Ultras: Comunicat GLAS – Steaua București

de | iulie 22, 2015

Comunicat GLAS

Oricand solidari cu orice grup liber a carei existenta deranjeaza „afacerile” interlopilor de carton din Romania, care nu au ce cauta in nicio peluza, fie ca e de la Steaua, Dinamo, Rapid sau Flacara Moreni.

Cu pumnii stransi ca intotdeauna, suntem alaturi de oricine trece prin asa ceva si va lasam cu gandurile astea, scrise acum mult timp, care se adeveresc pe zi ce trece:
Ei nu sunt interlopi, ei nu fac parte din lumea voastra, cu ei nu puteti face compromisuri, pe ei nu-i puteti cumpara. Feriti-va de ziua cand le veti fi luat tot ce au avut mai drag pe lume – grupul, stadionul, pasiunea, bula care pe voi v-a protejat pana acum. Momentul e din ce in ce mai aproape. Tic-tac!

Inainte, ultrasi, nu avem ce pierde!

Preluare de pe  pagina de facebook Ultras Steaua Bucuresti 1947 

Nota Redacției:

 • Comunicatul GLAS este ca reacție la evenimentele petrecute ieri la baza Pro Rapid.
 • Revista Ultra’:  „Aseară, în faţă la Pro Rapid, 30 de ultraşi de la T2 au fost atacaţi de Bocciu şi oamenii săi, în total 50, formaţi din interlopi, bodyguarzi şi oameni din peluza actuală, ce aveau asupra lor cuţite şi bâte. Surse autorizate de la faţa locului spun că Bocciu, liderul Peluzei Nord, ar fi tras cu pistolul, poliţiştii recuperând patru cartuşe la final, şi ar fi scos cuţitul către băieţii de la T2. Încercând să medieze conflictul, Plete de la Torcida a fost băgat în maşina unui membru din peluză şi bătut cu mânerul briceagului în cap. „
 • Comunicat T2 Rapid (click) publicat pe Ultras Romania
 • SUBSCRIEM!

XRay

5 comentarii la „Ultras: Comunicat GLAS – Steaua București

 1. adrian0808

  xray,

  poate ca pe viitor vei incerca sa ne ocolesti cu aceste comunicate despre mocirla in care traiesc asa zisele”” galerii „” nord -sud – ultras- neultras ….. Ne cam ajunge mocirla din curtea noastra ( STEAUA – FCSB) .

  Aceste grupuri de indivizi certati cu legea si care nu au nici un respect fata de opinia celolalti de langa ei , consider ca trebuiesc marginalizate pana la eliminarea totala din peisajul fotbalului.

  Au revista proprie … ULTRAS ROMANIA sau cum i-o spune ….. cine este lesinat dupa fenomenul ultras sa-si caute acolo informatiile ….

  Sa vorbim despre fotbal, jucatori, antrenori, meciuri, transferuri, steme-embleme etc ….

  1. xray Autor articol

   Adrian, acest site se adreseaza tuturor stelistilor, ultrasi sau neultrasi.

   Ca urmare a celor intâmplate la Rapid, mesajul pe internet in mai toata ultraseria romanesca este unul pozitiv si de felicitat:
   Fara arme pe stadioane!
   Pe site-urile/fb-urile lor este postată și imaginea asta

   De asta l-am și publicat!

   Sa nu uitam ca pe stadioane nu vin doar ultrasi.

   PS
   Pe dinamomania, „omologul” acestui site, scrie:
   Ah, si inca una – fiti “baieti de baieti” si tineti orice fel de armament DEPARTE de STADION. Venim la stadion sa INCURAJAM ECHIPA si sa urmarim un spectacol. Uneori e prost, alteori e in reluare, dar de fiecare data sunteti invitati sa va spuneti oful CIVILIZAT aici.
   Uite si un print cu poza de care am vorbit.

 2. adrians

  Comunicatul acesta este demn de Catavenci sau de Gabi Tamas – m-am imbatat dar nu manga sa nu mai aud ceasul ; asa si cu distinsii ns ultrasi – pe stadion mergem sa ne bagam si scoatem,sa ne mai trosnim intre noi sau cu adversarii,sa ne simtim bine dar pina la interlopi ! Fara interlopi pe stadioane,ca astia nu e ultrasi si astia are arme albe sau de foc.Interlopii pot sa aiba arme,sa ucida si sa violeze,sa-si faca legea lor,dar nu pe stadion nene,doar in afara lui.Bine zis,bine gindit.

 3. ssk

  Problema e ca interlopii aia de la Rapid nu sunt deloc de carton. Daca erau de carton, ii tavaleau aia de la T2. Asa…

  E cumva ironic ca ultrasii ajung sa deplanga neinterventia politiei la evenimente 🙂

Lasă un răspuns