[VIDEO] Lecția de memorie și foamea de bani

de | iunie 19, 2018

Ce spunea Peluza Sud despre FC Steaua și clubul Armatei în 2014. Care era respectul generalilor și coloneilor CSA față de suporterii Stelei în perioada 2012-2014, când CSA se ocupa de administrarea stadionului din Ghencea.

Urmează un trailer de pamflet dedicat foamei de bani a celor de la CSA, menționată atunci și de Peluza Sud.

 • Pamfletul Foamea de bani, tema lui, nu are legătură cu Peluza Sud.

VIDEO

X Ray

14 comentarii la „[VIDEO] Lecția de memorie și foamea de bani

 1. alexandru-h

  Omul e bolnav. Intr-o societate normala, sefii lui ar recunoaste semnele clasice ale dementei si i-ar recomanda un control amanuntit urmat de o internare.

  In acelasi timp, nu ar trebui sa aruncam caramida – avem un finantator suferind de aceeasi boala.

  9
  3
 2. alex-0101

  Pai cum frate? .. sa tipi sa aduci tu în discuție faptul ca nimeni nu are pregătirea ta ca tu faci ordine, bla bla….nu am nimic cu omul asta, dar dacă prin atitudinea și nebuniile pe care le arata nu știu cum plm a câștigat asta procese împotriva berbecului? Ori avocații au fost sub iq ul conducătorului ori însuși Războinicul Luminii și a scris singur autoapărare…. Doamne ferește…. Asta nu trebuie sa facă psihologic anual?

 3. keyser-soze

  In asteptarea tragerii la sorti din Europa League…..Gabriel Enache la Partizan Belgrad???
  Ce plasa si-au luat :))) Bine, nivelul fotbalului in Serbia a scazut destul de mult, poate o sa-i convina stilul ala atletic 🙂

 4. siegfried

  Mi se pare că ce s-a întâmplat e în favoarea noastră. Oricât l-ar urî Burleanu pe Becali, când o auzi pe doamna Talpan cum se isterizează n-ai cum să te asociezi cu așa ceva.

 5. Gosu

  Domnilor suporteri, sariti :)))
  Normal ca e in avantajul nubal noatru ci al adevarului. Talpan este un nimic, un mincinos , un demagog , o gluma proasta si dovedeste cu prisosinta ca nu e demn de bagat in seama.

Lasă un răspuns