home
05-04-13

"...care vor sparge Europa in doua"

Fara indoiala ca, peste vreo 50 de ani, dupa ce (stra)nepotii nostri o sa citeasca presa de azi, o sa fie ca in bancurile de tip 'radio Erevan', de dinainte de '89, precum:

- Ce e foarte mare, face zgomot foarte mult, consumă 20 l de benzină pe oră, scoate mult fum şi taie mărul în trei ?
- Aparatul românesc de tăiat mărul în patru.


Cu siguranta ca si bancurile cu Indezirabilu' o sa contina expresii de genul 'zgomot foarte mult', 'mult fum' si 'taie', mai ales cand o sa se aminteasca si de dusmanii 'mnealui.

Pentru stelistii care si-au astupat urechile, pentru stelistii care nu mai vor sa auda, ci doar sa ignore, ori pentru stelistii care inca se intreaba de ce istoria ultimilor zece ani a fost atat de vitrega, le oferim o mostra de 'zgomot foarte mult' si 'mult fum', precum si niste 'taie' (vizibil in coltul din dreapta, sus), care are sensul de viitor amanetat.Criza nu a fost tot timpul, circ, insa, din belsug, din 2000 incoa'. Sa ne amintim, deci, si de marlaniile - mai mult sau mai putin mediatice - pe care s-au bazat giganticele retete contra cancerului la limba. Plus dovada ca ciocurile unor zburatoare pot pulveriza 513 scaune de plastic.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE