Steaua – Astra 1-0! Steaua ploii și latul lui Tade

de | martie 9, 2016

Steaua a câștigat prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii pe „teren propriu”, la Pitești, în fața Astrei, scor 1-0. O victorie care momentan nu înseamnă nimic, în afară de o briză la moral și un căluș în gura presei.

Vremea, ziua și ora de disputare au adus aproximativ 1.000 de spectatori în tribune. Printre ei și 20 de membri ai Peluzei Nord care au afișat un mesaj adresat atât conducerii echipei de fotbal, cât şi Clubului Sportiv al Armatei: „Vrem normalitate„.

Reghecampf a trimis la luptă o echipă de „morți” (jucători care nu au mai evoluat sau în formă slabă) și „răniți” (foști clienți ai infirmeriei), pe o ploaie câinească și un teren „Nămoloasa din Trivale”, pe care balonul fie se rostogolea agonizant în „slow motion” ca o minge medicinală, fie acvaplana țîșnind ca o rachetă.

În schimb, prospătul salvat de comisiile FRF, Marius Șumudică, a trimis „echipă de echipă” cu scopul clar de a învinge. BTW, „judecătorii FRF” au salvat un măscărici-mitocan, care imediat a recidivat cu semne obscene adresate fanilor Stelei înaintea, dar și în timpul meciului. Întrebat la conferinţa de presă „Cel cu bărbăția mică”, dar tupeu cât casa, a negat că ar fi făcut semne obscene, acuzându-i pe ziarişti că nu fac decât să caute scandal, chiar dacă pozele fotografiile arată altceva. „Ce semne am făcut, domnule? Aţi văzut dumneavoastră? Serios? Aveţi poze? Dacă dumneavoastră consideraţi că am făcut gesturi obscene, la câte înjurături am primit azi, înseamnă că vreţi să cautaţi scandal”, a spus Şumudică.

Echipele de start:

  • Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp,  Carp, Momcilovic – Bourceanu, Muniru (Tamaş 81) – Popa, Gebhart (   Enache 46), Popadiuc (Kharja 61) – Tade
  • Astra: Gavrilaş –   Scarlatache (Pedro Queiros 67), Oros, Dandea, J.Morais – Boubacar (Teixeira 33), Lovin – Ioniţă (Boudjemaa 67), Boldrin, De Amorim – Florea

Jocul din prima parte al ambelor formații a fost încâlcit. Roș-albaștrii au avut și o mână moartă, pe Timo Gebhart. Reghecampf nu a fost inspirat când l-a aruncat în luptă pe un asemenea teren și într-o așa formulă de start. Neamțul nu este în condiția fizică de a ara o mocirlă. În plus, terenul îi anula bagajul tehnic și relațiile de joc erau zero într-un grup ofensiv în care unii evoluau în premieră împreună. În același același „tonus pe mocirlă” cu Gebhard a fost și Kharjda, întrodus în repriza a doua. Totuși, în minutul 37, Gebhart a avut o finalizare de efect. Bine lansat în careu, a înaintat cu mingea la picior după care a trimis de la 7 m, din unghi, o ghiulea pe colțul scurt, care a trecut de puțin pe lângă bară. Timo s-a arătat deranjat de teren, acuzând că i-a țopăit mingea înainte de lovire. De o țopăită a avut parte și Tade în minutul 17, însă mingea șutată spre poartă,  din poziție centrală, s-a transformat comic într-o pasă pe dreapta la Adi Popa.

Terenul a fost principalul adversar al celor două combatante. Singurul eveniment „hot” a fost când Boubacar și-a îndoit genunchiul în testicolele lui Muniru și apoi a ieșit  de pe teren accidentat, iar locul său a fost luat de Teixeira.

Repriza a doua a început fără Gebhart, înlocuit cu Enache, și Steaua a avut mai multă consistență ofensivă. Tade și-a prefațat destinul în minutul 48, când a șutat în forță de la marginea careului de 16 metri, puțin pe lângă bara din stânga porții lui Gavrilaș. A fost o fază plecată de la Bourceanu, la care a mai contribuit și Adi Popa cel care i-a pasat din prima francezului. Unicul gol al partidei a venit în minutul 63. Faza a plecat tot de la Bourceanu, care l-a deschis pe stânga pe Enache, acesta a centrat, mingea a ajuns la Scarlatache, fundașul a pasat exact în centru de unde Adi Popa a șutat în bara din dreapta porții lui Gavrilaș. Mingea a revenit în teren și Tade a finalizat cu latul.

Video| Golul lui Tade

După gol, Astra a căutat egalarea și prin schimbări în echipă și tactic, ceea ce a deschis jocul și a crescut numărul fazelor de poartă și al situațiile de gol, din care unele uriașe, cum a fost și cea a lui Carp (’90+2).  Contraatac al roș-albaștrilor, 4 contra 2, Enache a scos în centru spre Carp iar fundașul central, singur la 6 m, din poziție centrală, a trimis peste transversală. Anterior acestei faze,  Astra a avut și ea șansa egalării.

Golul și ocaziile mai de gol

Video| Ratarea uriasă a lui Carp (’90+2)

Câteva considerente, dincolo de circumstanțele atenuante ale terenului

La plus față de evoluțiile anterioare:

  • Bourceanu a avut momente care au amintit de fostul căpitan al Stelei.
  • Tade, nu pentru gol, ci pentru risipa de efort, de multe ori utilă. Deposedarea făcută în locul lui Râpă la marginea careului stelist, a aratat aria pe care a baleiat-o în acest meci.
  • Carp a fost prezent la finalizare având două ocazii. Una cât roata carului.
  • Popadiuc a părut incisiv și cu vână.

La minus de minus, Râpă. Haotic, și defensiv și ofensiv. A risipit multe oportunități prin centrări de toată jena, nu de fotbalist cu 4 titluri de campion în buzunar. Cred că a fost una dintre cele mai slabe prestații ale lui la Steaua.

Slab arbitrajul lui Marius Avram.

Video rezumat: Steaua – Astra

Partida retur se va disputa la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici, în 5 aprilie.

Galerie foto

 

XRay

 

Semifinala Cupei Ligii: Steaua – Astra. Repetiția finală

Steaua revine la Pitești, pe arena Nicolae Dobrin, acolo unde deținătoarea trofeului va juca miercuri, de la ora 17:00 (Digi Sport 1), împotriva Astrei Giurgiu, în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii.Roș-albaștrii așteaptă cât mai mulți spectatori în Trivale, deși interesul mult mai mare este pentru duelul din play-off-ul Ligii 1, cele două echipe urmând să se întâlnească iar, pe același stadion, duminică seară.

Biletele se pot cumpăra de la casele stadionului din Pitești, iar ele costă 10 lei le peluze, 15 lei la tribuna a doua și 20 de lei la tribuna I. Casele sunt deschise până la ora 19:00, iar miercuri programul este de la ora 11:00 și până la ora de start a partidei.

Duminică seara, la marele derby din Play off cu Dinamo, peste 400  de suporteri din Peluza Nord (numărul maxim de locuri acordat Stelei de clubul Dinamo) au făcut deplasarea în Ștefan cel Mare și promit să fie prezenți și în Pitești la duelul cu Astra, din semifinalele Cupei Ligii.

Steaua BucurestiVandutii… Doar nu putea exista alt motiv pentru prezenta noastra acolo! No?

Posted by Peluza Nord Steaua Oficial on 7 Martie 2016

„Fie că vom fi 3-4, fie că o vom face în număr mare, vom fi prezenți la fiecare meci și vom încerca să nu mai lăsăm mesaje doar în fața calculatorului. Îi așteptăm pe toți cei care vor să fie alături de noi, miercuri la Pitești, dar și la următoarele meciuri, ca să ne ajute să cerem tare și răspicat rezolvarea problemelor care au adus la lipsa suporterilor steliști de lângă echipă”, a fost mesajul fanilor.

Prima semifinală a Cupei Ligii Adeplast se va disputa între două formaţii care au avut rezultate remarcabile în ultimii ani, perioadă în care fiecare confruntare directă Steaua-Astra a fost capul de afiș al competițiilor interne.

Exact ca în dubla cu rivala Dinamo, semifinala va prefața întâlnirea de peste 4 zile, duminică, 12.03.2016, ora  20:30, din etapa a 2-a de Play off,  partidă pe care Steaua și Astra o vor disputa tot la Pitești.

Roș-albaștrii au marcat cel puţin un gol în 9 din ultimele 10 jocuri disputate din postura de gazde, singura partidă în care nu au reuşit să înscrie fiind chiar cea cu Astra din campionat, scor 0-1. Steaua a ajuns în semifinală după ce a trecut în faza precedentă de Poli Timişoara, graţie golului înscris de Alexandru Chipciu, în minutul 32.

Giurgiuvenii au pierdut doar două dintre cele 18 meciuri jucate pe teren advers în toate competiţiile interne din acestă stagiune, în rest au 13 victorii şi trei rezultate de egalitate. Printre succese se numără şi cele două din Cupa Ligii Adeplast, 2-0 cu FC Voluntari (marcatori Gouriye, Alibec) şi 3-0 cu Viitorul (marcatori Teixeira, Alibec, Ioniţă II).

De-a lungul timpului, s-au disputat 28 de întâlniri oficiale între cele două echipe, în 11 dintre acestea s-au impus steliştii, în 9 „astralii”, iar 8 jocuri s-au terminat la egalitate.

  • Primul meci a avut loc pe 5 decembrie 1998, Steaua – Astra 1-0, grație golului marcat de Eugen Trică. În returul campionatului 1998-1999, s-a consemnat întâia remiză , 1-1 la Ploieşti.
  • Prima victorie a Astrei a venit pe 5 aprilie 2000, Astra – Steaua 1-0, prin golul lui Florin Pogăcean. Pe băncile celor două echipe s-au aflat Costică Ştefănescu, respectiv Victor Piţurcă.
  • În 2000-2001, sezon la finalul căruia Victor Piţurcă a câştigat singurul titlu din carieră ca antrenor, Astra a fost echipa care a învins Steaua în ambele partide, 3-1 Bucureşti şi 3-0 la Ploieşti.
  • Cele mai multe goluri s-au consemnat tot într-o partidă din Liga 1 Orange, pe 28 iulie 2012, Astra -Steaua 3-4.
  • În 2014, Steaua şi Astra au jucat de două ori cu trofeul pe masă, în Cupa României şi Supercupa României. De fiecare dată s-a impus formaţia din Giurgiu, după executarea loviturilor de departajare.
  • Steaua (28,75 mil euro) şi Astra (19 mil euro) sunt cele mai bine cotate echipe de către site-ul de specialitate www.transfermarkt.de. Mediile de vârstă ale celor două loturi: Steaua – 26 ani şi 2 luni; Astra – 28 ani şi 5 luni.

De asemenea, adversarele de miercuri s-au întâlnit şi în prima ediţie oficială a Cupei Ligii Adeplast, în sezonul 2014-2015, tot în faza semifinalelor. Steliștii au învins pe teren propriu cu 3-0 (marcatori Tănase, Ţucudean, Rusescu), scor care le-a asigurat calificarea, în ciuda înfrângerii din retur (Astra – Steaua 2-0, goluri Fatai şi Enache).

În ediția trecută Steaua a câștigat trofeul învingând cu scorul de 3-0 pe Pandurii Târgu Jiu. Finala din 20 mai 2015 s-a disputat pe Arena Națională în fața a 20.000 de spectatori. 

Ultimele două confruntări, ambele în Liga 1 – sezonul regulat 2015-2016, au fost câştigate de Astra, 2-0 la Giurgiu şi 1-0 la Piteşti. Ne amintim cum.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf este neînvins în cele 7 dispute cu Astra, palmaresul său cuprinzând 4 victorii şi 3 remize (rezultatul finalei Cupei României 2013-2014 a fost trecut cel de la finalul timpului regulamentar, scor 0-0).

Comisia de Recurs a decis marți să micşoreze suspendarea de şase luni dictată iniţial pariorului Şumudică. Acesta a primit o suspendare de doar două luni, însă pedeapsa va intra în vigoare începând cu sezonul următor. Astfel, Şumudică îşi poate pregăti Astra până la finalul sezonului, urmând ca suspendarea de două luni să intre în vigoare o dată cu startul sezonului 2016-2017.

În semifinala de mâine, Reghecampf nu va putea conta pe Hamroun (suspendat), Filip, Marica și Bawab accidentați. Marica a aflat luni că este vorba doar de o leziune fibrilară și nu de una totală. În aceste condiții, va reveni pe gazon cel mai târziu peste trei săptămâni. Organismul are nevoie de câteva zile de repaus total, după care se va relua, treptat, la un interval de 3-4 zile, recuperarea cu exerciții specifice.  Astfel, Marica va rata doar ”dubla” cu Astra de săptămâna aceasta și meciul cu Viitorul, din etapa a 3-a a play-off-ului, dar va putea reveni la partida cu Pandurii.

Bawab s-a accidentat la antrenament, iar initial medicii credeau ca atacantul va rata tot sezonul de primavara, dar au constat că are o intindere la ligamentele genunchiului stâng și ar putea reveni pe teren la meciul cu Viitorul din a 3-a etapa a play-off-ului.

Având în vedere importanța capitală a partidei de duminică din play off, probabil Reghecampf va folosi miercuri o echipă de rezerve, cu jucători veniți din recuperări (Kharja) sau care nu prins multe minute de joc până acum:  Cojocaru, Carp, Râpă, Momčilović, Bourceanu, Suley Muniru, Gebhart, Popadiuc,  Mihalcea, Onțel și Tade.

Le urăm succes roș-albaștrilor!

Xray

24 de comentarii la „Steaua – Astra 1-0! Steaua ploii și latul lui Tade

  1. sikander

    pink chimpul a fost readus pe banca de catre comisiile mirobolante… de ce? nu stiu. nu am urmarit pentru ca mi-e scârba!

    cum vine asta? iti amână suspendarea pana pe 8iunie, adică pana după sfarsitul sezonului… pai ori il mai suspenzi, ori nu?

    pe radoi au stiut repede sa-l crucifice pe banca…

          1. sikander

            ai dreptate. am zis asa, retoric…

            si-asa nu schimb nimic. nu m-ar mira ca si alora de la as-ardealul sa le amane suspendarile, pe motiv ca s-ar dezechilibra lupta la titlu 🙂

  2. strezahuzum

    Cineva acolo sus il iubeste pe cimpanzeul scapat din grajd, aka Sumudica-IQ-mica. Si vrea rau de tot sa castige basica umflata si plimbata pe la Giurgiu campionatul. Se pare ca am stricat intelegerea „anul asta e randul meu” cu titlurile castigate de Reghecampf si Galca – asa ca anul asta TREBUIE sa iasa Astra.

  3. xray Autor articol

    Echipele de start (Digisport)

    Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp, Carp, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Ad. Popa, Gebhart, Popadiuc – Tade;

    Astra: Gavrilaș – Scarlatache, Dandea, Oros, Junior Morais – Lovin, Boubacar – Ioniță 2, Boldrin, De Amorim – Florea;

  4. saramago

    Steaua – Astra 1-0 (0-0), gol Tade. Steaua a castigat, dar n-a facut un meci grozav. Oricum, dupa patru meciuri fara victorie, elevii lui Reghe au izbutit sa se impuna.

    Cojocaru 6 – nesigur la centrari, a intervenit bine la sutul lui Teixeira din prelungiri;
    Rapa 5 – evolutie sinusoidala, aport ofensiv putin insemnat;
    Carp 5 – n-a facut numai lucruri rele, dar cele doua ratari, cu precadere cea din prelungiri, au ramas imprimitate pe retina (tele)spectatorului;
    Papp 5 – a gresit in cateva randuri, bine ca n-au profitat astralii;
    Momcilovic 6 – fara sa straluceasca, a avut cea mai sigura evolutie dintre fundasi;
    Bourceanu 6 – efort mare, realizari relativ putine; si-a mobilizat bine echipierii;
    Muniru 5 – dedicat, dar fara posibilitati tehnice;
    Popa 5 – multe actiuni irosite, multe faze interpretate aiuritor;
    Popadiuc 5 – doua actiuni promitatoare in finalul primei reprize si … atat;
    Gebhart 4 – nepregatit fizic, lipsit de orizont in multe situatii;
    Tade 6 – munca mult, gol pretios, dar si greseli tehnice in cantitati industriale;
    Enache 7 – aport ofensiv sustinut, incursiuni periculoase si cateva pase bune pentru coechipieri (vezi assist-ul pentru Carp);
    Kharja 4 – randament suboptimal, presarat cu erori tehnice neasteptate;
    Tamas 6 – util in finalul partidei, intrarea sa a intarit intrucatva defensiva.

    Victoria din Cupa Ligii trebuie dublata de un succes in campionat. Fara de care obiectivul principal al echipei nu poate fi atins.

  5. joga-bonito

    Cadavre vii: Gebhart, Ad. Popa, Papp, Rapa, Kharja. Popica si-a batut joc de meciul asta si e momentul sa ia cateva etape locul pe banca. Papp e calul troian din aparare si magnet pentru galbene si faulturi inutile. Neamtul a avut cred ca o singura preluare corecta si in afara de sutul acela din unghi imposibil a fost zero barat.

    Limitati, dar utili echipei: Tade, Bourceanu, Muniru. Tade e de laudat ca a rezistat tot meciul si a jucat in slujba echipei, desi la finalizare e catastrofal.

    Remarcati: Popadiuc si Carp. Moldoveanul a jucat excelent in aparare, dar a fost ezitant la mijloc si a avut ratarea aia monumentala.

    Victorie de moral si atat. Am jucat foarte slab, desi impresia mea a fost ca rezervele Astrei sunt peste cele ale lui dinam0.

  6. france98

    Si remarcatul meu tot Carp este. In timp ce „petarda” este clar Papp. Bomba cu ceas baiatul asta, a facut si azi o mare greseala noroc ca Amorim si-a facut mingea tot spre lateral…
    La remarcati il trec si pe Bourceanu care mie mi se pare in crestere. Sunt curios in campionat oare cum vom juca, cu Bourceanu – Pintilii sau Pintilii – Muniru. Refuz sa cred ca vom juca cu Stanciu inchizator, chiar e un meci in care o infrangere ne-ar fi fatala, deci decat a risca infrangerea nu stiu daca egalul ar fi cel mai rau…

    Apropo,atat Pintilii sau Bourceanu NU sunt jucatori terminati. Dar sunt jucatori care au nevoie de timp sa isi intre in forma. Aici eu cred ca s-a gresit in iarna. S-a mizat pe prea multi jucatori care vin dupa accidentari sau inactivitate….. in timp ce noi aveam nevoie de certitudini, sau hai 1-2 de genul..dar la noi sunt prea multi…

    Tade nu e vreun mare atacant dar usor usor eu zic ca isi intra in forma fizica si macar te ajuta fizic, ca alearga, se bate, tine adversarul jos…. Lucru care din pacate in meciurile trecute nu prea l-a putut realiza care nu a fost pregatit…
    Sunt curios daca va fi ok fizic in campionat, a facut un efort f mare astazi..si alta varianta in afara lui nu este.

    Gebhart si Kharja niste deziluzii crunte. Kharja desi are un rol la faza golului cand s-a demarcat inteligent mi s-a parut ca a facut enorm de multe greseli tehnice…pur si simplu pase gresite, dadea pe langa minge…… La el deja varsta este alta fata de Pinti si Bourceanu si chiar am dubii ca mai scoti ceva de la el…

    Mi-as dori ca meciul din campionat sa fie gandit in 14. Adica sa vad un Bourceanu – Pintilii cu un trio format din Hamroun – Stanciu – Enache si in atac Marica (putin probabil totusi) sau Tade. Aici am putea avea o surpriza, sa il vedem oare pe Bawab?mizand pe lentoarea lui Gaman&Geraldo?Spun asta ca mi s-a parut putin ciudat ca l-a tinut tot meciul pe francez…ar fi fost unul dintre cei care trebuiau putin menajati…
    Iar Chipciu sau Popa (Enache) chiar cred ca sunt jucatori care odata introdusi din postura de rezerva pot ajuta f mult echipa!

    1. bodanel

      @ france98
      Sunt de acord cu tine ca Gebhart si Kharja sunt slabi in acest moment dar nu i-as da inca la o parte. Ambii au facut foarte putin din pregatirea de iarna.
      Eu zic sa va uitati ca ei se pozitioneaza pentru pressing agresiv si recuperari rapide dar nu prea alearga dupa minge.
      Cred ca Reghecampf vrea sa sufoce adversarul ca in primul mandat insa problema lui este ca a subestimat timpul necesar cu jucatorii fara meciuri in piciore sa ajunga la potentialul lor. Nu poti sa sufoci adversarul cand jucatorii tai nu sunt capabili sa alerge dupa minge. Din pacate sunt multi in situatia asta.
      La Gebhart se vede clar ca este in urma cu pregatirea fizica. Insa eu zic sa ignorati chestia asta si sa va uitati cum se pozitioneaza in teren si cum incearca sa joace. Eu inca mai sper. Insa va trebui sa se puna la punct cu pregatirea fizica si, cred eu, la comunicare, pentru ca am vazut cateva faze bunicele stricate fie ca nu a pasat el unui coechipier aflat in situatie buna fie nu i-au pasat lui cand era el in situatie buna

      Bourceanu este in crestere de forma iar Enache este un castig clar.
      Eu zic ca daca ramane Reghecampf iar defilam la anu’

  7. xray Autor articol

    Text revizuit (adăugari, reformulări, corectări)

    PS

    Tade: „Am făcut un pas spre finală, dar nu am obținut calificarea. Nu mă interesează criticile, nu sunt aici să răspund la critici. Ce s-a întâmplat cu Ciprian e foarte rău. Nu contează că am mai multe șanse să joc. Ciprian este un atacant foarte bun. Trebuie să câștigăm duminică, trebuie să avem un final în forță”.

    Reghecampf: „E o victorie foarte importantă pentru noi, am făcut primul pas spre finală. Acum trebuie să încercăm să câștigăm meciul de duminică. La Steaua e presiune tot timpul. Tade a făcut un efort incredibil azi, a alergat mult. Cred că toată echipa a jucat bine azi, chiar dacă am avut câteva momente proaste de joc. Am avut 3, 4 situații foarte mari, dar și ei au avut două situații bune de a marca”.

    Şumudică:„E un rezultat care îi avantajează pentru retur, dar eu sunt mulţumit de felul în care am jucat. A fost o bună propagandă pentru fotbal, cele două echipe au jucat deschis. Ei au avut ocazii după gol, pentru că atunci am fost obligaţi să ne deschidem mai mult. Consider că rezultatul este nemeritat şi că am fost mai buni. Am fost echipa mai bună, am controlat jocul în totalitate şi am avut o sumedenie de ocazii. Din punctul meu de vedere, a fost unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am făcut de când sunt eu la Astra„.

  8. naiyba

    Nita-tamas, varela, tosca, momcilovic- pintilii muniru- enache, stanciu, hamroun- chipciu.
    Eu asa vad echipa, pt ca Papp este pa, popica are nevoie de timp pe banca pt a reflecta iar in atac nu poti juca decat cu Chipciu pt ca Tade nu mai poate duce alte 90 de minute, plus ca eu as miza mai degraba pe viteza si tehnica lui Chipciu decat un Tade sleit de puteri. Insa cel mai probabil Reggae va juca cu enache fundas dreapta, popica mijlocas dreapta si tosca fundas stanga.

    1. vitto

      @naiyba
      cum dracu’ propui sa jucam cu piticu’ tosca fundas central?…..frate toate echipele serioase au fundasi laterali agresivi si puternici, iar intre centrali cel putin unul este „grande torre”, adica domina fizic atat adversarii cat si spatiul aerian adiacent. la noi varela are 183 si acum il propuneti pe tosca de 179, care in plus nu stie cum sa se ascunda de minge?
      tosca este o caricatura…….un oarecare ce mimeaza fotbalul……

      1. naiyba

        @vitto
        Pastrand proportiile canavaro are 1,76, insa nu de asta l-am pus in centru ci pt ca in stanga nu mai urca, nu tu centrari mai nimic ofensiv, probabil ca si-a pierdut din calitatile de fundas lateral jucand numai in centru atat in mandatul lui Galca cat si in cel al lui Radoi iar decat sa-l vad pe Papp in dreapta mai bine imi trag o palma, popica mimeaza fotbalul asa ca eu as prefera ca enache sa joace aripa sau mijlocas dreapta, iar Tamas se poate descurca in dreapta, plus ca astfel ii poti da mai multa libertate lui Momcilovic sa urce in atac mai des si lui Tamas ii poti da sarcini defensive.
        Insa cel mai probabil Reggae va juca cu Enache fundas dreapta si cu tosca in stang, varela si tamas in centru.

  9. jac87

    Asa ar trebuie sa arate echipa. Poate totusi as vrea sa-l vad pe Bourceanu langa Pintilii. Usor usor vad ca isi revine.
    O intrebare! Hamroun, dupa rosu ( din 2 galbene ) a fost suspendat in Cupa Ligii, sau suspendarea are efect in campionat?

  10. siegfried

    Cojocaru -6 meci bun, n-a luat gol, a prins un şut greu a lui Teixeira, dar în continuare e ezitant la centrări.
    Râpă 5 – inexistent în ofensivă, decent în apărare.
    Papp 4 – un nou meci prost făcut de el.
    Carp -6 un meci ok, păcat de ratarea de la final.
    Moncilovic -6, cel mai bun meci al său la Steaua.
    Bourceanu 6- la fel, omul e într-o creştere de formă ce merită salutată.
    Muniru 4- slab de tot, multe faulturi, a luat şi un galben, dezordonat în mişcări, greu de crezut că Sulley ne va putea ajuta pe viitor.
    Popa 4 – într-o formă foarte proastă, nu tu centrări, nu tu demarcări, nu tu nimic. Doar un noroc chior la faza golului când adversarul i-a oferit mingea pe tavă la 16 m.
    Popadiuc 5 – două faze bune în prima repriză când şi-a scos adversarii din joc în rest de stul de slab, dar oricum merită să i se mai acorde şanse.
    Gebhart 2- ridicol de slab, omul a părut un amator rătăcit printre jucători de fotbal. Nu îmi aduc aminte să mai fi văzut aşa ceva la Steaua.
    Tade 5 – golul a fost un bambilici total. Mi-e greu să spun că a avut cine ştie ce merit la faza respectivă. Ca realizare am remarcat ocazia de la începutul reprizei a doua când şi-a folosit corpul pentru a proteja mingea şi apoi a şutat foarte bine cu stângul. Dar nici nu pot uita momentele jenante cu şutul din prima repriză când minge nici măcar n-a ajuns la poartă sau faza când a scăpat singur şi s-a încurcat în balon.
    Enache 6 – a intrat bine în teren, şi-a făcut treaba.
    Kharja 3- periculos de aproape de nivelul Gebhart.
    Tamaş – a jucat prea puţin pentru a-mi face o părere.

    Una peste alta meci destul de modest făcut de rezervele celor două echipe cu multe greşeli şi cu destul de puţine reuşite. Probabil în campionat lucrurile vor sta alt fel.

  11. raducus

    Mie Enache mi se pare cel mai bun transfer din ultima perioada, de departe.

    Sigur pe el, cu mingea la picior, ridica privirea de cele mai multe ori, nu da la intamplare, alearga bine, controleaza, vede jocul. Pare destul de puternic si de cand a intrat el s-a limpezit usor jocul echipei.

    Urmatorul meci e literalmente de totul sau nimic.

  12. xray Autor articol

    @jac87 (reply pt comm martie 10, 2016 la 10:35)

    La eliminarea de pe teren, suspendarea decisă de comisii are efect în toate competițiile.
    La cumul de cartonașe adunate în aceeași competiție, e suspendat automat(fără comisii) în competiția în care le-a adunat.

    Articolul 40 – Preluarea cartonaşelor galbene
    1 Cartonaşele galbene primite într-o competiţie nu sunt preluate sau executate în altă competiţie.
    2 Cartonașele galbene sunt preluate în cadrul fazelor succesive ale aceleiaşi competiţii. Prin
    excepţie, avertismentele primite în prima fază a competiţiei/până în optimile de finală ale Cupei
    României nu vor mai fi preluate în jocurile de baraj/sferturile de finală ale Cupei Românei.
    3 Avertismentele primite în sezonul regular al Campionatului Național ”Liga I” și ”Liga a 2-a”
    nu vor fi preluate în jocurile din play-off / play-out.

    Articolul 41 – Executarea suspendărilor
    1 Suspendarea persoanelor fizice, jucători sau oficiali (alta decât cea pentru cartonaşe galbene) se
    execută începând cu primul joc oficial, desfăşurat după luarea hotărârii, respectiv, după
    eliminarea din teren, în calcul intrând atât etapele de campionat, cât și cele din cadrul Cupei
    României, Cupa Ligii și Supercupa României
    ,

Lasă un răspuns