home
27-03-13

Un nou mijlocas la Steaua: Nicolae Stanciu

Steaua l-a transferat miercuri pe mijlocasul de 19 ani Nicolae Stanciu, de la FC Vaslui, iar jucatorul care a marcat un gol in meciul de pe "Giuseppe Meazza", cu Inter (scor 2-2), a semnat pe 5 ani.

De remarcat data nasterii sale: 7 mai 1993.

"El avea 6.000 de euro salariu la FC Vaslui, dar trebuia să joace 75% din meciuri. Eu i-am zis că-i dau în primul an 7.000 de euro, în al doilea an - 8.000 de euro, după aia 9.000 de euro, 10.000 de euro şi în ultimul an de contract 11.000 de euro. Dar eu i-am zis că poate să ia 10.000 de euro încă din primul an, trebuie doar să arate că merită şi-i dau eu fără să vină la mine.

Va avea o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

E unul dintre cei mai talentaţi jucători din ţară, doar că trebuie să muncească foarte mult. Când îl vedeam la Vaslui pe Stanciu eram invidios că Porumboiu are un atfel de jucător bun".


Noul jucator al Stelei s-a bucurat ca i-a indeplinit visul... tatalui sau:

"Mă bucur că am semnat cu Steaua, i-am îndeplinit un vis tatălui meu. Îi mulţumesc domnului Anghel Iordănescu pentru cuvintele frumoase, am înţeles că dumnealui l-a sfătuit pe domnul Becali să mă transfere

Ieri au fost unele mici neînţelegeri, dar nu din punct de vedere financiar. Mai am trei luni de contract cu FC Vaslui şi, chiar dacă nu pot lua campionatul anul ăsta cu Steaua, vă asigur că asta se va întâmpla la finalul sezonului viitor

Nu am apucat să discut prea multe cu Laurenţiu Reghecampf. Nu am preferinţe în ceea ce priveşte numărul de pe tricou, abia de la vară voi discuta despre asta.

Sunt conştient că pentru Steaua sunt importante meciurile cu Dinamo, sper să fac lucruri frumoase în tricoul viitoarei mele echipe în derby-uri".

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE