Sfert de finală al Cupei Ligii: FC Steaua – ACS Poli Timișoara

de | septembrie 17, 2015

Joi, 17 septembrie 2015, ora 11.00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal din București, str. Alexandru Vitzu nr.2 A, sector 5, a avut loc tragerea la sorți a sferturilor de finală și a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast.

Astfel, în sferturi vom avea următoarele dueluri:

1. Dinamo București – CFR Cluj

2. Concordia Chiajna – ASA Târgu Mureș

3. FC Viitorul – Astra Giurgiu

4. FC Steaua București – ACS Poli TImișoara

Steaua și Dinamo s-au întâlnit chiar în cea mai recentă etapă cu echipele cu care vor juca în Cupa Ligii, ACS Poli respectiv CFR Cluj. Dinamo-CFR Cluj (încheiat cu victoria ardelenilor cu 2-0, în campionat), respectiv ACS Poli Timișoara – Steaua (încheiat cu victoria bănățenilor cu 1-0, în campionat).

Echipele extrase primele din urnă sunt gazde în faza „sferturilor”, iar „sferturile” extrase la rândul lor primele vor oferi echipa care va fi gazdă în meciul tur al semifinalelor.

În semifinale, se vor întâlni câștigătoarele ”sferturilor” 2 cu 1 (Concordia/ASA – Dinamo/CFR), respectiv 4 cu 3 (Poli/Steaua – Viitorul/Astra). Astfel, un meci Dinamo-Steaua nu va putea fi posibil decât în finală.

Sferturile de finală se vor disputa într-o singură manșă eliminatorie în zilele 14 și 15 octombrie 2015. Semifinale se vor juca tur-retur pe 8 martie și 5 aprilie 2016

Preluare de pe site-ul LPF

 

Nota Redacției

FC Steaua București este deținătoarea trofeului, adjudecat cu scorul de 3-0 în finala cu CS Pandurii Târgu Jiu.

Lasă un răspuns