Timo Gebhart pe axa Cancan – Bild – Reghe

de | martie 15, 2016

Mijlocașul Stelei a fost surprins de Cancan în club și la un salon masaj erotic. Sursa citată precizează că imaginile au fost realizate sâmbată seară, 13 martie, cu o zi inainte de meciul Stelei cu Astra, Gebhart nefiind reținut în lot.

Evenimentul a fost negat de către reprezentați ai Stelei și de Anamaria Prodan, ultima susținând că imaginile sunt mai vechi, însă nimeni nu a negat veridicitatea lor. Totuși, până acum nu a existat un comunicat oficial al clubului care să lămurească suporterii.

Cert este că Gebhart a fost într-un club, pentru ca apoi să meargă cu taxiul într-o locație despre care Cancan  spune că ar fi un salon de masaj erotic. Nu știm încă, din alte surse, dacă e vorba de sâmbătă sau de altă zi, despre ce club este vorba exact și dacă ultima destinație a lui Timo a fost un salon de masaj erotic sau o reședință privată, pentru că istoria tabloidului Cancan se termină la intrare (foto stânga). Pozele sunt shoot screens din videoclipul postat de Cancan, care începe cu o filmare dintr-un club și se termină cu evenimentul prezentat în imaginea de jos: întrarea într-o locație.

 • Cancan.ro: „A ajuns la salonul de masaj pe la ora 8, iar șoferul taxiului și încă un prieten cu care era în mașină au intrat în stil profesionist, să-i aranjeze detaliile (că cine are chef DOAR DE UN MASAJ, după o noapte de băut, să fim serioși?). După câteva minute, cei doi s-au întors și l-au luat și pe neamț, care, peste măsură de vesel și politicos, i-a salutat pe fotografii celui mai citit site din România cu un deget mijlociu ridicat sus, la nivelul capului.” Deci, Gebhart știa că este urmărit!

Pe tot acest parcurs, Timo este însoțit de „personajul” din imaginea alaturată, cel cu care Timo apare în multe poze postate pe Instagram încă dinainte de a  veni la București pentru a negocia transferul cu Steaua.

Nu știm cine este. Poate să fie un  frate, un prieten sau chiar Jurgen Knappenberger, fost reprezentant de comunicare al lui Gebhart. Oricum, cineva foarte apropiat lui din Germania, fiind pus și la avatar pe contul lui Timo de Instagram. În concluzie, „ieșirea” filmată de Cancan a fost cu siguranță legată de venirea acestui „personaj” în România. Un fel de reîntâlnire după o perioadă cu un vechi prieten, presupun.

Avatar Instagram

 

Foto de pe Instagram. Timo cu prietenul (vis-a-vis) postată înainte de a veni la Steaua.

Reacția în Bild

După ce clipul și pozele au apărut în presa de scandal cu știrea că ar fi petrecut într-un club de noapte până dimineață chiar înaintea meciului cu Astra, Gigi Becali a declarat la Realitatea TV că mijlocașul german are contract până la vară, dar poate să plece deja de la roș-albaștri dacă vrea. Evenimentul și reacția patronului, înterpretată că l-ar fi dat afară pe Gebhart, a ajuns până în Germania la Bild.

Jurgen Knappenberger, fost reprezentant de comunicare al lui Gebhart, a spus, potrivit germanilor de la Bild, că unele imagini sunt dintr-o filmare mai veche, când jucătorul ar fi fost în oraș împreună cu echipa, iar în unele fotografii ar apărea inclusiv antrenorul Reghecampf. Ceea ce eu nu am văzut și mă indoiesc că ar fi, pentru că nu scăpau presei.

„Suntem foarte relaxați în legătură cu asta”, a spus Knappenberger, potrivit ediției online a celui mai citit cotidian din Germania. Despre faptul că Gebhart a prins echipa foarte rar, deși nu a fost accidentat, fostul reprezentant al fotbalistului a spus: Timo nu a mai jucat fotbal de un an și jumătate. De aceea, antrenorul îi construiește ușor forma, folosindu-l câte puțin”.

Reacția lui Reghecampf

În ciuda celor apărute în presă și a declarației lui Becali, Reghecampf continuă să creadă în Gebhart: “Timo este un jucător sclipitor! Aveți răbdare și o să vedeți”

Într-un interviu acordat azi în SportNews.libertatea.ro, Reghecampf nu și-a pierdut speranța în ceea ce-l privește pe Timo Gebhart. Antrenorul roș-albaștrilor a comentat victoria cu Astra, și-a contrazis patronul și a comparat loturile pe care le-a avut la dispoziție în cele două mandate pe banca tehnică a campioanei României.

SportNews.libertatea.ro: Cât de mult contează victoria din play-off contra Astrei pentru eventuala îndeplinire a obiectivului: era “obligatorie” sau “opțională”?
Laurențiu Reghecampf: Orice meci pe care-l jucăm în play-off este foarte important. Tratăm fiecare partidă ca o finală, pentru că orice punct contează. Cu Astra era important să câștigăm, să reducem numărul de puncte. Mai sunt opt meciuri, iar cele trei puncte rămase sunt mai ușor de recuperat acum. Dar asta nu înseamnă că vom fi campioni numai cu un meci câștigat cu Astra.

SN.L. : Cât de greu e să-ți păstrezi echilibrul, ca antrenor și ca jucător al Stelei, în condițiile în care Gigi Becali ba laudă, ba critică excesiv echipa, de la un meci la altul?
L.R. : Pentru mine este o onoare să antrenez Steaua. Nu am nici o problemă cu ce declară Gigi Becali. Știu foarte bine ce-și dorește, iar relația noastră se bazează pe foarte mult respect și încredere. Ne dorim cu toții – eu, Meme și Gigi – același lucru și nu poate interveni nimeni între noi.

SN.L. : Din punct de vedere calitativ, care lot al Stelei este mai puternic: actualul sau cel pe care l-ai avut la dispoziție la precedentul mandat de antrenor al roș-albaștrilor?
L.R. : Ambele loturi sunt bune. În primul mandat am reușit lucruri incredibile și jucătorii de atunci au ajuns să joace la echipe bune, unde și-au asigurat viitorul. Urmează să facem același lucru și acum. M-aș bucura enorm, am mare încredere în jucătorii noștri.

SN.L. : Stanciu a declarat că împotriva Astrei “a fost mult mai greu decât cu Dinamo”. S-a simțit la fel de pe banca tehnică?
L.R. : Stanciu trebuie să joace în continuare așa, pentru că are numai de câștigat. Este incredibil cât a crescut, din toate punctele de vedere! Referitor la ce a declarat el, este părerea lui și nu pot comenta.

SN.L. : Ai identificat cauzele evoluțiilor mai slabe din meciurile cu FC Voluntari, CSMS Iași și Dinamo?
L.R. : Au fost evoluții normale după o perioadă grea de cantonamente și mulți jucători noi. Aveam nevoie de timp, ca să formăm o echipă. Sper să nu mai avem parte de asemenea evenimente.

SN.L. : Ce te-a convins să insiști pentru transferul lui Gebhart, în condițiile în care neamțul nu mai jucase de mult și are reputația unui bad-boy?
L.R. : Timo este un jucător sclipitor! Aveți răbdare și o să vedeti. Am încredere în el.

SN.L. : Gigi Becali a dat de înțeles că Gebhart e istorie, din cauza vieții extrasportive. Tu ai fi dispus să-i mai acorzi o șansă?
L.R. : Gigi Becali este patronul echipei și poate declara ce vrea. Numai prin meciuri bune îl poate schimba pe patron. Vom vedea. Dacă e bun, va rămâne. Dacă nu, nu.
Interviu preluat parțial din SportNews.libertatea.ro

Concluzia

Analiza faptelor cât și reacția lui Reghecampf mă duc la concluzia că Reghecampf știa despre ce este vorba, Timo a avut liber de la el, dacă a fost sâmbătă în club. Într-o logică simplă, Reghecampf i-a dat liber de sâmbătă. Nu l-a mai ținut în cantonament pentru că Gebhart nu era în lotul de 18 pentru partida cu Astra și Steaua avea următorul meci abia peste o săptămână (19 Mar 2016). Timo era în timpul liber și e problema lui cum se descarcă  sexual, îndiferent dacă stația terminus, detectată de Cancan, a fost un salon erotic sau un bordel ori apartamentul unei fufe de lux. Nu dau o ceapă degerată pe spusele șulfelor de la Cancan. Asta ar mai lipsi să se pună clauză în contract și pe sex.

Îi dau credit lui Reghe când mizează pe el, mai ales că lumea, în frunte cu Becali, a uitat repede că Timo Gerhart nu a fost adus „pe 2 lei” să rupă play off-ul, având nevoie de câteva luni pentru a întra în parametri normali. A venit ca o investiție „very low cost”  pe termen mediu, pentru a fi în vână la meciurile de calificare în Champions League. O încercare cu risc financiar de doar 5.000 de euro pe lună pentru Steaua, dar în caz de reușită e o super afacere, de milioane.

La Steaua are abia o lună și ceva. E suficient să ne uităm la Kharja cum joacă după accidentare, deși nu suportă comparație nici accidentarea, nici durata cât a stat pe tușă, față de Gebhart. Neamțul nu a mai jucat de un an și jumătate! Idem Bourceanu, „injurat” încă de la primele meciuri de acomodare, pentru că prestația sa a fost serios afectată de starea fizică post traumă. Reghecampf a avut încredere și răbdare, iar Bourceanu l-a răsplătit în ultimele două meciuri tari. Evident, m-a uimit și pe mine! Inițial încăpăținarea lui Reghe de a-l „resurescita” și apoi evoluția bună din dubla cu Astra. Reghe a avut dreptate.

Nu spun că neamțul va renaște și va rupe gura târgului. Asta nu am cum să o prevăd că nu sunt Mafalda, dar răgazul cerut pentru refacere și formă 100% mi se pare rezonabil în raport cu costurile și timpul e departe de a fi expirat. Sunt în consens cu Reghecampf și nu văd nimic rău în a se continua încercarea de revitalizare a lui Gerhart. De asemeni  mai cred și în capacitatea lui Reghe de a ține vestiarul sub control și a nu-și asuma riscuri inutile.

Forza Timo! Stärke Timo! 

XRay

Articolul din Bild

14 comentarii la „Timo Gebhart pe axa Cancan – Bild – Reghe

 1. xray Autor articol

  Într-o intervenție la sport.ro Becali a avut o reacție în stilul lui de a comunica cu staff-ului prin TV, care a oripilat de fiecare dată: „Nu ma intereseaza Gebhart. Daca vrea, sa plece de acum. N-a fost fost luat in lot nici cand am jucat cu rezervele, l-am vazut, nu mai poate face fata la nivelul asta. Gebhart nu e problema noastra. E problema lui. L-am vazut, la revedere. Nu ma sfatuiesc nici cu antrenorul, cu nimeni. Gata, l-am vazut!”
  Ce ai văzut, măi? Pe Enache ai dat 500 k, plus salariu, și? Pe Tade, Momcilovic tot atât, și? Toți veniți valizi și jucați. Ăsta e moka și ți-a zis Reghe de la început că are nevoie de mai mult timp. Marica a făcut mai mare brânză și a jucat titular? Și el avea nevoie de vreo 2 luni, minim!

  Din păcate, Duckadam nu a fost nici el mai împăciuitor: „In momentul in care vrei sa ajuti un jucator, in primul rand jucatorul trebuie sa se ajute pe el singur, dar probabil ca omul din punct de vedere financiar e rezolvat. Asa ca nu stiu daca il mai intereseaza prea mult fotbalul.”

  „Supremul” nu realizează, că dacă îi mai dă mult peste mână lui Reghe în public riscă să rămână iar cu buza umflată. Dacă anumite intervenții în situație de criză le pot înțelege (de ex. cele dinaintea dublei cu Astra chiar au dat roade), berbecii de genul ăsta mă revoltă pur si simplu pentru le anticipez efectul negativ în relația cu antrenorul. Asta îi lipsește Stelei acum, circ intern la TV pe tema lui Gebhart. Îi chema pe Argăseală, Reghe și Gebhart și îi spunea direct „Auf Wiedersehen!” și cu asta basta!

  PS
  Dacă Gebhart a fugit din cantonament și Reghe îl acoperă în fața presei, atunci retractez cele spuse mai sus. Înseamnă că Becali e îndreptățit să-i dea papucii, îndiferent ce motive colaterale mai invocă și în ce mod o face. Reghe ar fi și el în culpă.

 2. bodanel

  Eu merg pe mana lui Reghe. NU dau 2 parale pe ce spune cancan. Aia raman fara subiecte daca nu scriu tot felul de gogosi. Nici in prostsport sau carpeta n-am mai mare incredere.

  Cert este ca lui Reghe pare sa-i fi iesit pariul cu Bourceanu. Daca el spune ca sa mai avem rabdare eu as mai avea, macar pana la vara. Are toate informatiile si nu cred ca se risca avand in vedere ce presiune este pe el.

 3. naiyba

  Aladeen(supreme leader) e plin de rahat pt ca atunci cand deschide gura numai rahat vorbeste.

  Daca omul a calcat stramb, avertisment si amenda iar la a doua abatere afara, ce rost au ‘tiganiile’ astea prin presa?

  1. empyro

   Dacă a călcat strâmb… Dacă era în timpul lui liber poate merge la câte curve dorește. Am văzut și eu materialele și nu mergea pe șapte cărări… În rest, supremul nu are ce să pretindă la cât îi dă salariu. De altfel dacă nu era după accidentare nici nu ajungea în Romania.

   1. naiyba

    Asta am zis si eu – daca a calcat stramb – arde-l la buzunar si da-i si un avertisment dur. Daca nu, atunci e treaba lui cu ce isi omoara timpul liber, poate sa ia la rand toate saloanele erotice. Ce m-a deranjat este tiganeala lui Aladeen de a spala rufele in public, care-i rostul? Eu inteleg ideea de a-l urechea un pic, insa nu la modul de a-l balacari prin presa.

 4. xray Autor articol

  Eu în locul lui Reghe, dacă aș avea certitudinile lui, pentru că îl vede la antrenament, i-aș spune lui Becali:
  -„Bre, nea Jiji. Cei 5.000 de euro pe lună, timp de 4 luni, îi plătești din salariul meu, dar dacă îl pun pe picioare, pentru fiecare euro îmi dai 10 înapoi, plus 20% din viitorul transfer!”

 5. bodanel

  Mai este un motiv pentru care cred ca toata stirea este de kkt. Gebhart a renuntat la o caruta de bani pentru a putea juca si relansa cariera. Nu cred ca dadea el cu piciorul la sansa asta, mai ales ca are sansa sa joace in Liga Campionilor. Putea sa stea in Germania, incasa mai multi bani iar curvele erau mai multe si mai bune.

 6. xray Autor articol

  PS
  Inclin sa cred ca prin Timo, Becali ii arata pisica lui Marica, de care este clar nemultumit, nu atat ca nu a marcat cu candidate la retrogradare, cat prin aportul subtire la echipa. Elemente prin care imi sustin banuiala:
  – Acelasi mod de abordare „face ce vrea, e pe cont propriu…” cand a fost vorba de tratament la „vraci”, insa i l-a interzis lui Filip „ca e al Stelei”.
  – Dupa accidentare a spus ca „Nu vreau sa intre. Sa se faca sanatos. Eu pe Marica nu l-am adus pentru play off, ci pentru Liga Championilor”. Suna clar a ironie. Marica nu a marcat nici cu echipe slabe (Chiajna, Voluntari, Iasi), nici cu Dinamo, dar in CL. A avut prestatii sub Tade sau Chipciu. Pe romaneste, mai bine joaca echipa fara el, sa stea sa se antreneze. Altfel, stie ca interesul lui Marica este pentru Euro, si logic are nevoie de meciurile din play off. Insa cu Marica pe teren Steaua a castigat un singur meci(2-0 cu Chiajna) din 4, si ala cu Hamroun și Stanciu, MVP-uri, iar goluri date Varela si Hamroun. De ratat ca Marica o face si Chipciu. 🙂
  – Pe Marica l-a adus considerându-l că este peste toți, dă gol din juma de ocazie, nu se ascunde în spatele lor, joacă mai slab decât cei mai slabi și vrea 1 mil. bonus. Să ajungi în grupele CL trebuie sa iei titlul în primul rând.
  – Pentru ai da lui Marica reper, Becali s-a prefacut cam nemultumit de Hamroun, desi alaturi de Stanciu sunt probabil cei mai buni din tara in ofensiva.

  1. sikander

   intr-adevăr e parșiv berbecalul… eu de mai mult timp l-am clasat drept caz patologic si ma astept la orice de la el.

   sper ca si stafful si jucătorii sa înțeleagă lucrul asta si sa nu se consume când se varsă ga letile cu laturi de la palat.

   schizofrenie paranoida…

  2. siegfried

   @xray
   Mă îndoiesc că Becali batea şaua (Hamroun) ca să înţeleagă iapa (Marica). Cu algerianul din câte am înţeles se duc tratative pentru prelungirea contractului. Evident Jugurtha vrea o mărire de salariu în schimbul semnăturii.
   Cât despre prestaţiile lui Marica şi eu sunt de acord că a fost slabe, dar cred că eşti prea dur când spui că a fost sub Tade şi Chipciu. E greu să ai o prestaţie sub 0.

   1. xray Autor articol

    @siegfried
    Nu cred, pentru ca a fost de acord sa-i faca 20.000/luna, ca lui Stanciu, dar dupa 2-0 cu Chiajna a venit seria aia neagra: 1-3 cu Voluntari etc. si a luat foc pe toata lumea, de data asta pe buna dreptate.

    Poate am fost nitel dur, dar si Tade si Chipciu si-au creat ei situatii de gol, nu au primit doar mura-n gura. Unul chiar a dat si gol cu Astra, al doilea o bara cu Dinamo… etc. Ambii au participat activ la jocul echipei (Tade si in defensiva), si cu greseli e drept, dar nu au stat doar la pomana in fata ascunsi printre fundasi. Si plasamentul in fata portii a fost deficitar, tot altii erau la capatul centrarilor. Varela, Papp, Momcilovic, Hamroun (asta a ratat cu capul intr-o veselie) etc. Pai la Kapetanos asa era? Piovaccari asa plasament in gura portii avea?… sa zic doar 2 de profilul lui Marica. Nu.

    Mingile lungi pe Tade, peste 80% au fost deviate bine cu capul spre colegi, in schimb Marica a pierdut peste 90% din astfel de dueluri aeriene. De cateva ori a sarit mingea si din Marica exact ca din Tade. Chiar ma umflase rasul gandindu-ma cum a facut ciobanul spume cand l-a vazut si pe Marica un „Tade-coltul mesei”. 🙂

    Sincer, mi se rupe inima cand spun astea despre el, pentru ca imi pusesem sperante sa fie macar un Piovaccari sau Kape, nu Levandowski.
    Prea joaca la conservare si ciupeala. Si Reghe e suparat pe el, a si declarat ” Marica si Timo trebuie sa munceasca mai mult daca vor loc in echipa”.

 7. siegfried

  Mult zgomot pentru nimic. La cum s-a prezentat Gebhart în meciul din Cupa Ligii (arăta ca un amator ieşit la o alergare uşoară prin iarbă) şi la ce nivel a jucat în ultimii ani mi-e greu să cred că se mai poate ceva pentru el.

Lasă un răspuns