Unicul Derby FC Steaua-FC Dinamo, peste 1 milion de privitori numai la Digi Sport 1!

de | septembrie 25, 2017

Nota Redacției: Unii cârcotași, de o anumită orientare, se întrebau ironic pe unde au fost steliștii de la 20.000  prezenți la meci, până la 40.000, câți intrau pe Arena Națională. Evident, FC Steaua este iubită în toată România, nu doar în București. Mai jos avem răspunsul de la paginidemedia.ro.

Digi Sport 1, lider de audienţă pe două targeturi cu meciul FCSB – Dinamo

AUDIENȚE. Eternul derby FCSB (fost Steaua) – Dinamo a pus Digi Sport 1 în poziția de lider de audiență la orașe și pe publicul comercial și locul al doilea la nivel național, la mică distanță de lider.

De menționat că postul a fost lider de audiență având acoperire doar în rețeaua RCS.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele posturilor TV de duminică seara, pe intervalul meciului FCSB – Dinamo, încheiat 1 – 0:

NAȚIONAL. FCSB – Dinamo a avut peste un milion de privitori, media la nivel național. Digi Sport a avut locul al doilea în topul audiențelor, la mică distanță de Antena 1, care era lider de audiență.

 • Nota Redacției: Derby-ul a mai fost transmis de Telekom sport (fost Dolce sport) și Look TV pe rețeaua de cablu TV UPS.

URBAN. Digi Sport 1 a fost lider detașat la orașe, cu o medie de 770.000 de privitori pe minut. Postul RCS a avut un plus de peste 200.000 de persoane față de locul al doilea, ocupat de Antena 1.

COMERCIAL. FCSB – Dinamo a avut și publicul comercial, partida fiind urmărită, în fiecare minut, de 350.000 de persoane. Și aici, locul al doilea a fost al Antenei 1, care avea pe interval serialul Băieți de oraș, urmat de iUmor.

Audienţa posturilor TV duminică, 24 septembrie, pe intervalul maciului FCSB – Dinamo (20.30-22.20), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.081.000 6 12.1
2 DigiSport 1 1.039.000 5.8 11.6
3 Kanal D 947.000 5.3 10.6
4 Pro TV 828.000 4.6 9.2
5 Prima TV 732.000 4.1 8.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 24 septembrie, pe intervalul meciului FCSB – Dinamo (20.30-22.20) în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 DigiSport 1 772.000 7.9 15.9
2 Antena 1 558.000 5.7 11.5
3 Pro TV 452.000 4.6 9.3
4 Kanal D 393.000 4 8.1
5 Prima TV 352.000 3.6 7.3
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la orașe.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 24 septembrie, pe intervalul meciului FCSB – Dinamo (20.30-22.20), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 DigiSport 1 352.000 7.8 17.4
2 Antena 1 330.000 7.3 16.3
3 Pro TV 276.000 6.1 13.6
4 Prima TV 191.000 4.2 9.4
5 Kanal D 125.000 2.8 6.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Preluare de la paginademedia.ro

19 comentarii la „Unicul Derby FC Steaua-FC Dinamo, peste 1 milion de privitori numai la Digi Sport 1!

  1. alex-0101

   @piece-of-mind.

   Nebunieeeee….incearca sa nu mai explici ceea ce se stie…mergi la echipa ta si asteapta sa ajungi in liga 1 …. astea cu au cedat sectia de fotbal partial, nu au dat doar in folosinta sunt povesti pentru copii aia care vin la voi in peluza…mergi acolo si spune-ti oful…. Cand incerc sa am o discutie cu indivizii de pe pagina voastra „LIBERA” (ce ironie ! ) se rezuma doar la „oi” „prosti” „spalti pe crier” „sclavii lui becali”
   Eu nu l-am suportat niciodata pe acest berbec , nu sunt sclavul nimanui ( ha ha alta ironie ) asa ca fugi la echipa ta si spune ce povesti vrei tu suporterilor de acolo…intre voi ar trebui sa va intelegeti

   1. paladin884

    Ca bine zici @alex-0101.

    Ieri pentru prima oara am facut prostia sa comentez pe acea pagina unde zice de palmares si din frustrare pe care ei o au se facuse coada la injurii asupra mea. Sunt constient ca sunt mai multe tipuri de fani, iar nu ma numar printre fanatici ci imi place spectacolul iar faptul ca FCSB e continuitatea echipei Steaua care la un moment dat avea practic acelasi lot nu pot din cauza conducerii sa imi schimb orientarea.

    Cum sa tin cu o echipa clona cand adevarat echipa e in Liga 1, echipa la care a jucat chiar si Lacatus care acum are alte interese. Majoritatea sustin ca Becali a luat clubul cu forta si a dat spaga peste tot sa fure identitatea etc… Nu inteleg de ce au lasat 13 sa treaca si nu au iesit a doua zi dupa ce Becali a preluat echipa sa zica ca e furt? Mai mult, Talpan era mereu in tribuna la meciuri.

    Din „prost”, „incult” etc etc nu m.au scos si am preferat sa sterg commentul si sa imi vad de treaba ca e energie irosita degeaba.

    Consider ca fiecare are dreptul al opinia lui si sa sustina ce echipa doreste. Numai ei pot sa tina timpul in loc din 2003 pana in prezent si sa sustina ca CSA Steaua infiinta acum un an e echipa care detine istoria si etc.

  2. blaugrana86

   Așa e domnule piece ai dreptate. Aceste vorbe chiar m-au convins, de mâine sunt unul de-al vostru (mă pricep la vopsit, la fluturat steagul și chiar la făcut gratare, promit ca nu ard micii).
   O singură dilemă mai am și pentru că te știu ca fiind un om iscusit aș vrea sa mă dumirești cu privire la urmatorul aspect: Să presupunem ca din varii motive, csa desființează peste 2 ani actuala echipă de fotbal si peste alți 5 o ia de la cap, din nou echipă, din nou liga 4. Aceea va fi Steaua câștigătoarea cce ’86 ?

 1. vasglo

  @piece-of-mind

  Un interviu manipulat la greu de un asa-zis jurnalist, pentru uzul gugustiucilor de la Sud. „Palmaresul” e numai in mintea asa-zisului jurnalist, o manipulare grosolana! Fostul oficial al clubului nu se refera la „palmares” in niciun moment. El vorbeste numai de „emblema”(posibil cu intelesul de „marca”).

  „Fostul oficial al clubului a vorbit despre mizele celor două părţi: marca şi palamaresul: „Majoritatea acestora (n.r. – palmares, marca, etc) au rămas la clubul Steaua. Noi am avut aceeaşi emblemă ca a clubului Steaua, la secţia de fotbal. Noi aveam doar dreptul să le folosim, ele aparţineau în continuare de CSA”

  Nu trebuie sa fi geniu ca sa-ti dai seama ca „marca si palmaresul” ies numai din gura si asa-zisele note explicative (n.r.) ale jurnalistului manipulator.
  De altfel, chiar fostul oficial nostalgic are indoieli si conchide: „Este greu de răspuns ce echipă este Steaua, FCSB sau CSA.”…-:)

 2. piece-of-mind

  Măi băieţi, nu ştiu dacă e vorba de manipulare şi sincer nici nu mă interesează, nu înţeleg de ce v-aţi opărit aşa, nu am făcut altceva decât să semnalez apariţia acestui articol, nu doresc să vi-l însuşiţi ca şi concluzie.

  Mie însă mi se pare interesantă poziţia lui Dănilescu, în sensul în care nu face decât să reconfirme o teză mai veche legată de escrocul de Păunescu şi de complicii săi din MAPN, foşti membri în CA al AFC. Dacă lucrurile au stat într-adevăr aşa, înseamnă că toată nebunia actuală a fost generată de escrocul de Păunescu, cu largul concurs al reprezentanţilor MAPN din CA al AFC, care au tăcut în mod complice.

  P.S. http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/24120/

 3. xray Autor articol

  @piece-of-mind.

  Welcome back to reality! În sfârșit te recunosc!

  1) Referitor la palmares ai spus: „Eu cred în proiectul CSA doar în ipoteza în care se va tranşa definitiv în favoarea lor chestiunea legată de palmares (1947-2003 sau 1947-2014). Altfel, o să-mi recunosc înfrângerea…”, la alt topic („Mare ți-e grădina, Doamne, …”).
  https://image.prntscr.com/image/mfH7eTvkQLmR1M8OS2eihw.png

  Aceeași poziție o am și eu, numai că nu pun căruța înaintea cailor! Eu nu urăsc pe nimeni să o fac.
  Am spus de la început și apoi am tot repetat pe aici: eu urmez echipa continuatoare cu palmares. FCSB este recunoscută oficial echipa „Steaua 1947” (continuitate, palmares…). Ce va decide viitorul, Dumnezeu cu mila!

  2) Referitor la comentariul tău „Dacă lucrurile au stat într-adevăr aşa, înseamnă că toată nebunia actuală a fost generată de escrocul de Păunescu, cu largul concurs al reprezentanţilor MAPN din CA al AFC, care au tăcut în mod complice”, așa este și am scris câteva articole pe tema asta.

  Nu ciobanul a „furat” Steaua, ci acel grup (Păunescu & generali din CA al AFC) a vrut să o „fure”, dar și-au găsit nașul cu oierul. O spune și Pindean în articolele lui. Dar un furt schimba numai posesia, nu și natura obiectului furat.
  Furată sau nu, Steaua tot Steaua a rămas și cu Becali acționar majoritar!

  Oricum, te felicit pentru ieșirea din zona comentariilor specifice unui hater și intrarea pe teritoriul celor logice și de bun-simț!

 4. vasglo

  @piece-of-mind

  Si intentia mea a fost de a atrage atentia asupra manipularilor de presa care inunda subiectul!

  Deci, Danilescu nu a spus decat „„majoritatea acestora au rămas la clubul Steaua…..”, fara sa specifice ce inseamna „majoritatea acestora”. Aceasta ne este „explicata”, intre paranteze, de jurnalistul manipulator, identificat prin „n.r.” (nota redactorului), interesat sa desprinda din „majoritate” numai „palmaresul si marca”, restul (care o fi ala?..) fiind trecut la „etc.”…

  In rest nu stiu despre ce „nebunie actuală generată de escrocul de Păunescu, cu largul concurs al reprezentanţilor MAPN din CA al AFC, care au tăcut în mod complice” este vorba.
  Problema „marcii” e clarificata, ea a apartinut si apartine CSA-ului (care nu poate decat s-o inchirieze), iar „palmaresul” apartine echipei de fotbal care l-a creat si care s-a desprins in 1998 de CSA Steaua, continuindu-si activitatea competitionala neintreupt, din 1947 si pana in prezent.

  1. vasglo

   @Cosmin Andrei

   Asa cred si eu, mai ales ca l-am vazut la digisport printre cei 500 de spectatori la „eternul derby” al amatorilor din Liga a 4-a! Arata ca un nostalgic, simpatic si zambaret. Oare cu cine o fi tinut, cu „militarii” sau cu „militienii”?!..-:)

 5. piece-of-mind

  @ vasglo

  Da, ce să zic, e o conspiraţie anti-Steaua pusă în scenă de Tică Dănilescu, mare iubitor de dinamo :)))

  În ceea ce priveşte nedumerirea ta legată de escrocul de Păunescu, reciteşte te rog articolul lui Pindean şi poate vei înţelege la ce m-am referit.

 6. xray Autor articol

  Referitor la Danilescu.
  Vă reamintesc că Gațu era comandantul CSA în 1998 atunci când s-a făcut trecerea de la CSA la AFC.

  Danilescu a plecat la câteva luni după aceea la câini, așa că…

  Ce zice Gațu despre cedarea Stelei la AFC? Vedeți în articolele de mai jos:

  1) Articol: Cristian Gațu, comandant CSA (’97-’98) : „În ’98, Armata a cedat tot patrimoniul Stelei!”
  http://www.fcsteaua.ro/cristian-gatu-in-98-armata-a-cedat-patrimoniul-stelei/

  „În 1998 am fost informați de FRF că trebuie să rupem legăturile cu MApN, pentru că FIFA și UEFA interziceau ca echipele să aparțină de un minister. Eu m-am ocupat de tot ceea ce a însemnat această rupere. Am înființat o organizație non-profit, AS FC Steaua București, iar MApN a cedat tot patrimoniul Stelei. Inclusiv folosirea pe durată nelimitată a stadionului. Președinte trebuia să fie Emerich Ienei, dar el a preferat să rămînă director tehnic la FRF. Astfel, l-am numit pe Viorel Păunescu, care era sponsor și apropiat de echipă.

  Eu sînt dezamăgit de această situație. Steaua lui Gigi Becali este aceeași care a fost tot timpul. Este aceeași cu echipa care a cîștigat Cupa Campionilor. Nu știu ce se urmărește acum. În plus, Armata nu are bani pentru a susține echipa de fotbal”, a spus Cristian Gațu

  2) Articol: GAŢU 70 | INTERVIU EVENIMENT

  http://www.fcsteaua.ro/gatu-70-interviu-eveniment/
  GAŢU 70: „Am preluat clubul Steaua ( N.R. între 1997-1998) pe minus 7 milioane de dolari şi într-un an l-am dus la minus 800.000 de dolari„

  Dar dincolo de declarații sunt evidențe. CSA nu a deschis proces pentru a recupera clubul cedat în 1998.
  Doar a deschis un proces de anulare a mărcii înregistrate în 2004 de FCSB! A fost un proces pe o proprietate intelectuală, nu pe proprietatea patrimonială cedată în 1998 la AFC și ajunsă în 2003 la SC FCSB SA!!

 7. vasglo

  @piece-of-mind

  Nu asta am spus! Am vorbit numai despre cum manipuleaza subiectul unii asa-zisi jurnalisti!
  Cele spuse despre „marele” Tica Danilescu, au fost sub forma de gluma, inspirat fiind de caracterizarea inspirata si pertinenta facuta de Cosmin Andrei: „Omul e aerian total.”!-:)

 8. fortuneteller

  Ironia maxima e ca daca FCSB nu e Steaua in fotbal, atunci Steaua in fotbal nu mai exista. Pt ca CSA Steaua 2017 e doar o echipa noua, cu aceleasi culori si marca, dar fara trecut. Singura sansa ca Steaua castigatoare a CCE sa fie in viata este FCSB. Cum poate cineva sa fie „stelist pana la moarte” si sa doreasca decesul oficial al istoriei fotbalistice steliste?

Lasă un răspuns