„Se iese în stradă în 28 de județe”. Suporterii steliști anunță mitinguri în țara

de | ianuarie 28, 2017

Lupta pentru identitatea Stelei continua. Becali si CSA Steaua par tot mai departe de „pacea” dorita de suporteri. In aceste conditii, initiatorii unor mitinguri pentru sustinerea actualei echipe din Liga I anunta ca au devansat data manifestatiilor.

 • [Video] Declarația integrală dată de Catalin Biris, organizatorul acțiunii, la sport.ro

In timp ce Becali si CSA continua lupta in instanta, avand si alte dosare pe rol, suporterii din tara anunta ca vor sa iasa in strada.

Ramasa fara sprijin din partea galeriilor de la peluzele Sud si Nord, FCSB, actuala echipa din Liga I, are parte de sustinere in tara.

Catalin Biris, un suporter stelist, sustine ca a initiat si centralizat toate datele in privinta unor manifestatii de amploare in toata tara, pentru sprijinirea formatiei din Liga I. Acesta a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro, spunand ca a primit confirmari din 28 de judete cu privire la mitinguri.

„La apelul, la rugamintea multor stelisti din tara, desi doream ca evenimentul sa aiba loc in martie sau aprilie, am stabilit sa-l devansam si sa-l facem pe 25 februarie. Am semnale foarte multe din tara, la ora asta stam foarte bine ca si organizare, suntem la nivelul a 28 de judete. Deci, ni s-a confirmat prezenta la aceste mintinguri din 28 de judete. Nu pot, pentru moment, sa estimez cati oameni vor sa demonstreze.

Noi aducem acest protest avand in vedere doua aspecte:

1) Actuala echipa este in viziunea noastra Steaua dintotdeauna. Este continuatoarea Stelei care a castigat Cupa Campionilor.

2) Incercam sa prevenim o nedreptate care se incearca asupra lui Gigi Becali. Noi consideram ca toti cei care s-au aliat contra echipei FCSB nu s-au aliat de fapt contra echipei, ci impotriva lui Gigi Becali. Curios este ca toti cei care au facut alianta aceasta sunt persoane care au avut de-a lungul timpului niste clinciuri cu Gigi Becali.

Oamenii sunt de partea echipei. Aceasta echipa a continuat o istorie si o traditie. Pe de alta parte, Becali este subiectul principal al acestor realizari.

Semnalele noastre spun ca noua echipa nu va avea parte de suport, cu exceptia Peluzei Sud.

Noi am incercat sa facem o coeziune, sa ne punem de acord si cu cei de la Sud, sa sustinem echipa impreuna, pentru ca este singura care a continuat istoria Stelei, dar ne-am lovit de niste refuzuri.

Din pacate, sunt si suporteri de la Peluza care asculta de niste lideri cu anumite interese.

Daca echipa aceasta nu este Steaua originala…atunci vom intreba UEFA unde este Steaua. In ce calitate si-a desfasurat activitatea la nivel de UEFA o echipa promovata de catre FRF si LPF.

Am incercat si anul trecut sa facem un miting, insa acum o luna si jumatate am fost solicitat pentru a-mi relua initiativa si am spus ca trebuie sa o facem.

Recapituland, pana la ora asta avem confirmate 28 de mitinguri in 28 de judete. Mitingurile vor avea loc in fata prefecturilor din fiecare judet. Parcurgem demersurile pentru obtinerea autorizatiilor. Exista si amenintari si injurii, dar mergem mai departe.

Vrem sa atragem atentia domnului ministru al apararii, domnului ministru al justitiei si chiar domnului prim ministru. Ce se intampla in jurul Stelei nu este normal.

Continuam sa ne miram ca cei care in urma cu putin timp se bucurau cand echipa elimina Ajax si se batea cu Chelsea acum sustin desfiintarea ei.

Il consideram pe domnul Talpan a fi un alpinist. El se catara pe oriunde poate pentru a capata faima. Isi doreste sa devina cunoscut, asta e marele lui razboi”, a spus Catalin Biris, initiatorul mitingurilor Pro Identitate Steaua.

Preluare de pe sport.ro

55 de comentarii la „„Se iese în stradă în 28 de județe”. Suporterii steliști anunță mitinguri în țara

 1. alexandru-h

  Mai bine faceau miting acum vreo 2 ani ca sa-l convinga pe Becali sa-si angajeze avocati mai buni.

  De acum e tardiv – faci protest ca sa ce? Sa-l sustii pe un gropar al Stelei impotriva celuilalt gropar?

   1. siegfried

    Maestre jurist, îmi pare pentru tine, dar comunicatul lăudat e rizibil din multiple motive:

    1. Compunerea e semnată „Peluza Sud şi suporterii stelişti ce sunt ălături de noi”. După cum ştiţi grupul vostru n-are personalitate juridică, ca atare ministrului apărării i-a scris o organizaţie care nu există în ochii statului.

    2. Începutul comunicatului în care îl periaţi pe noul ministru e jenant rău de tot, totuşi un pic de demnitate băieţi.

    3. Unele întrebări sunt complet pe lângă subiect. Ce poate răspunde ministru apărării la chestiuni de tipul ăsta: Dacă Steaua nu avea și nu are valoare, de ce George Becali a ales să împrumute acest club cu bani?
    De ce, dacă Steaua nu reprezită nimic, televiziunile folosesc şi rostesc numele său în peste 75% din ştirile pe care le transmit?

    4. Habar n-aveţi cum se calculează coeficientul UEFA, dar îl tot invocaţi aiurea.

    5. Din întrebarea cheie: În baza cărei evaluări evaluări s-a stabilit în 2003 că domnului Gigi Becali îi revin 51% din acțiunile nou înfiinţatei societăţi comercaile şi de ce CSA nu i-a revenit acţiuni în cadrul acesteia, având în vedere că CSA Steaua asigura cea mai mare partea a condiţiilor necesare funcţionării şi înscrierii în competiţiile sportive a societăţii sus menţionate (baza sportivă, palmares, jucători, coeficient UEFA etc)?
    rezultă clar că:
    a) cel care a redactat chestionarul nu ştie că CSA şi-a închis secţia de fotbal în 1998.
    b) Nu ştie că FC Steaua Bucureşti SA a plătit chirie pentru utilizarea bazei sportive din Ghencea
    c) Nu ştie că CSA nu a mai avut jucători profesionişti de fotbal legitimaţi de când şi-a desfiinţat secţia (vara lui 1998).
    d) Nu ştie ce coeficient a preluat SC FC Steaua SA . Becali a preluat o echipă ce se afla pe locul 163, că d-aia jucam cu Southampton în turul 1 al cupei UEFA
    http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method2/trank2003.html
    Prin banii lui a adus-o în 5 ani pe locul 29! Un salt de 134 de locuri! Cu ocazia asta zic şi eu repect George Becali.

     1. xray Autor articol

      @wu1

      Băi, ție ți-a stat ceasul? Compari mere cu pere?? :))
      Coeficient în 2003 când a venit Becali, loc 163!
      http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method2/trank2003.html
      2003 loc 163, când a venit Becali!
      2002 loc 114
      2001 loc 89
      2000 loc 68
      ……..
      2007, 33
      2008, 29
      2009, 32
      Tu ai luat curvește. În perioada aia CSA a avut 3 calificări consecutive în CL (’94-’97), exact ca FC Steaua, tot de 3x în (2006-2008).

  1. xray Autor articol

   @ssk

   Ai dreptate! Mare pămpălău și Biriș asta! Cum să spună așa ceva? Ce, îi pasă cuiva de cioban în toată daravela asta?
   Probabil a vrut să spună că războiul cu Becali se face pe spatele Stelei, ceea ce e 100% adevărat.

 2. alexandru-h

  @piece-of-mind
  Vorbesti de comunicatul ala aberant in care se spune ca CSA Steaua asigura in 2003 palmaresul, jucatorii si coeficientul UEFA? Foarte bun, sper sa fie publicat de editura Nemira in colectia „sefeuri si mileuri comuniste”.

  1. piece-of-mind

   @alexandru-h.

   Vorbesc de comunicatul in care Ministerul Apararii era mitraliat cu o serie de intrebari incomode. Daca ai fi citit cu atentie interventia mea, ai fi realizat ca asta ma interesa pe mine.

 3. wu1

  cateva puncte de vedere pe baza declaratiilor lui biris :
  …eu nu cred in acest miting, mi se pare dubios si cred (sunt sigur) ca in spate este gigi.
  Biris spune ca prezenta la miting este confirmata in 28 de judete, dar nu poate estima numarul de persoane (nu poate estima numarul participantilor pentru ca inca asteapta ca propagnda de la tv (timp de o luna) pe care o fac sa.si puna amprenta pe „suporteri”), desi spune ca are are „foarte multe” semnale din tara si, ca la rugamitea suporterilor mitingul se va desfasura cu 2 luni inainte de la „data stabilita” (mi se pare ca se grabesc ei dintr.un anume motiv)..

  …-„Il consideram pe domnul Talpan a fi un alpinist. El se catara pe oriunde poate pentru a capata faima. Isi doreste sa devina cunoscut, asta e marele lui razboi” – hai frate, serios ?!mi se pare hilar, o duma si o scuza proasta

  …-„Din pacate, sunt si suporteri de la Peluza care asculta de niste lideri cu anumite interese” e pura speculatie(minciuna), face cumva biris parte din vreo galerie,grup, ca sa stie amanuntele astea ? mi se pare destul de clar ca e doar un atac la peluza sud fata de pozitia pe care o au in tot acest scandal (ca de altfel toate celelalte grupari steliste incluzand si peluza nord, doar ca sudul a iesit cu mai multe comunicate, a suparat mai mult)

  …- „Semnalele noastre spun (care semnale coite!proasta expresie ti.ai ales sa descrii irealitatea) ca noua echipa nu va avea parte de suport, cu exceptia Peluzei Sud” ..asta pare o declaratie rupta din discursurile lu gigi, punct !

  …- „Continuam sa ne miram ca cei care in urma cu putin timp se bucurau cand echipa elimina Ajax si se batea cu Chelsea acum sustin desfiintarea ei”…nu cere nimeni desfiintarea echipei, ci doar sanctionarea nedreptatii, a celor ce au facut ca echipa sa ajunga aici, indiferent ca vorbim de gigi sau csa!
  am mai spus.o, nimeni nu.mi poate sterge amintirile, trairile !

 4. xray Autor articol

  @Piece-of-Mind

  Cand Sudul protesta împotriva ciobanului și nu venea la meci era foarte OK! Bravo lor! Personal le postam pe forum și prima pagină toate comunicatele, activitățile… Înclusiv zicerile lui Lecce.

  Acum Sudul șterge istoria FC Steaua din 2003-2016, șterge echipa FC Steaua, șterge jucătorii și suporterii ei, șterge totul! Atunci și pentru mine acest Sud nu mai există! Dacă Steaua, jucătorii și suporterii ei nu mai există din 2003, n-a existat nici Sudul, că s-a format în 2005. Acum sudul pentru mine este decât un punct cardinal pentru busolă și harți.

  Este topic pe forum „Peluză Sud”. Te-a oprit cineva să postezi scrisoarea acolo? Pe tine sau pe alții? Eu nu sunt ofițerul de presă al nimănui! Și nu mai face pe deșteptul cu „se postează pe aici numai prostii”, când pe „frații” tăi nu-i întrec la aberații nici pe câini.

  PS
  Nu mai spun de aberațiile din misivă. De fapt e o campanie electorală mascată pro Talpan la șefia CSA, nu pro Steaua în al 13-lea ceas.
  Referior la întrebări, marea majoritate sunt inutile pentru că îl leagă pe Becali de MApN în mod fals! Becali nu a luat clubul de la Armată, cum aberant scrie în comunicat. Nici acum nu se știe?

  Becali NU a primit 51% de la CSA, ci de la asociația AFC Steaua.
  CSA, fiind unitate militară, nici nu putea fi membră a asociației de drept privat AFC. Asta era și ideea separării din 1998. CSA era reprezentată formal de câțiva generali CSA, ca membri fondatori, dar înscriși în asociație ca persoane fizice. Mai mult, CSA nu avea cum să dețină nici măcar acțiunii în SC FCSB SA în 2003, cu atât mai mult ceva din echipa de fotbal. Nu mai spun că era la sapă de lemn.

  Încă din 1998 MApN nu mai avea „Steaua fotbal”! Deci nu MApN i-a dat-o lui Becali în 2003, ci deținătorul ei legal, AFC Steaua! AFC avea inclusiv marca Steaua.
  Daca nu se radia AFC în 2011, nu mai pupa Talpan marca aia din 2014.

  Referitor la viitor, CSA nici acum nu se poate afilia FRF. În ROF FRF spune clar: http://frf.ro/.../ROAF%202013%20v.%2013.08.2013%20
  „Articolul 1 – Afilierea cluburilor
  1 Potrivit prevederilor Statutului Federaţiei Române de Fotbal, se pot afilia la FRF numai
  structurile sportive cu personalitate juridică, legal constituite și recunoscute oficial. Cluburile sportive de drept public nu pot fi membre ale FRF

  CSA este club sportiv de drept public! Deci noua echipă nu va fi a armatei, decât la amatori. De la Liga a 3-a trebuie să o dea unui privat. Cum am mai spus, asta s-a urmărit prin forțarea schimbarii numelui la SC FCSB SA „a lui Becali”. Să poată viitorii prăduitori (“finanțatorii” lui Talpan și Piți) să înființeze o nouă societate SC FCSB SA, care să preia echipa de la CSA. Dar… atunci să vezi bâlci, că va trebui licitație publică. Nu poate încredințare directă…

  Oricum, întrebările sunt pentru MApN, nu pentru suporteri. Acolo trebuie să ajungă, nu aici! Le urez succes!
  Personal voi publica răpunsurile pe prima pagina.

 5. wu1

  xray, siegfried a cautat in arhive sa arate ca steaua pana sa vina gigi steaua era praf, iar dupa venirea lui s.a scuturat de praf si a ajuns in „top”. iar eu am vrut sa-i arat ca nu-i asa, si ca in 98 steaua avea o clasare muult mai buna decat are acum in 2017 la aproape 20 de ani.
  ps. am pus 98 ca an de referinta prin trecerea de la csa la afc (de cand au inceput manariile, si se planuia cedarea stelei catre becali )

  1. xray Autor articol

   @wu1
   Da, pentru că a avut seria de CL 94-97! Dar problema erau banii în 1998!!!

   PS
   Nu pot fi comparate și pentru că după trecerea la Grupe Europa League a mărit numărul de echipe cu puncte multe din EL, fosta Cupa UEFA. Acum faci mai multe puncte dacă mergi în EL, nu în CL, dar mai puțini bani.

 6. mq-messi

  Revolutia ros albastra:))
  S a ajuns sa se vorbeasca de toti zabrautenii care se inchina la nea gigi. La cat de oi sunteti, nu v ar deranja daca si ar lua licenta de antrenor si ar sta pe banca.. „pe banii lui”.
  Ba, voi in primul rand nu va canalizati atentia pe ce este important. Daca nu ajunge in grupe, fcsb ul este pa. Sa vorbiti atunci de continuitate si altele:)))))
  PS: daca as fi fost un suporter care vreau normalitate si totusi as fi crezut ca asta e Steaua, mi as fi bagat capul in pamant cand as fi vazut free gigeala asta:)))))))

  1. kla2005

   Citezi din luminatul Pitzi?
   Numa’ ala are spume la gura cu idei ca daca nu ne calificam in CL, suntem pa!
   Pai nici anul asta nu s-a calificat Steaua in grupele CL si nici anul trecut si tot nu suntem pa…
   Ba din contra, jucatorii Stelei se vand foarte bine si, ceea ce ne bucura foarte tare, confirma si cresc in valoare la noile echipe. Exemplele Stanciu si Chipciu sunt relevante in contextul asta!

   In caz ca nu stii citi, mitingul e pentru Steaua! Steaua nu e numai a peluzelor N si S, Steaua e a noastra, a tuturor stelistilor.

   Din vara drumurile noastre se vor desparti definitiv.

 7. siegfried

  Doamne cât habarnism există pe site-ul ăsta.

  1. Xray, dumneata ai probleme cu cititul? Îţi mai pun o dată link-ul. http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method2/trank2003.html
  Scrie mare sus UEFA TEAM RANKING 2003 şi mai ceva mai mic îţi arată sezoanele care se iau în calcul la stabilirea lui, începând cu 1998/1999 şi terminând cu 2002/2003.
  Actul constitutiv al SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA e şedinţa adunării generale a AFC-ului din 27 ianuarie 2003. Trecerea de la AFC Steaua la Steaua SA a avut loc în pauza competiţională dintre sezoanele 2002/2003 respectiv 2003/2004. Şi chiar dacă regulamentul FRF ar fi permis trecerea în timpul campionatului oricum n-ar fi influenţat coeficientul căci în 2002/2003 Steaua n-a participat în cupele europene clasându-se în campionatul 2001-2002 pe locul 4. Deci, repet încă o dată Becali a preluat echipa cu un coeficient de 15,478 adică locul 163.

  2. Dragă habarnist nr.2 Wu1, dacă te uiţi mătăluţă la anul 1998 din acel team ranking şi apoi 1999 o să observi că toate coeficientele au fost recalculate. Asta s-a întâmplat pentru că UEFA a desfiinţat cupa cupelor. Metodologia s-a schimbat. Dincolo de punctele brute obţinute de cluburi (0,5 puncte pentru un egal în faza preliminariilor, 1 punct pentru victorie în preliminarii, 1 punct pentru egal în faza propriu-zisă a competiţilor UEFA, 2 puncte pentru victorie plus bonusuri pentru atingerea fazelor superioare: sferturi, semifinale, finală) pentru stabilirea coeficientului de club se mai adăuga şi 50% din coeficientul de ţară. Aşa se face că în sezoanele 2000/01 şi 2002/03 deşi Steaua n-a participat în cupele europene (mulţumim Viorel Păunescu, mulţumim colonel Zisu Cătălin, mulţumim general Eugen Bădălan) în dreptul ei apare un coeficient de 0,4165 respectiv 1,0830.
  Regula asta ne-a tras mult în jos pentru că după cum ştiţi Dinamo ruşinea Europei şi Crapid aveau obiceiul de a ieşi din primul tur, astfel coeficientul de ţară era la pământ. Ca atare locul 29 din 2008 obţinut de Steaua lui Becali e cu mult mai meritoriu decât locul 23 din 1997 sau locul 27 din 1998 obţinute de CSA.

  3. ps. am pus 98 ca an de referinta prin trecerea de la csa la afc (de cand au inceput manariile, si se planuia cedarea stelei catre becali )

  Wu1, habar n-ai despre ce vorbeşti. În 1998 nu exista niciun George Becali, el apărut abia în 2000. Prin banii lui a salvat AFC-ul lui Păunescu, Zisu, Bădălan şi Sassu de la faliment. Omul ăsta a achitat creanţa pe care CSA o avea faţă de AVAB. A răscumpărat în 2002 nocturna, lifturile, instalaţia de sonorizare şi lojele pe care CSA le pierduse în cadru executării silite iniţiate de Tehnorob. Jucătorii erau cumpăraţi în perioada 2000-2002 de el, d-asta când s-a înfiinţat SC FC Steaua SA el a contribuit la capitalul social cu drepturile federative ale 21 de jucători între care Rădoi, Neaga, Răducanu, Neşu, Opriţa, Boştină şi Ogăraru. Salariile jucătorile între 2000-2002 erau plătite în mare parte de el şi de văr-su Lucian Becali. Vezi ce a declarat Baciu recent la digisport:

  Eu l-am prins pe domnul Becali, care mi-a dat bani până la urmă. M-a plătit. Domnul Becali a intrat în 2000. Înainte, ne luam banii chiar din unitatea militară. După, a venit domnul Păunescu şi l-a adus ca investitor, împreună cu nea Piţi, pe Gigi Becali. Noi ştiam că banii vin de la domnul Păunescu şi de la Gigi Becali.

  Eram căpitan, am avut şi noi probleme financiare şi ştiu foarte bine când Gigi Becali a venit şi a adus bani la echipă. Era înainte de un meci cu Dinamo şi ştiu cum a fost discuţia. Deja, după 2000, noi ştiam că vine Gigi Becali cu bani la echipă

   1. siegfried

    Nu se poate aşa ceva. Nenea, tu ai scris cu mânuţa ta : „Coeficient în 2003 când a venit Becali, loc 114! ” şi după care ai pus link către Team Ranking din 2002.
    Ţi-am explicat de ce e incorect, rank-ul preluat de SC FCSB SA e cel din 2003 care includea sezonul european 2002/2003. Cum vrei să-ţi explict mai pe româneşte?

    1. xray Autor articol

     @siegrfied

     Așa, și? Asta înseamnă să te caci pe dvs. superior „Doamne cât habarnism există pe site-ul ăsta”?

     Măi, „Mr. virgulă”, în fond care-i relevanța, ca ordin de mărime, între locul (114/2002 sau 163/2003) și locurile 23 și 27, cifre cu care wu1 a vrut să compare anul 2017??? Mai ales că s-a dat și tabelul unde putea verifica oricine, nu au fost date pe ascuns „din burtă”.

     Cifrele dintr-un tabel le poate citi orice imbecil. Să le interpreteze corect îi trebuie și creier. Perioadele 92-2004 nu pot fi comparate cu cele de după, când s-au introdus și grupe de EL. Plus zona de CL ’94-’97 luată ca reper. Asta i-am explicat.

     Hai să ne umplem nădragii că pt 2003 la repezeală (ora 2 noaptea, după nșpe rânduri scrise/editate pt fcsteaua) s-a citit din tabelul asta (restul cifrelor prezentate fiind exacte):


     În loc de asta:

     Mai ales că cifrele, 114 vs 163 nu au viciat CU NIMIC sensul opiniei și concluziei în argumentația folosită folosită de mine!
     Neatenția este un „habarnism” numai în mintea ta dopată de fudulie fără acoprire.
     Ai devenit mai penibil în catalogări decât haterii!

 8. cristi-cosor

  Mai este putin pana in toamna,timpul trece repede.Vine in curand acel moment in care drumul nostru se desparte definitiv si asa este cel mai bine.

  Acest miting imi pare ridicol daca am inteles bine scopul.Adica nu inteleg de ce sa ceri ca fcsb sa se cheme Steaua cand justitia a hotarat altceva?Nu va interzice nimeni sa strigati Steaua Bucuresti cand mergeti la meciurile pe care le joaca echipa lui Becali indiferent de felul in care aceasta apare pe tabela.Si atunci unde e problema?

  Va cer insa in continuare sa fiti barbati si sa va asumati drumul.Este ridicol ca dupa inversunarea cu care ne-am contrat atatia ani in acest spatiu de socializare sa credeti ca suntem prieteni iar Becali si Armata sunt frati.De aceea vreau de la voi sa stiu ce aveti de gand cu acest site din vara.

  Vreau sa stiu si eu pozitia oficiala a acestui site ,fcsteaua.ro este comunitatea suporterilor echipei de fotbal detinuta de armata sau de cioban?Pentru ca tigania asta trebuie sa se termine odata!

  ps:Ovidiu,oricat ti-ai dori tu o impacare,o normalizare,o….esti baiat mare si iti dai seama ca momentul acela s-a dus!Haide sa pornim de la datele problemei din acest moment si sa construim ceva,intr-o directie sau alta.

  1. ssk

   @cristi-cosor

   Cristi, asa cum nu exista un consens intre suporterii stelisti, nu exista un consens nici intre redactorii (?) fcsteaua.ro, deocamdata. Oricum, mai scrie putina lume pe site si cred ca e vizibil ca majoritatea celor care scriu (adica xray si cu mine) nu sunt de partea echipei pe care o va infiinta CSA. Inca nu am ajuns sa dezbatem acest subiect, inclusiv cu George, care e fondatorul fcsteaua.ro.

   Asta cu „valorile” mi se pare un non-argument. Poti sa-ti iei o nevasta fiindca are niste calitati (=valori) si poti la un moment dat sa-ti dai seama ca, din diverse motive, nu le mai are. Poti s-o parasesti, daca acele calitati sunt importante pentru tine. Dar n-ai cum sa zici ca aia de fapt nu a fost nevasta-ta, pentru ca nu mai are calitatile la care tu tii.

 9. alexandru-h

  @cristi-cosor

  Deocamdata clona voastra nici macar nu exista. E o idee, o propunere – daca maine se razgandeste cineva din minister, ramaneti cu buza umflata. Unde e constructia aia solida si serioasa daca poate fi anulata de un simplu ordin ministerial?

  In al doilea rand, imi inchipui ca proprietarii site-ului nu trebuie sa dea socoteala unuia care a scuipat pe aproape 2 decenii de istorie si astepta sa fie premiat pentru asta. Site-ul asta e locul in care istoria stelista de dupa anul 2000 a fost discutata, analizata, adulata sau imbratisata. Stiti si voi, istoria aia pe care nu o mai recunoasteti. Nu aveati steaua libera ca organ oficial al stelei militare? Ii schimbati numele in Buletinul Stelist de Informare a Recrutilor si aveti un site oficial. La clone noi se cer site-uri noi.

  PS. Uite idee: mergeti la judecatori sa va indice care sunt siteurile ce pot fi folosite de suporterii clonei. Cum sa va descurcati in viata fara ajutorul lor?

  1. cristi-cosor

   @alexandru-h.

   Alexandru,multe din reprosurile tale,la fel ca si ale mele,sunt interpretabile pentru ca tin de alegera fiecaruia.Nu cred ca este gresit ca fiecare individ sa aiba principii diferite de ale altuia.

   Pur si simplu valorile pe care eu le pretuiesc sunt diferite de ale tale.Ceea ce tie iti pare clona mie imi pare clubul de langa inima,ce mie imi pare mizerie tie iti pare detaliu nesemnificativ….E totusi urat sa spui ca ma pis pe istoria ultimilor ani,nu asta trebuie pusa problema.

   Cat despre site,eu stiu ca nu a pornit inca proiectul armatei,de aceea am pomenit de perioada verii.Vreau sa stiu ce directie va lua acest site din vara si nu sunt atat de convins ca e aia pe care o vrei tu si cei ca tine.

   1. xray Autor articol

    @cristi-cosor

    Greseala este că alegerea normală și liberă a fiecaruia este dublata cu vehementă de excluderea celorlalți. Pe românește, canibalism roș-albastru.
    De aici apar conflictele!

    De asta am pus și frământările câinilor. Mulți îl urăsc pe Negoiță, dar n-au nici stress apocaliptic și nici bucurii orgasmice cu CS Dinamo. De ce?
    Pentru că CS Dinamo e Dinamo și fără să dispară FC Dinamo. Ori la Steaua nu este așa!

 10. piratu2191

  Din interviul cu Laurentiu Rosu:
  „Așa s-a ajuns la Păunescu, care a preluat totul atunci.

  – Cum a preluat acesta clubul?
  – Babiuc i-a dat acestuia totul, atenție ce spun!, totul, absolut gratuit pentru o perioadă de 20 de ani! El oricum avea intenția să desființeze echipa. Trebuia făcută o evaluare atunci. Ăștia erau pașii normali.”

  Afc-ul a aparut in ianuarie 98. La anul expira contractul sau cum ? Nu ma pricep la termeni juridici dar ma gandesc ca fcsb nu poate avea ceva ce n-a avut nici afc-ul. Ce e cu perioada aceea de 20 de ani ?

  1. xray Autor articol

   Dreptul de folosinta gratuita timp de 20 de ani a bazei de antrenament, stadionului si birourile fostéi sectii de fotbal. A fost anulat in 2003 prin HG. Tot atunci s-a emis alt HG prin care se inchiriau.

 11. alexandru-h

  @cristi-cosor

  Pai eu sunt de acord ca fiecare sa o ia pe drumul lui. Nu am nimic cu echipa CSA-ului, putea Armata sa-si faca echipa de fotbal de amatori din 1998 incoace. Dar vad ca voi aveti ceva cu echipa actuala – va deranjeaza existenta ei, continuitatea sportiva, ideea ca cineva ar putea sa o sustina. Acum v-a casunat si pe site – ca de ce nu sare in barca clonei si indrazneste sa sustina altceva.

  Si da, e clona, nu e nicio echipa a inimii. Nu exista fizic, nu are jucatori, antrenor, istorie, nu e nici macar in curs de inregistrare. E un nimic. Nu are voie sa joace mai sus de Liga a IV-a, nu are cum sa aiba jucatori profesionisti, nu se poate afilia la FRF sau UEFA. Va fi creata pentru a fi transformata mai tarziu in jucaria privata a unui nou patron. Fara televizari, fanii ei vor disparea pe rand – vor ramane doar fanaticii din Bucuresti si cam atat. Uitati-va la cazurile CSU Craiova sau Austria Salzburg – poti sa iei numele original, culori, marca, sa vina grosul peluzelor langa tine, sa cumperi toate gloriile trecute pentru a-ti sustine cazul – e irelevant in cazul palmaresului. UEFA nu te recunoaste ca fiind continuatoarea echipei istorice.

  PS. Ah si nu ma fa sa rad cu sentinte de alea grave – „justitia a decis”. Daca ultima decizie era favorabila lui Becali, cred ca va buluceati inapoi la echipa asta… not! 😀

 12. fortuneteller

  De ce vorbeste Sudul in numele „suporterilor stelisti”? Au fost votati sau mandatati candva sa participe la discutiile privind sorata Stelei? Mai mult, se pare ca Sudul e in opozitie cu majoritatea simpatizatilor autodeclarati stelisti. Deci, ori Sudul se autoerijeaza in singurii stelisti in viata (reflecta exact multe din comentariile „adevaratilor” p-aici), ori habar n-au ce doresc stelistii. Probabil prima varianta e cea reala. Si asta inseamna probleme pt clona CSA 2017, pt ca suportul va fi practic la nivelul Chiajnei. O sa fie f interesant ce posibilitati de reclame si asociere vor exista pt o echipa cu suport atat de redus. Si nici macar n-am mentionat vreo licitatie bazata pe 3,7 mil.

  1. mq-messi

   @ fortuneteller.
   Tie nu ti tace gura:))
   Asteapta pana la vara sa vezi cum sta situatia cu suporterii.
   Cat despre comunicat, ce nu intelegi din „peluza sud si suporterii stelisti ce sunt alaturi de noi”? Nu te duce capul sa intelegi ca e vorba de peluza sud si cei care rezoneaza cu ideile peluzei?
   E un cantec misto: si ce dacaa, si ce daca, suntem singuri printre oi..

   1. fortuneteller

    @mq-messi.
    E un pas inainte sa admiti ca esti intre oile talpaniste. Cand si berbecii ce va conduc vor intelege in ce directie merg CSA, Talpan, Piti & co, atunci vor schimba directia si voi, in turma, dupa ei. Care suporteri sunt alaturi de voi, aia 15-17% (in functie de site)? Poti sa astepti si vara lui 2020, tot nu vor fi mai multi. Nu CSA e problema, ci felul jegos in care se fura identitatea unei echipe in ziua de azi. Apropos, tot n-am vazut inca vreo stire despre un eventual proces deschis de CSA pt recuperarea bunului instrainat (echipa de fotbal) prin frauda in 2003. Oare de ce? Era simplu, daca castigau primeau direct loc in Liga 1, palmaresul si suporterii.

    1. mq-messi

     Ce mi te plangi mie, ca nu inteleg:))
     Nu conteaza cati suntem, cat timp ramanem reali si avem un ideal comun. Niciodata existenta noastra pe stadion nu a depins de cati suntem. Si nici nu vreau sa fim mai multi decat suntem acum. Oricum dpdv al potentialului, echipa aia din liga a4-a il are de 10 ori mai mare decat gluma de sportivul becali. Echipa asta e descalificata din momentul in care a jucat mai multe meciuri cu mai putin de 500 de suporteri. Asta fara nici un protest sau altceva.
     Zabrauteanule, lasa-ma cu sondajele tale. Nu conteaza cati suporteri are becali in faurei sau mai stiu de pe unde se voteaza in sondajele astea:))

     1. fortuneteller

      Aveti un ideal comun, sa-i faceti opozitie oierului. Doar ca incercati sa o mascati sub o campanie pt Steaua, cand de fapt nu va intereseaza ca Steaua e de fapt lovita de actiunile voastre. Cum multi va bateti cu pumnul in piept, mai bine moare Steaua decat sa fie la oier. Asta e de fapt motivatia voastra. Si despre existenta pe stadion vorbiti, nici nu-ti aduci aminte cand ai fost ultima oara. Reali? Ce realitate, una paralela? Nici nu o sa fiti mai multi decat sunteti, doar ca mai iesiti la pensie si alti suporteri nu mai vedeti. Vezi tu, „fraierii” care platesc bilete sunt importanti pt echipa. Intreba-l pe oier, probabil ca deja stie asta. Dar ce vorbesc eu, voi n-aveti nevoie de banii suporterilor, ca doar e echipa MAPN si baga gusatii bani de la buget. Vezi ca ai adormit in 1989, inca nu ai citit presa sa vezi ca Ceausescu si comunistii sai nu mai sunt (ma rog, nu pe fata si nu ca atunci). E adevarat, bugetul o sa fie suficient pt Liga 3-a, ca doar acolo va opriti cu clona. Ce-o sa mai protestati voinicilor impotriva coloneilor pt bugetul mic care nu asigura performanta! Dupa toate, voi (galeria) si protestul sunt importante, nu echipa.

      Cand te trezesti din mahmureala si din supararea provocata de faptul ca vezi pe geam ghetoul ala de care amintesti, poate reusesti cu un efort mare sa explici in mod coerent de ce un protest este necesar in acest moment la FC Steaua.

 13. turcu-sorin

  A zis cineva pe acest forum, nu îi mai rețin numele un lucru foarte adevărat, și anume că nu contează cine spune, sau cine strigă mai tare că deține palmaresul, contează ce cred cei de la UEFA despre continuitate sportivă. M-am uitat puțin la cazul CSU si U Craiova. Cei de la U Craiova sunt acreditați cu palmares, cei de la CSU nu. În dreptul celor de la CSU scrie No record in UEFA competitions, deși spun că au câștigat stema și culori prin tribunale. Din punctul meu de vedere ăsta este exemplul cel mai clar că nu stema și culorile înseamnă palmares.
  Ce spun cei de la CSA că palmaresul până în 2003 le aparține, este doar așa pentru impresie artistică. Iarăși dacă avem impresia ca cei de la UEFA nu sunt la curent cu procesele, total greșit, a se vedea cazul valiza când s-au autosesizat în secunda doi fără să-i reclame nimeni.
  Mai avem puțin și vom afla. Dacă din vara, în dreptul echipei Fotbal Club Sportiv București va scrie câștigătoare de Cupa Campionilor Europeni, lucrurile sunt mai mult decât clare. Dacă ăsta o sa fie deznodământul, din păcate nu o să mai fie Steaua câștigătoare de Liga Campionilor.

 14. alexandru-h

  @turcu-sorin

  Si mai evident e cazul RB Salzburg. Red Bull a achizitionat fosta echipa Austria, apoi i-a schimbat numele, sigla, culorile, ajungand pana acolo sa spuna in public ca echipa e noua. Fanii au creat mai apoi o alta echipa, cu acelasi nume si culori.

  Nu a contat. UEFA recunoaste RB Salzburg ca avand continuitatea sportiva si implicit palmaresul Austriei Salzburg. Echipa fanilor e doar o clona – cum va fi si echipa armatei.

  1. kla2005

   Si iata si rankingul pentru Steaua: http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50065/profile/index.html

   FC Steaua Bucureşti
   Formed: 1947
   Nickname: Militarii (Army Men)

   UEFA club competition honours (runners-up in brackets)
   • European Champion Clubs’ Cup (1): 1986, (1989)
   • UEFA Super Cup (1): 1986

   Domestic honours (most recent triumph in brackets)
   League title: 26 (2015)
   Romanian Cup: 22 (2015)

   Ten-year European record (UEFA Champions League unless indicated otherwise)
   2015/16: UEFA Europa League play-offs (having transferred from UEFA Champions League third qualifying round)
   2014/15: UEFA Europa League group stage (having transferred from UEFA Champions League play-offs)
   2013/14: group stage
   2012/13: UEFA Europa League round of 16
   2011/12: UEFA Europa League round of 32
   2010/11: UEFA Europa League group stage
   2009/10: UEFA Europa League group stage
   2008/09: group stage
   2007/08: group stage
   2006/07: UEFA Cup round of 32 (having transferred from UEFA Champions League group stage)

   In vara se va modifica numele Stelei, asa cum a fost si cazul Salzburg si … castigatoarea CCE din 86 se va numi Sport Bucuresti…
   S-apoi sa nu incepi sa injuri anumiti gradati?
   S-apoi sa nu ii iei la pietre pe cretinii de prin peluze pentru „furia” asta impotriva unui om?

   Daca aveau ceva cu omul respectiv, trebuia sa se fi rafuit cu el si sa nu distruga „brandul notoriu”!

   1. vasglo

    @kla2005
    Prietene, eu cred ca ei au ramas in „comunism”, pur si simplu, iar daca acum comunism nu e, nimic nu mai e pentru ei, deci nici Steaua! Pe ei nu-i intereseaza ca echipa lor se duce, peste noapte in Liga a 5-a, important e sa ramana la Stat, la Armata, nu la privat!…..-:)

     1. vasglo

      @kla2005

      Pai, Cutia Pandorei s-a deschis! De ce numai Armata sa vrea bani pe „marca” ei, iar Militienii, Ceferistii, Polistii, Oltenii si altii care au plecat tot de la acelasi „Stat”, nu? Ministerul de Interne, Ministerul Transporturilor si Ministerul Invatamantului sunt si ele „Stat”, adica noi toti! S-a facut vreo evaluare a marcilor „Dinamo”, „Rapid”, „U. Craiova”, „Poli. Timisoara” cand echipele respective au fost cedate la „privat”? Cat este „chiria” acestor marci?…Ce, banii lui Negoita, Rotaru etc. nu sunt buni pentru noi, numai cei ai lui Becali?!!..Poate ne explica un mq-messi si alti „dashtepti” ca el cum sta treaba!…-:)

   1. kla2005

    Si nu s-a achizitionat fosta sectie a CSA?
    AAAAA, de fapt nu, ai dreptate. CSA a cedat-o GRATUIT AFCului cu tone de datorii, accentuate de AFC…
    Asa e.
    Oare ce vor spune aia de la UEFA?
    Mari dobitoci pot sa fie.
    Recomandarea mea pentru tine ar fi sa le trimiti ca si sudul o scrisoare in care sa sustii cum sustine luceafarul talpa-iute ca „tranzactia e ilegala”
    Nu conteaza ca a fost facuta in fata notarului public…astea-s detalii, nu ne impiedicam de ele.
    Ce conteaza ca un notar public a ratificat niste tranzactii in care se stipula trecere locului din Divizia A/Liga I catre entitatile respective (le stii tu care)? Nu conteaza! Daca strigati sus si tare si repetati pana la obsesie sa stii ca va vor crede cei de la UEFA!
    Si atunci poti sa ceri pentru Talpa-Iute un loc la comisiile UEFA!
    Pentru ca ati readus gloria sectiei de fotbal!
    Bravos!

    PS: In caz ca nu te-ai prins nea’ mq-messi, era o chestiune ironica. Mai simplu, imi bateam joc de afirmatiile tale prin afirmatii aberante pe care niciun copil care stie sa citeasca nu ar trebui sa le creada.

    Priceput neica?

 15. alexandru-h

  mq-messi e atat de fanatizat incat nici nu are habar de continutul celor doua procese initiate de CSA impotriva lui Becali. Nu s-a pus nicio clipa problema legalitatii transferului echipei de la CSA la AFC si de la AFC la FC.

  Dar hai sa zicem ca a fost transferul o furaciune. Individul nu intelege ca in ochii celor de la UEFA crearea unei noi echipe nu muta ca prin magie palmaresul de la o entitate la alta. Ca palmaresul, asa cum o arata situatia Austriei Salzburg, nu are vreo treaba cu numele, sigla, culorile, fanii; ci cu continuitatea sportiva. Baietii liberi rad de obsesia asta a mea, dar uite ca autoritatile sportive nu rad:

  –––––
  After the takeover, Red Bull changed the club’s name, management, and staff, declaring „this is a new club with no history.” Red Bull initially claimed on the club website that the club was founded in 2005, but was ordered to remove this claim by the Austrian Football Association.
  –––––

  Cei de la Red Bull voiau sa renunte voluntar la palmares si nu au avut voie, gratie federatiei austriece. UEFA ii vede, in continuare, ca urmasi ai echipei fondate in anii 50 – si asta datorita continuitatii. Palmaresul nu e un bun ce poate fi ucis sau transferat la voia intamplarii – e o calitate intrinseca si automata a continuitatii.

  1. mq-messi

   @alexandru-h.

   Asteapta, prietene, sa vezi ce spune uefa intai. Tu omiti niste lucruri in comparatia ta. Una e sa cumperi o echipa legal si sa faci dupa ce vrei cu ea si alta e situatia lui nea gigi. O sa mai urmeze un proces care sa clarifice si ce a preluat „continuatorul” :))
   Oricum nu prea ma pasioneaza discutia si nici palmaresul asta de la uefa. Cat timp marca si numele sunt la CSA, pentru mine aia e Steaua. La fel este si cu perioada 2003-2014, chiar daca le-a folosit ilegal, aia a fost Steaua. A fost manevra, asta e, istoria s-a scris. Ca o sa fie palmaresul sportivilor, in perioada asta, nu ma afecteaza prea tare. Sunt alte probleme mult mai importante de rezolvat la Steaua, precum spiritul stelist, care e pe moarte. Salut, la revedere.

 16. xray Autor articol

  „Digisport.ro a iniţiat un sondaj la care au participat peste 50.000 de votanţi. Aceştia au răspuns la întrebarea „Vei continua să susţii echipa lui Becali după ce îşi va schimba numele în FC Sport Bucureşti?”

  După ce iniţial fanii şi-au exprimat susţinerea vizavi de Gigi Becali în disputa cu CSA, aceştia au răspuns cu „DA” întrebării lansate de digisport.ro. 81,8% dintre cei care au participat la sondaj susţin că vor continua să fie alături de gruparea lui Becali şi după ce aceasta se va transforma în „FC Sport Bucureşti”.”

  1. siegfried

   @apparte.
   Sorry, dar articolul e plin de greşeli. Nu Gaţu a semnat actele. E drept, el le-a iniţiat şi a organizat adunarea constituantă a AFC-ului în aprilie 1998, dar el a fost schimbat din poziţia de comandant al CSA o lună mai târziu cu Cernat. Actele au fost trimise la tribunal în iulie după ce în prealabil fusese organizată o altă adunare constituantă sub supravegherea lui Cernat în care s-a schimbat prima variantă de statut şi s-au adăugat alţi membri fondatori. Tot Cernat a semnat protocolul din martie 1999 ce prevedea dreptul de folosinţă al bazei din Ghencea precum şi preluarea datorillor fostei secţii de fotbal de către AFC (punctul 12).

   Cât priveşte implicarea parchetului, reiau aici o ştire din 9 decembrie 2008:
   Generalul (r) Eugen Badalan a fost audiat, marti, de procurorii DNA, care fac cercetari in legatura cu modul in care clubul de fotbal Steaua a intrat in posesia lui Gigi Becali, dosar deschis de procurorii militari inca din 2006, au declarat, pentru NewsIn, surse din Ministerul Apararii.

   Generalul Badalan, trecut in rezerva in 2006 si care a devenit deputat din partea PD-L la alegerile din 30 noiembrie, a fost chemat la audieri de procurorii anticoruptie pentru a lamuri, potrivit propriilor declaratii, modul in care s-a realizat, in 2003, trecerea clubului de fotbal in proprietatea lui Gigi Becali. Badalan a facut parte pana in anul 2003 din Consiliul de Administratie al Asociatiei Fotbal Club (AFC) Steaua, alaturi de alti doi generali, Catalin Zisu si Traian Pigui.

   Contactat de NewsIn, Badalan a confirmat ca s-a prezentat marti, in jurul orei 9.30 la DNA. El spune, insa ca procurorii l-au intrebat doar despre evenimentele care s-au petrecut in timpul Adunarii Generale a AFC Steaua din 2003, in urma careia Becali a devenit proprietarul Stelei, fara a da alte declaratii despre momentul din 1997, cand s-a realizat privatizarea echipei de fotbal de catre Viorel Paunescu.
   http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-5234380-generalul-eugen-badalan-fost-audiat-dna-dosarul-preluarii-stelei-catre-becali.htm

   Cum nu s-a mai auzit nimic despre acest dosar din 2008 până azi cu o probabilitate de 99% DNA l-a clasat, negăsind fapte ilegale.

 17. bogdand

  Intr-un final am reusit si eu sa ma loghez … am un cont pe acest site de foarte multi ani, dar recunosc ca nu am comentat nimic pana la acest moment …

  Obisnuiam sa intru in mod regulat sa citesc articolele, dar mai ales sutele de mesaje plina de mandrie … simteam cum toate trairile mele sunt impartasite cu aceeasi intensitate de multi alti suporteri.

  Obisnuiam sa ma uit la meci cu invidie … zeci de mii de oameni pe stadion … galeriile facand o atmosfera incredibila si impingand pe toti ceilalti de la spate sa cante si sa sustina echipa … iar eu doar in fata televizorului la sute de kilometri … dar cu inima acolo, vibrand la fiecare ocazie …

  Alaturi de alti zeci de prieteni am trait momente de fericire cum, daca stau si ma uit acum in urma. nu am trait in toata viata mea … Am sarit in sus si m-am imbratisat cu alti stelisti ca si mine, unii pe care nici nu ii stiam pana atunci. Am cantat si am iesit in strada plin de mandrie ca sunt stelist … si am luat si pe prietenul rapidist si pe ala dinamovist cu mine … pentru ca asta fac prietenii … se necajesc putin dar raman uniti.

  Acum intru aici si constat ca am ajuns o oaie …

  Si nu o spune vreun rapidist frustrat ca nu a putut sa planga alaturi de fratii lui pentru ca a fost eliminat dramatic de Middlesbrough … O spun oameni pe care i-am privit plin de mandrie si invidie ca nu sunt in peluza alaturi de ei … Ce poate fi mai trist?

  Si sunt o oaie pentru ca daca aleg sa raman de aceasta echipa numita obsesiv FCSB de frustratii media inseama ca automat sunt suporter Becali … nimic mai fals … omul asta reprezinta tot ce urasc mai mult in viata si desi nu doresc raul nimanui am savurat cei trei ani de liniste petrecuti cat timp el a fost la inchisoare. Pana la urma pacatele lui l-au adus acolo asa ca sa-si indure pedeasa.

  Cand ura pentru un om depaseste dragostea pentru Steaua se dezlantuie comportamente care sunt peste abilitatea mea de a intelege. Le urez succes baietilor care aleg sa sustina CSA. Nu am nimic cu prietenul meu dinamovist si imi lipseste cel rapidist … ce mult imi lipseste … Voi ati fost stelisti ca si mine si sunt convins ca sunteti tot stelisti, dar nu ca si mine.

  Eu aleg sa stau alaturi de echipa asta indiferent daca va fi a lui Becali pana moare infractorul … am sa stau alaturi de echipa asta indiferent de cum va fi batjocorita de media … am sa stau alaturi de echipa asta indiferent cat de urata va fi si cat de injurata de catre niste tembeli fara minte pe toate site-urile … (nu poti sa iubesti ceva fara sa urasti ce altul iubeste?) … Am sa stau alaturi de echipa asta chiar daca voi muri intr-o tara in care Steaua poate sa aiba intreaga istorie, dar nu si numele detinut printre altele de alte 20 echipe …

  Am sa stau alaturi de echipa asta … iar daca asta ma face o oaie … atunci nu vreau sa fiu nimic altceva. Am sa iubesc ce altii scuipa … si stiti de ce?

  Middlesbrough …

  Mi-au trebuit trei luni sa-mi revin din mahnire, din frustrare … Sa pot sa fac ceva fara sa ma gandesc obsesiv la fiecare faza a meciului … la acel dribling nenorocit care nu i-a iesit lui Balan …. si ma uitam in jur la prietenii mei stelisti si ii vedeam ca simt la fel … Si astazi ma incearca o emotie atat de puternica atunci cand imi amintesc … ce seara … ce ghinion … ce greseli … ce lupta … ce trist …

  Nu am iubit nimc asa cum am iubit Steaua in acel moment si nu am sa ma dezic vreodata de acest sentiment … O tristete atat de mare nu poate fi decat dovada unei iubiri pe masura.

  Va rog nu ma urati pentru asta … eu nu va urasc pentru ca alegeti alt drum.

  Mult succes iubiti stelisti! Indiferent de drum!

 18. bogdand

  Cine este si de unde a aparut acest Catalin Biris? …

  Intreaga poveste mi se pare la fel de suspecta ca momentul in care desteptul luminii anunta ca niste suporteri din strainatate au pregatit o coregrafie frumoasa …

  Sper sa ma insel …

 19. blaugrana86

  PS 1. Referitor la comunicatul SUD-ului. Hai ma pe bune ?! Pe voi chiar va macina intrebarile astea? Chiar asa dezinformati sunteti? Sau scopul vostru e sa induceti pe cineva in eroare? Si oare pe cine, chiar pe Ministrul Apărării Naționale? Hai ca nu pot crede ca sunteti atat de naivi. Reveniți mai băieți cu picioarele pe pământ. Nucleul vostru e undeva la câțiva zeci de insi plus simpatizanții voștri ajungeati la 2-3 sute (asta in vremurile bune) deci nu mai vorbiți in numele suporterilor stelisti. Cu alte cuvinte sunteti cantitate neglijabilă atat pt ministru cat si pt Steaua… voi nu vedeti ce se intampla in țara, ca au iesit zeci de mii de oameni sa protesteze si nu tine nimeni cont de ei? De ce ar tine cont de 200?
  PS 2. Referitor la acest domn Biris… Poate ca e bine intentionat dar din ce a lăsat sa se înțeleagă la tv pare un protest mai mult ”free-gigist” decat pro-stelist. Poate, nu stiu… Poate nu era pregătit bine sa vorbeasca la tv

Lasă un răspuns