cu coada intre picioare.
    Si nu inteleg ce cauti tu pe acest site? Nu exista asa discutii interesante pe SLab ca aici? Eu nu injur Steaua cea adevarata in schimb ma pis pe clona voastra facuta ,,pentru a proteja marca”.

     1. alexutz2007

      :)))). Facem pariu ca va fi al nostru si din nou sezon?:))).

  1. Lord Pepe

   Sa ii informez pe cei inclinati sa creadă minciunile postate aici. Tu esti proprietarul, parca. Te-am întrebat ceva mai sus. Cum te simti stiind ca pe siteul tau, unul dedicat Stelei, niste baieti spun ca performantele Stelei sunt l.aba?

 4. george-stan

  sunt convins ca se scriu multe prostii pe site-ul asta, ca de altfel oriunde pe internet. E normal.
  Imi pare rau ca nu realizezi si tu asta si ai aceasta pornire mesianica.
  totusi, ce nu o sa accept, la nivel personal daca vrei, e sa cataloghezi site-ul asta intr-un fel care ti-ar justifica tie o anumita teorie.
  eu nu ma ocup cu banat oameni, mi se pare inutil. Totusi, daca generalizezi retorica asta cu sclavii ciobanului, cred ca ar fi mai bine sa iti muti opiniile in alta parte. E ok, cred ca mesajul a fost transmis.

 5. george-stan

  // pt ca vad ca au mai aparut comentarii intre timp, trebuie sa spun si ca faptul ca site-ul asta a ales sa acopere meciurile singurei echipe de fotbal Steaua, nu inseamna ca ar trebui permise expresii gen ‘talpanistii’. Sunt intr-un fel echivalentele pentru ‘sclavii ciobanului’

 6. Lord Pepe

  Ei ti-l cataloghează. Cu comentariile si articolele lor. NU eu. Ca eu pot pleca, pot sa nu mai zic nimic. Dar ii vezi pe astia capabili sa nu mai injure Steaua? Siteul asta a fost cândva un loc unde veneau Stelistii sa discute despre Steaua. Acum e un loc unde ciobanul e lăudat si Steaua e injurata.

  1. alexutz2007

   Felicitari pentru raspuns dar nu va pleca. Fiind un grup mic incearca prin diferite mesaje, articole sa atraga cat mai multi adepti. Eu nu au o problema cu FC Steaua ci cu Becali.
   Sunt un fel de Martorii lui Ehova.

 7. sikander

  Eu n-am nimic personal cu el, messi si restul ca ei. Ma enerveaza in schimb cand intru pe un articol despre un meci si in loc sa dau peste comentarii despre joc, tactica samd, dau numai de FCFCSB, slugile ciobanului etc. Am inteles, sunteti setati pe asta. Perfect! Doar ca limitati-va sa postati astea la un articol despre procese, declaratii de presa etc. In cazul de fata cred ca e nesimtire si trebuie sterse comentariile care nu au legatura cu subiectul articolului. In caz de repetare – ban! Simplu! @ XRay 😉

 8. Lord Pepe

  🙂 fabulos. Omul nu e deranjat ca astia injura Steaua. E deranjat ca nu-i las eu sa o injure 🙂

  O ultima întrebare. Ai de gând sa vii la meciurile Stelei? Si ma refer la Steaua. Nu la FC Fcsb

 9. joseph

  @ george-stan

  eu cu siguranta nu sunt adrian si nu am absolut nicio treaba cu vreo pagina de facebook, pentru ca vad ca pentru multi asta spune ceva. poate este o problema faptul ca fac parte din PS, dar aici de fiecare data mi-am exprimat pozitia personala… uneori chiar in dezacord cu cea a grupului.

  acum foarte multi ani m-am inscris pe forum pentru ca ma interesa schimbul de idei care se desfasura atunci si in timp am postat mai mult sau mai putin constant. pe vremea aia toti sustineam aceeasi echipa si problemele la care am ajuns acum erau intr-un stadiu incipient. nu mai urmaresc de mult timp FC FCSB decat rar si atunci din curiozitate pentru legaturile mai mult sau putin directe pe care le are cu ceea ce imi doresc, dar atat timp cat exista o disputa juridica in jurul a ceea ce numim cu totii Steaua, nu vad de ce nu mi-as exprima puctul de vedere aici, atat timp cat site-ul se numeste fcsteaua.ro si majoritatea userilor se refera la echipa pe care o sustin ca fiind Steaua.

  daca este sa analizam obiectiv, in comentarii, atacurile si lipsa de bun simt sunt prezente in toate partile, ceea ce mi se pare oarecum normal in societatea in care traim, dar asta nu scuza politica editoriala care nu asigura nici pe departe o echidistanta, luand in considerare mai mult impresii si articole de pe propriul site, decat decizii judecatoresti. chit ca cele din urma nu sunt inca suficient de clare, ar trebui totusi sa aiba o greutate cel putin egala cu interpretarea subectiva a unora sau altora si ar trebui sa le ridice redactorilor unele semne de intrebare cand ataca cu atata lejeritate si isi sustin teoriile cu atata siguranta.

  intelg teoria unora legata de continuitate, pentru ca multi ani de zile am fost meci de meci in peluza si daca ma intrebi pe cine am sustinut , nu pot sa dau alt raspuns decat Steaua, dar asta nu ma poate face sa ignor ce s-a intamplat toti anii astia si faptul ca Becali a preluat ilegal sau nu a preluat deloc echipa. din pacate ni s-au adeverit cele mai mari temeri si parerea mea e ca incet incet, o sa-si taie in continuare singur craca de sub picioare pana la victoria finala..

  revenid la treburi mai concrete, din punctul meu de vedere, daca refuzi sa iei in calcul problemele legale, care au culminat cu schimbarea numelui, a culorilor si care au impartit suporterii in doua tabere, poate ar trebui sa te gandesti ca cel putin o perioada, pana se lamuresc lucrurile, sa transformi site-ul in fcfcsb.ro si poate o sa scapi de discutii

 10. Gosu

  @joseph : Aceeasi atitudine de partizan . Ciocani la usa, vrei sa te bagam in casa , dar tu sa ne impui, sa ne ordoni, sa ne interzici.
  Esti dovada vie a faptului ca la 28 de ani de la caderea Cortinei, dictatura nu a cazut.
  Genul asta de impertinenta a generat adancirea haului care ne separa acum. Voi sunteti cu pusul pumnul in gura, si cu toate ca sunteti in minoritate vreti ca majoritatea sa danseze dupa voi.
  Nimeni si nimic nu poate sa dicteze altcuiva cum sa simta si cum sa-i spuna echipei de suflet. Mai mult , zecile de mii de oameni prezente pe stadion la ultimele meciuri arata legitimitatea FCSB-ului ca urmas al Stelei, indiferent de ce discutii contrare avem noi pe internet.
  Cand va exista un punct de vedere oficial mot-a-mot impotriva acestei echipe, ai tot dreptul moral sa ne certi parinteste.
  Prin faptul ca site-ul se numeste fcsteaua, nu inseamna ca esti obligat sa-ti dai cu parerea la articole despre echipa pe care voi ati renegat-o (singura care exista momentan), cu atat mai mult sa sari cu imperative, sa interzici istoria si sa contrazici realitatea.
  Lumea voastra e atat de ingusta incat nu puteti trai ca-i zicem echipei asteia „Steaua” ?
  Chiar singura bucurie a voastra nu mai e decat sa intrati pe-aci sa jubilati la infrangerile FCSB-ului si sa ne persiflati ? Atat de josnici ati ajuns ?
  Ca si cum pana mai ieri nu eram toti in aceeasi barca.
  Ai credinta ta ? Bravo nene, alegerea iti apartine. Vrei sa dezbati subiectul, fa-o elegant comentand un articol cu scandal, procese, marci, ca doar au fost destule. Ori poate deranjeaza faptul ca nebunul oricat de tare ar zbiera tot insignifiant ramane intr-un ocean de oameni.
  Si in final, nu pot sa nu remarc cum insidios denaturezi adevarul cu „schimbarea culorilor”. Nici cum vorbesti despre „problemele legale” ca punctul apocaliptic de turnura, desi aceleasi persoane (tartori la steaua l@bera) care trolleaza si jignesc si in prezent, isi bagau si isi scoteau in galerie prin 2009-2013.
  Cat priveste ilustra pagina de facebook, in proportie de 99,99% esti cel putin adept daca nu mentor. Dar nu asta e important, caci esti liber sa faci si sa crezi ce vrei.
  Insa, pumnul pe care incercati sa ni-l bagati noua in gura, mai bine vi-l bagati voi in poponet !

 11. alexutz2007

  Pentru astia care sustin CSA: ar trebui sa va intereseze de ce se intampla cu echipa voastra ca din ce stiri au aparut se pare ca vor fuziona cu ACS Regal. Numele nu ar suna rau: ACS CSA Steaua Regal Bucuresti..

Lasă un răspuns