V. Păunescu: „Steaua s-ar putea intoarce in Ghencea din ianuarie”

de | decembrie 26, 2015

FCSB

Oficialii campioanei nutresc speranța că Steaua va reveni în Ghencea din anul 2016.  Cel puțin așa susține Președintele de onoare al SteleiViorel Păunescu, cel care a confirmat, printre altele, că  negocierile dintre FC Steaua și  CS Steaua sunt în stadiu avansat.

În rezumat pe tema stadionului: ”În perioada care urmează, nu acum până în Anul Nou, deși se poate întâmpla, treaba aceasta dintre MApN, Steaua și CSA se va rezolva. Pentru Steaua este foarte important ca echipa să se antreneze acolo și chiar să joace…

Din ce știu și din ce discuții sunt cu cei de la Armată se va ajunge la o soluție. Steaua poate să închirieze Ghencea și să stea acolo. O chirie trebuie să plătească pentru a fi amortizate anumite cheltuieli. Oricum ar fi, acest stadion are nevoie de Steaua, mai ales că Ghencea va fi modernizat pentru Euro 2020 și nu poate rămâne așa de izbeliște…”.

Despre FCSB: „Cu FCSB… Să știi că atunci când s-a făcut asociația non-profit se chema AFCSB, Asociația Fotbal Club Steaua București. O treabă pe care au preluat-o de la asta. Dar pentru prescurtare la meci, că nu poți să scrie Steaua,  probabil ca au scris așa (FCSB)… Numele Steaua ar trebui să și-l ia înapoi…”

Președintele de onoare al Stelei le-a transmis un mesaj și fanilor roș-albaștrii. Întrebat dacă aceștia se vor liniști după ce vor afla vestea revenirii echipei în Ghencea, Viorel Păunescu a replicat cu umor: ”Să se liniștească? Păi, s-au liniștit de mult. Sunt chiar prea liniștiți pentru că nu mai vin la meciuri.”

Declarația completă, cu alte detalii, este în videoclip.

Sursa: Digisport 

Lasă un răspuns