FCSTEAUA.RO

Ultras: Comunicat GLAS – Steaua București

Comunicat GLAS

Oricand solidari cu orice grup liber a carei existenta deranjeaza „afacerile” interlopilor de carton din Romania, care nu au ce cauta in nicio peluza, fie ca e de la Steaua, Dinamo, Rapid sau Flacara Moreni.

Cu pumnii stransi ca intotdeauna, suntem alaturi de oricine trece prin asa ceva si va lasam cu gandurile astea, scrise acum mult timp, care se adeveresc pe zi ce trece:
Ei nu sunt interlopi, ei nu fac parte din lumea voastra, cu ei nu puteti face compromisuri, pe ei nu-i puteti cumpara. Feriti-va de ziua cand le veti fi luat tot ce au avut mai drag pe lume – grupul, stadionul, pasiunea, bula care pe voi v-a protejat pana acum. Momentul e din ce in ce mai aproape. Tic-tac!

Inainte, ultrasi, nu avem ce pierde!

Preluare de pe  pagina de facebook Ultras Steaua Bucuresti 1947 

Nota Redacției:

  • Comunicatul GLAS este ca reacție la evenimentele petrecute ieri la baza Pro Rapid.
  • Revista Ultra’:  „Aseară, în faţă la Pro Rapid, 30 de ultraşi de la T2 au fost atacaţi de Bocciu şi oamenii săi, în total 50, formaţi din interlopi, bodyguarzi şi oameni din peluza actuală, ce aveau asupra lor cuţite şi bâte. Surse autorizate de la faţa locului spun că Bocciu, liderul Peluzei Nord, ar fi tras cu pistolul, poliţiştii recuperând patru cartuşe la final, şi ar fi scos cuţitul către băieţii de la T2. Încercând să medieze conflictul, Plete de la Torcida a fost băgat în maşina unui membru din peluză şi bătut cu mânerul briceagului în cap. „
  • Comunicat T2 Rapid (click) publicat pe Ultras Romania
  • SUBSCRIEM!

XRay

Exit mobile version