UEFAntasticii „Steaua 2006” s-au reunit! Dream team-ul lui Oli pune la cale un proiect

de | iulie 4, 2017

În 2006, Steaua, antrenată pe atunci de Cosmin Olăroiu, a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA, unde a fost eliminată de Middlesbrough, după un retur dramatic. Roș-albaștrii au pierdut cu 2-4 în Anglia, după ce inițial s-au impus 1-0 la București.

Din lotul de atunci al roș-albaștrilor făceau parte printre alții: Rădoi, Ogăraru, Dică, Boștină, Paraschiv, Goian, Ghionea, Nicoliță, Petre Marin, Victoraș Iacob, Bălan, Lovin și Mihai Neșu.

Fotografia postată de UEFAntasticii Steaua Bucuresti.

„Steaua 2006” s-a reunit la reședința din capitală a lui Cosmin Olăroiu. Inițiatorul a fost George Ogăraru, care a făcut și o pagină de Facebook, UEFAntasticii Steaua Bucuresti, prin care fanii să poată lua legătura jucătorii care au făcut glorie la Steaua după anul 2005.

La întâlnire au participat Cosmin Olăroiu, Florin Lovin, Sorin Ghionea, Gabriel Boștină, George Ogăraru, Vali Badea, Mirel Rădoi, Petre Marin, Bănel Nicoliță, Daniel Bălan, dar și Eugen Nae. Aceștia au jucat o partidă de fotbal, după care au luat masa și au stat de vorbă despre un proiect pe care vor să-l pună în aplicare.

”Vă salutăm de la reședința lui Oli, antrenorul care ne-a strâns în jurul său, așa cum a făcut-o și atunci când am făcut acele performanțe. Vom fi pentru o seară împreună, vom avea un meci de fotbal, după care vom lua masa. Vrem să discutăm mai mult cu voi și vă asigurăm că sunteți foarte importanţi pentru noi. Avem nevoie de voi pentru ceea ce vrem să readucem în fotbalul românesc, împreună cu această familie pe care am creat-o de-a lungul timpului”, a declarat Ogăraru, într-un live pe pagina lor de Facebook UEFAntasticii Steaua București.

Partida s-a disputat pe o ploaie mocănească, iar ”UEFAntasticii” și-au adus aminte de meciurile din Cupa UEFA cu Villarreal și Valencia. ”Parcă ar fi meciul cu Villarreal”, a spus Mirel Rădoi, completat de Ogăraru ”Mai degrabă Valencia”, la care căpitanul echipei de atunci a continuat ”Acum nu se mai amână”.

Fotografia postată de UEFAntasticii Steaua Bucuresti.

Steaua, ploaia și seara magică încununată cu victoria contra Valenciei

Video

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/UEFAntasticiiSteauaBucuresti/videos/1712430445727900/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/UEFAntasticiiSteauaBucuresti/videos/1712445772393034/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

X Ray

 

2 comentarii la „UEFAntasticii „Steaua 2006” s-au reunit! Dream team-ul lui Oli pune la cale un proiect

  1. xray Autor articol

    Marele absent a fost Păcăliciul Talpan, dar poate UEFAntasticii îi vor găsi un loc în proiect pe post de copil de mingi sau stâlp de poartă, să învețe și agariciul armatei ce înseamnă Steaua.

Lasă un răspuns