[Video] Becali şi reprezentanţii MApN s-au întâlnit astăzi

de | martie 16, 2016

Gigi Becali a fost invitat azi la MApN pentru a purta o discuție pe tema mărcii și a bazei din Ghencea. Conducerea MApN a fost reprezentată de către ministru secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Otilia Sava, secretarul general al MApN, Codrin Munteanu și juristul șef al MApN (nu Florin Talpan de la CSA). În urma discuțiilor MApN a emis un Comunicat postat pe site-ul oficial al MApN.

 • Nota Redacției: Întâlnirea a avut loc la inițiativa MApN care a vrut să informeze FCSB cu rezultatul comisiei stabilite prin ordinul ministrului MApN Mihnea Motoc, acum 3 luni, pentru analiza relației CSA – FCSB, ultimele demersuri, evaluare, licitație, situația din Ghencea și pașii următori.  COMUNICAT NR. 270 din data de 28.12.2015 cu ordinul ministrului MApN, prezentat și pe fcsteaua la data respectivă, în care scrie:

Gigi Becali anunţă pacea cu MApN: „Într-o lună ne întoarcem în Ghencea. În câteva luni avem şi sigla”

Becali a confirmat întâlnirea cu MApN, declarând în direct la Fotbal Club că Steaua se va întoarce pentru antrenamente în Ghencea: „Ne intoarcem pe Ghencea într-o lună”. Stadionul nu va fi utilizat, pentru că urmează curând să fie modernizat și nu are rost să se încurce.

În ceea ce priveşte utilizarea mărcii, din discuția cu MApN, Becali a precizat: „Facem o sigla nouă acum, ne vom numi FC FOTBAL Steaua să fie diferită de tot ce are CSA. Sigla asta până pe data de 2 aprilie va fi evaluată şi se va şti cât costă licenţierea pentru un an. Ei o s-o scoată la licitaţie. Dacă va fi un preţ decent, îl plătesc cu bucurie. Durează câteva luni până când sigla va fi înapoi la noi„.

 • Video| Declarația completă a lui Becali despre întâlnirea cu MApN

Pe scurt (Transcript incomplet al declarație. Vă recomand videoclipul )

„M-am văzut cu doi miniştri, secretari de stat, juristul Armatei, nu al CSA-ului, al Armatei. Am ajuns la concluzia că cel mai important lucru este pacea şi bunacredinţă. Mie mi-a fost frică tot timpul de rea voinţă, dar nu se va mai întâmpla acum, pentru că am vorbit cu doi oameni într-un birou în care era o candelă aprinsă şi cinci icoane pe pereţi. Mi-au spus că putem face toate demersurile pentru antrenamente, facem un tarif. După două luni de zile se termină campionatului, dacă se poate mai devreme, ne antrenăm cu drag în Ghencea.

Mi-au mai spus că acea evaluare de 57,3 milioane de euro ţine de toate cupele, trofeele şi medaliile câştigate de către toţi sportivii din 1947 până acum. Acum vorbim despre siglă şi marcă. Am văzut că ambii miniştri erau jurişti de profesie şi înţelegeau ce le spuneam. Erau la curent cu tot, de aceea cred că m-au chemat. Eu am spus că nu contează că palmaresul e la noi. Acum se pune problema construirii stadionului. Mi-au spus că nu are rost să jucăm în Ghencea pentru că mâine-poimâine vor începe demolările şi se va mări stadionul, va ajunge la 55-60.000 de locuri. Va plăti fondul de investiţii român. Îl vor face pentru EURO.   Au zis ca daca fac stadionul asta, trebuie sa joace o echipa pe el, ca nu il fac degeaba.

Nu am nicio problemă cu procesul. Mergem mai departe, pentru că nu pot să-l întrerupă că vine Curtea de Conturi și intreabă de ce l-ați intrerupt. Sunt instituție de stat. În proces ei au cerut să nu se mai numească Steaua, dar asta nu le poate permite nimeni că e hotărâre judecătorească. Eu i-am întrebat ce facem cu reclamaţiile de la Ligă şi Federaţie, în care vor retrogradarea. Ei au spus că nu se cere retrogradarea. Nici nu ştiau că s-a cerut aşa ceva. ca nu mai au de unde sa ia bani pentru că știu că palmaresul e la mine și nu s-a pus niciodată problema că palmaresul nu ar fi la FCSB.

Facem o sigla noua acum, ne vom numi FC FOTBAL Steaua să fie diferită de tot ce are CSA. Sigla asta până pe data de 2 aprilie va fi evaluată şi se va şti cât costă licenţierea pentru un an. Ei o s-o scoată la licitaţie. Le-am spus că dacă vor face un preţ rezonabil, pe care-l pot plăti, eu îl plătesc cu bucurie. Dacă vor face un preţ mare, nu plăti. Şi aşa o fac numai să atrag suporterii, că îmi place şi mie cu galerii, cu zgomote în tribune. Doar pentru ei o iau.

Durează încă două-trei luni până când sigla va fi înapoi la noi. În funcţie de reţeta financiară pe care o fac, voi veni la prima, la a doua sau la a treia licitaţie. Dacă sunt calificat în Liga Campionilor nu mai contează dacă le dau şi lor bani. Un milion pe an e foarte mult. Ca să facă un milion, o siglă trebuie să producă cel puţin un milion şi un leu. Dinamo are salarii de un milion pe an, cu tot cu taxe

Ştirea iniţială – Comunicat MApN

Gigi Becali a fost invitat azi la MApN pentru a purta o discuție pe marginea situaţiei în care se află clubul de fotbal. Au participat secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Otilia Sava, secretarul general al M.Ap.N., Codrin Munteanu și juristul șef al MApN (nu Florin Talpan de la CSA).

În urma discuțiilor MApN a emis următorul Comunicat postat pe site-ul oficial al MApN.

COMUNICAT NR. 80     Data: 16.03.2016

Astăzi, 16 martie, la sediul instituţiei, a avut loc o întâlnire între domnul George Becali şi conducerea M.Ap.N., reprezentată de către secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Otilia Sava şi secretarul general al M.Ap.N., Codrin Munteanu.

Temele de discuţie au fost evaluarea brandului “Steaua Bucureşti” şi depunerea documentaţiei pentru procesul de reabilitare şi modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea.

Reprezentanţii M.Ap.N. au prezentat criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii “Steaua”, precum şi stadiul procesului de stabilire a taxei de licenţă pentru aceasta. La rândul său, George Becali a declarat că FCSB va analiza oportunitatea de a participa la procedurile competitive pentru utilizarea mărcii.

În ceea ce priveşte stadionul, Ministerul Apărării Naţionale a comunicat faptul că documentaţia necesară procesului de reabilitare urmează a fi depusă la Compania Naţională pentru Investiţii în cel mai scurt timp.

Totodată, s-a reafirmat de ambele părţi necesitatea unui dialog constant, respectând legislaţia în vigoare şi o abordare în sprijinul promovării sportului de performanţă„.

Comunicatul oficial MApN (print screen)

37 de comentarii la „[Video] Becali şi reprezentanţii MApN s-au întâlnit astăzi

  1. xray Autor articol

   @ moromette

   Becali a fost invitat azi la MApN pentru a purta o discuție, nu invers! Comunicatul este al MApN, că nu al ciobanului.
   Pai daca echipa de fotbal Steaua cu palmares cu tot este la Talpan, de ce l-a mai chemat MApN pe cioban la discuții? E groasă? Tic, tac, tic, tac … :))

 1. alexandru-h

  Mda, inca o incercare stupida de a te intelege cu bunul stat roman. Si pentru ce? Ca sa inchiriezi o marca de care nu ai nici macar nevoie ca sa joci fotbal profesionist in campionatul romanesc. Basca pentru a justifica recuperarea unui palmares ce nu trebuie nici macar recuperat in the first place. Vorbim de intelegere cu un stat ce te da in judecata pentru ca sa te desfiintezi, sa iesi din Liga I etc.

  Bine, e logic demersul din punctul de vedere al gandirii inguste a lui Becali. Inchiriez marca si imi vin spectatorii la meciurile din Sampions Lig. Poate ca ii vor veni dar cu ce pret? Ai pus echipa asta sub sechestru guvernamental – la prima iesire in decor, la prima nemultumire, va luam marca si reintram in situatia actuala.

   1. alexandru-h

    @ xray

    Nu se face nicio branza. E o intalnire simpla din care Becali nu a inteles nimic. Chiar crezi ca i-au promis MAPN-istii toate lucrurile alea dupa prima intalnire? Ca renunta la cerintele procesuale doar pentru ca l-au vazut pe Jiji de fata?

    Sa fim seriosi. Omul are fantezii.

    1. xray Autor articol

     @ alexandru-h
     Ascultă videoclipul că este mai relevant. Am completat și transcriptul.

     Nu! N-ai înțeles. Nu se renunță la nimic. Procesele merg mai departe, altfel le sare Curtea de Curtea de conturi în cap, fiind instituție de stat. Asta a spus Becali. De fapt mai e doar cel legat de schimbarea numelui societății, unde nu are nici un stress.

     Esenta:
     1) MApN dă baza de antrenament într-o lună.
     2) Fac licitație publică pe sigla la fotbal în două luni.
     Promisiuni au fost pentru buna credință, dialog și cooperare nimic alceva. De fapt asta conta!

 2. xray Autor articol

  „Facem o sigla noua acum, ne vom numi FC FOTBAL Steaua să fie diferită de tot ce are CSA. Sigla asta până pe data de 2 aprilie va fi evaluată şi se va şti cât costă licenţierea pentru un an. Ei o s-o scoată la licitaţie.”

  Deci înțeleg că nu va mai fi nici vechea siglă, aia din 2004-2014, nici asta din 2015.

  PS
  Până unde poate merge minciuna și dezinformarea unde colcăie ura! :)))

 3. joga-bonito

  „FCSB risca sa fie dezafiliata in aprilie” are valoare de trecut sau de viitor?

  Parerea mea este ca se vor intelege si vor ajunge la un consens, dupa modelul Arenei Nationale. Presiunea publica este prea mare.

  Apropo, Jean – cel supranumit si „50 de euro actiunea” si investitorii arabi ce pazesc?

  Ciobanul va pleca de la Steaua doar cu picioarele inainte. Trebuie sa ne resemnam. A renviat si cercul ala vicios in care televiziunile il promoveaza sistematic pt rating.

  1. xray Autor articol

   @joga-bonito
   Are valoare de „niciodata”. 🙂
   Daca, prin absurd, o instanta ar obliga-o sa schimbe numele, o va face exact cum a facut cu sigla.

   Apropo, aia cu „FC FOTBAL Steaua” mi se pare o reduntanta de prost inspirata. „Fotbal Club FOTBAL Steaua” suna ca dracu’.
   Putea sa scrie pe sigla doar „Fotbal Club Steaua”.

  1. xray Autor articol

   @leoc980
   MApN a pregatit din timp discutia, l-au chemat, l-au informat, Becali a raspuns si apoi MApN dat un comunicat. „FCSB” nu dat. Cate comunicate oficiale ai vazut tu dupa audiente solicitate de diversi la institutiile de stat? Voiai ca MApN sa posteze la Comunicate si invitatia? 🙂
   –––print–––

   –––
   Cand tu te duci neinvitat undeva, tu spui primul de ce ai venit si ce doresti, iar cel care te primeste iti raspunde. Nu invers, cum e in textul comunicatului.
   Doar sa fie unul cazut din Luna sa creada ca Becali s-a dus peste ei la MApN si imediat au venit 2 ministri si juristul MApN sa-l linisteasca. Sau crezi ca a pichetat MApN-ul cu o pancartă de gat ca Popa Simion?? :))

   Prin aceasta întâlnire MApN a dorit:
   1) Sa informeze FCSB cu constarile comisiei stabilite de ministru MApN pentru analiza relatiei CSA-FCSB acum cateva luni. Vezi aici COMUNICAT NR. 270 Data: 28.12.2015
   –––print–––

   –––
   2) Să-i prezinte evaluarea, situația complexului Ghencea (de ce nu s-a închiriat) etc.
   3) Sa puna capat „meciurilor” TV Talpan-Becali si sa dea semnalul de deschidere spre dialog și colaborare în interesul ambelor părți.

 4. moromette

  „se vrea intelegere de buna credinta” … si acum ceva timp se baleau(gigi, puiu, nasty,etc) la gura ca STEAUA valoreaza suta de milioane…

  „că îmi place şi mie cu galerii, cu zgomote în tribune. Doar pentru ei o iau” … dar ce,ceilalti fani nu iti plac dom’le? e cam molcoma treaba cu ei,nu-i asa ?

  „mâine-poimâine vor începe demolările şi se va mări stadionul, va ajunge la 55-60.000 de locuri” … durere mare si aici(eu),sa te apuci sa demolezi templul fara un ultim spectacol grandios,horror din ala mare si urat !

  1. xray Autor articol

   Sunt lucruri diferite. Era vorba atunci de clubul FC Steaua București cu totul, nu de o taxă de licență pe o marcă (fotbal). Ciobanul nu a cerut mai mult de 30 milioane (era prin perioada protestului).

 5. siegfried

  Becali a băut apă de la câine? Cum să participe la licitaţia în care […] cei de la CSA scot la produs o clonă a mărcii pe care societatea sa a înregistrat-o în 2004.
  Pentru cei cu probleme de memorie reamintesc situaţia în fapt. ÎCCJ în decembrie 2014 NU a dispus trecerea mărcii nr. 061735 înregistrată de Fotbal Club Steaua Bucureşti (FCSB) în ianuarie 2004,din patrimoniul clubului de fotbal în patrimoniul CSA-ului aşa cum greşit cred aproape toţi steliştii, ci a dispus ANULAREA ei (vezi aici: dosarului 42805/3/2011 )

  Ceea ce va scoate CSA-ul la licitaţie e o clonă înregistrată în decembrie 2013 (130904) adică un copy/paste după celebra 061735.
  VEZI AICI : Cum a înregistrat Armata în 2013, prin metoda COPY/PASTE marca înregistrată de FC Steaua în 2004

  1. xray Autor articol

   @siegfried

   Se știu bine ăstea. Sunt publicate și pe fcsteaua plus articole și tone de comentarii. O face pentru a detensiona lucrurile și a repara ce a greșit el cu sigla/marca aia în 2004.
   1) Trebuia să o înregistreze pe AFC, care avea propria marcă din 1998 cu acordul scris MApN, nu pe SC FCSB SA.
   2) Trebuia să scrie pe ea exact ca la cea de la AFC „Fotbal Club Steaua București”, nu doar „Steaua București” să se asemene/confunde cu cea a CSA.

   3) Nu trebuia să lichideze AFC, ci să o păstreze acționară (1%) la SC FCSB SA. Rămânea exact ca la Dinamo.

   Dar și despre asta s-au scris articole pe fcsteaua.ro.

   Pe scurt, brandul „Steaua București” e la CSA, iar echipa de fotbal FC Steaua București, continuatoarea, e la Becali. Asta știu ambele „tabere”. Abia acum s-a trezit și va face siglă cu „Fotbal Steaua”.

   1. siegfried

    @xray

    Te contrazic aici. În motivarea de la ÎCCJ instanţa recunoaşte statul de marcă notorie a siglei folosite de CSA din 1974 până în 1991. Deci pâna la urmă nu conta dacă înregistra marca 061735 pe numele AFC-ului sau FCSB-ului, oricum era anulată pentru asemănarea izbitoare.
    Prostia lui Becali din 2004 a fost că n-a căutat o emblemă complet nouă, aşa cum au făcut cei de la Dinamo în 1990 când s-a separat secţia de fotbal de clubul sportiv.
    Vezi foto comparaţie: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8183071/3/sigle2.jpg?width=815

    1. xray Autor articol

     @siegfried
     siegfried, motivarea este una sentința este alta. Se execută sentința. Motivarea este cum a ajuns la sentință. De regulă este asteptată pentru a găsi fisuri pentru următoarea cale de atac.

     Dar nu m-ai înțeles. CSA a invocat reaua-credință= FCSB nu a avut acordul CSA să înregistreze marcă „Steaua București”. Pe baza de rea-credință a fost anulată. Faptul că era nevoie de acord sctește orice comentariu despre la cine e brandul mamă. Asta o știe și Becali. Supapa era AFC.
     AFC a avut acordul la marca proprie (aia din desenul de mai sus) în baza Hotarârea de Guvern nr. 66/ 04.02.1999, Protocol 07.03.1999

     Cu alte cuvinte, FCSB avea dreptul de a folosi marca Steaua deținută de AFC, dar nu putea omologa o marca Steaua proprie pentru ca ar fi devenit din utilizator de marca Steaua, proprietar. Ma rog, discutia e mai ampla si a mai fost dezbatuta incepand cu 2011. Am scris si un articol atunci.

 6. alpopa

  @siegfried

  Conform ICCJ, marca Steaua (nume, insemne si culori) este proprietatea CSA-ului, de-aia a fost anulata marca inregistrata de Becali. Acum, CSA-ul va scoate la licitatie marca respectiva, intrucat e evident ca ei nu au ce sa faca cu ea si nu isi doresc altceva decat un premium din partea echipei de fotbal, pentru utilizarea ei.

  Nu e vorba de nicio clona, sau ce spui tu. Toate marcile au termen de expirare si trebuie reinoite la OSIM, parca la fiecare 10 ani. Dupa rationamentul asta, toate cele reinoite sunt „clone”.

  Eu unul raman la parerea ca Becali nu are motive prea bune pentru a cumpara „marca”, decat poate pentru a-i linisti pe cei slabi de inger care nu mai vin la stadion pentru ca „FCSB nu e Steaua”. Problema care se ridica este, insa, asa cum s-a scris si mai sus, ca de fiecare data cand marca cu pricina nu va mai fi „inchiriata”, cei slabi de inger vor sari iar in sus ca „Steaua nu e Steaua”.

  Pana la urma, statul vreo o pomana pentru o marca de care FC Steaua Bucuresti nu are prea multa nevoie, cu exceptia unor considerente de marketing. Atat.

  1. xray Autor articol

   @alpopa

   Ești în eroare! Nu scrie nicăieri ICCJ, marca aia (nume, insemne si culori) este proprietatea CSA-ului.

   Ai documentul aici – Decizia nr. 3425, dosar nr. 42805/2014

   Scrie că a dispus anularea mărcii înregistrată de FCSB de către OSIM. „Anulează marca STEAUA BUCUREŞTI înregistrată sub nr.061735, dată depozit 29.01.2004”. Nimic despre nume, culori etc. Ca să o aibă CSA, a înregistrat-o ea la OSIM în 2014. Restul e cancan.

   Dar nu mai dezgropăm morții, dacă tu ai absentat la km de dezbateri aici pe tema asta. 🙂

   Citește și aici link
   Directorul general al OSIM, Andrei Alexandru Ioan, susține pentru GSP.RO că echipa lui Gigi Becali a pierdut în instanță doar sigla (elementul grafic).
   „Ca să se înțeleagă foarte clar. Noi discutăm aici doar despre emblemă. FCSB a înregistrat o marcă total diferită față de cea a celor de la CSA. FC Steaua București SA a pierdut drepturile exclusive pentru marcă în instanță, nu și palmaresul sau tot ce s-a mai discutat! OSIM a înregistrat marca FCSB, iar deținătorul are drepturi exclusive asupra ei și beneficiază de protecție”.

    1. xray Autor articol

     @siegfried
     Stiu, măi, că doar eu am publicat articolele tipei ălea, ADRIANA OPREA-POPESCU, aici pe site. 🙂
     Mit și Adevăr: Cazul „marca Steaua” (IV)

     E impropriu spus clonă, pentru că „originalul” a fost anulat și radiat de OSIM.
     Daca Apple renunță la sigla cu mărul, de exemplu, nu te impiedică nimeni să o înregistrezi tu copy/paste. 🙂
     Nu asta e problema. Ar avea reevanță numai dacă ar exista deja una înregistrată identică.

     1. siegfried

      @xray
      Ok, lui alpopa îi arătam cele două mărci. Poate aşa înţelege şi el de ce marca CSA-ului e o clonă nu o reînnoire a unei mărci mai vechi.

     2. xray Autor articol

      @siegfried
      Da, asta e corect, nu e reînoire, ci una „nouă”.

     3. siegfried

      Da mă ştiu, dar tocmai d-aia menţionez datele. Pe 23.12.2013 FC Steaua nu-şi pierduse/renunţase la marca 061735 deci ce a înregistrat CSA-ul la acel moment e o clonă.

     4. xray Autor articol

      @siegfried
      Din păcate așa este. OSIM nu verifică la înregistrare, ci înainte de omologare. Însă nu orice înregistrare este și omologată. Orice marcă are o perioadă în care poate fi contestată, după care mai fi poate fi atacată cu reaua-credință. Exact cum a făcut CSA în 2011.

  2. siegfried

   @alpopa
   Hai să o luăm uşurel. Văd că multă lume nu reuşeşte să înţeleagă că nu există marca STEAUA la modul absolut. CSA-ul are acum la OSIM înregistrate 8 mărci (vezi aici: http://www9.gsp.ro/usr/imagini/2016/03/14/714387-sgile-mapn.jpg). Fiecare nu număr şi dată de depozitare diferită. CSA-ul n-a dat Fotbal Club Steaua Bucureşti în judecată pentru marca Steaua la modul general. În întâmpinarea formulată de CSA scrie clar că obiectul procesului a fost marca nr. 061735 înregistrată de FCSB în ianuarie 2004. CSA a cerut anularea ei pentru că s-ar confundat cu marca notorie din perioada 1974-1991 sub care secţia de fotbal a CSA-ului a câştiga Cupa Campionilor ( vezi aci https://andreisimablog.files.wordpress.com/2014/05/steauacrests.jpg stemele utilizate de Steaua de-a lungul anilor şi asemănarea dintre sigla din 1974 şi cea înregistrată în 2004).

 7. xray Autor articol

  NOTA

  Boroi a lamurit azi tergiversarea la prelungirea contractului de inchirere Ghencea la FC Steaua, obligat formal și de întâlnirea MApN-Becali urmată de comunicat. Este logică si corectă pe fond, dar ne devoalează și o rea-intentie „cu premeditare”.

  Ce spune Boroi in emisiunea Campionii Digi Sport
  Dupa evenimentul de la Colectiv, in ciuda demersurilor, nu s-au obtinut avizele pentru stadionul Ghencea. Pentru asta trebuia o investitie in remedierea unor probleme de care depindea avizul.

  Având in vedere ca la anul stadionul va fi predat Fondului de Investitii pentru modernizare, dupa spusele lui Boroi, nu s-a mai făcut nimic considerând investitia inutila. Totul este logic si foarte corect ca abordare!

  In schimb, pentru baza de antrenament lucrurile sunt in regula, ceea ce duce cu gandul si la rea-credinta fata de FCSB, din partea CSA, pe parcursul a sapte luni de zile, iulie 2015 – februarie 2016. În toată această perioadă Boroi a avut poziții oficiale publice duplicitare, mascând o vendetă personală cu Becali.

  1) A condiționat abuziv prelungirea contractului de inchiriere anterior, de schimbarea numelui SC FCSB SA, desi în realitate știa ca nu avea ce să inchirieze. Stadionul, cu exceptia gazonului, era nefuncțional și neautorizat pentru organizarea de meciuri cu public.

  2) Strans cu usa de media și de pozițiile publice ale FCSB și personalități din lumea sportului, a invocat apoi regulamente și evaluri similare cu marca. Sa evalueza ce? Pe stadion ne se putea juca, neavand aviz si renuntase la a mai face remedierile necesare. Motivatia a fost „fabricata” pentru a nu inchiria baza sportiva care este in regula. Din discutia de ieri de la MApN reiese ca CSA nu a demarat nici o evaluare pentru stadion si baza, urmand abia de acum sa se lucreze la un tarif pentru baza de antrenament.

  Ok, gura bogata si proasta a lui Becali la TV cu „burtosi, gratare, bere etc.” a avut un rol esential in fronda, insa nu iti rezolvi orgoliul personal cu averea statului.

  De aceea intalnirea de ieri a fost primul pas real spre normalizare si buna credinta reciproca facut de MApN in peste un an de zile. Însă reprezentanții MApN prezenți la întâlnire nu sunt nici colonei făcuți din sportivi, nici politruci, ci tehnocrați care printre altele sunt și doctori în știinte juridice și administrative.

 8. naiyba

  Eu zic ca nu mai este cazul sa dezgropam mortii, important va fi ce se va intampla de acum inainte si ca exista dialog intre Aladeen si MAPN. Sper sa se ajunga la o intelegere, fie ea si in 3 luni. Ultrasii si suporterii trebuie sa se intoarca pe stadion, iar Steaua Bucuresti trebuie sa se intoarca acasa unde ii este locul, dpmdv.

 9. vitto

  mai vedeti si voi cine au fost reprezentantii mapn …. au disparut din peisaj zisu si gardienii credintei in oprea ….. sigur ca in mapn, ca in toate ministerele, exista cate o sleahta de vagabonzi invechiti in rele, care cred ca nimic nu trebuie sa miste fara ei …. si credinta asta uneori face rau ……. vine primavara si la noi!

 10. xray Autor articol

  Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre modernizarea stadioanelor pentru EURO și a declarat că Ghencea nu poatea avea 50.000 de locuri, pentru că nu este un proiect fezabil.

  „Astăzi, încă nu avem făcute studii de fezabilitate. Totuși, un stadion de 50.000 de locuri nu este fezabil”, a spus Burleanu la DigiSport.

  Șeful Federației Române de Fotbal a mai spus:

  „Acum se modernizează stadionul Arcul de Triumf, care va avea 7-8.000 de locuri. Următorul pe listă este stadionul lui Dinamo. Acolo este un proiect pentru o arenă de 30.000 de locuri, dar cred că fezabil ar fi ca stadionul să aibă 20.000 de locuri. Al treilea stadion care va fi modernizat va fi cel al Rapidului”, a adăugat Burleanu.

Lasă un răspuns