REVOLUȚIA ROȘ-ALBASTRĂ! Reacția regelui Hagi: „Steaua este aceeași, este una singură! E cea care a fost înainte și după. E cea care joacă acum în Liga 1”

de | ianuarie 24, 2017

Nota Redacției: S-a inițiat o acțiune de protest a suporterilor steliști la nivel național pentru Steaua. Redăm mai jos Comunicatul și Reacția regelui Hagi la ceea ce se întâmplă acum cu Steaua: „Steaua este aceeași, este una singură! E cea care a fost înainte și după. E cea care joacă acum în Liga 1”.

COMUNICAT: „REVOLUTIA ROS-ALBASTRA!

Eveniment la nivel national, organizat pentru STEAUA si impotriva nedreptatii ce se incearca acum.

25 FEBRUARIE 2017 – ora 11,00 – protest ce se va desfasura la toate prefecturile judetene din tara, in aceeasi data si la aceeasi ora.

Iata lista (actualizata si cu numere de telefon, actualizare ce va fi continua pe masura aparitiei de noi judete si a receptionarii numerelor de telefon disponibile) persoanelor de contact, responsabile cu mobilizarea si organizarea acestor proteste in judetele in care domiciliaza.daca sunteti interesati de protest dar judetul in care locuiti nu se afla pe lista, contactati-ma. Daca va regasiti judetul pe lista si doriti sa participati, contactati una din persoanele mentionate in lista.

VA ASTEPTAM ALATURI DE NOI SA FACEM ORDINE!
IN CAZUL STEAUA, NOI SUNTEM JUSTITIA!

01. jud.TIMIS – Ciprian Podean (0734745103) si Emanuel Micsa
02. jud. BISTRITA NASAUD – Marius Marc (0756348607) si Muzsi Szilard (0755066042)
03. jud. CALARASI – Cornel Marin si Marian Talente
04. jud. DAMBOVITA – Ionut Petrovici,Dan Dumitru Ionescu (0729772419)
05. jud. MARAMURES – Cornel Macovei (0757220529) si Ghita Medan
06. jud. MURES – Calin Ioan Marginean (0742266232) si Veres Iuliu (0736370 332)
07. jud. IALOMITA – Marius Eugen Coman,Ionel Dragomir (0721441665) si Ionut Raducan
08. jud. ALBA – Puscas Ovidiu (0728827089) si Iernutan Razvan
09. jud. HUNEDOARA – Mfc Corvinul Hunedoara
10. jud. BRASOV – Alex Johny
11. jud.SUCEAVA – Alexandru Stoica,Razvan Aioanei
12. jud.ARAD – Ionica Biris (0787825724)
13. jud.IASI – Bogdan Ionut Neagu (0746780357) si Cibotaru Florin (0742892301)
14. jud. TELEORMAN- Mada Iana (0760640151)
15. jud. GIURGIU – Buzea Lyzeta (0729490010) si AV Viorel
16. jud.SALAJ – Ciprian Marian Naghi (0744814963)
17. jud. CONSTANTA – Paul Popa, Yani Ony si Petculescu Valentin
18. jud. VALCEA – Ionut Urucu si Gelu Bubu (0730630489)
19. jud. PRAHOVA – Hutu Cosmin Stefan si Dorin Stefan (0766104896)
20. jud. ARGES – Badescu Ionut
21. jud. ILFOV – Cristina Rodica (0720304000) si Radu Fueru
22. jud. BRAILA – Valentin Bogodoi si Castigam Impreuna
23. jud. VRANCEA – Vasile Catana (0761834041)
24. jud. SIBIU – Octavian Pisu, Paul-Alexandru Nanasi (0747688867) si Stefan Lungu (0771322878)
25. jud. BIHOR – Barna Alexandru (0753706033)
26. jud. GORJ – Albu Cosmin (0786396908)
27. jud. SATU MARE – Ioan Pavel (0773957698)

Coordonatorii de judete care nu isi regasesc aici numarul de telefon pentru a putea fi contactati de eventualii participanti, sunt rugati sa imi comunice in privat. (N.R. pe pagina de facebook  Alexandru Gârbea)

STEAUA NU MOARE,NU DISPARE,NU SE CLONEAZA!
DREPTATE PENTRU STEAUA!”

Preluare de la Alexandru Gârbea și  pe Steaua roș-albastră
Pentru contact accesați pagina de facebook Alexandru Gârbea

Reacția regelui HAGI

Într-un interviu acordat ieri Academiei Hagi TV,  Hagi transmite un mesaj dur în cazul Stelei: „Ne facem de râs, intrăm în tot felul de povești” » Soluția propusă de „Rege” pentru rezolvarea conflictului cu Armata

Gheorghe Hagi, poate cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, este de partea lui Gigi Becali în conflictul cu Armata. ”Regele” spune că pentru el Steaua este una singură și este echipa de acum din Liga 1.

Aflat cu echipa sa, FC Viitorul, în cantonament în Cipru, Hagi i-a transmis lui Becali că victoria în instanță a celor de la CSA Steaua nu înseamnă neapărat ca roș-albaștrii să-și schimbe numele.

”Steaua este aceeași, este una singură! E cea care a fost înainte și după. E cea care joacă acum în Liga 1. Ar fi un păcat. Cel mai important este ca Gigi și Armata să ajungă la un consens. Ne facem de râs în Europa!

Un club atât de mare,  important care a jucat în Europa, care a făcut cinste și după Revoluție. Dacă Tribunalul spune că dă câștig, dă câștig pentru a plăti niște bani, dar nu pentru a strica un nume mare, un brand mare”, a spus Gheorghe Hagi.

Hagi își dorește ca nu numai la Steaua lucrurile să revină la normal cât mai repede, ci și la alte echipe de top din România, aflate în momente delicate în prezent, cum ar fi Rapid.

”Ce facem cu oamenii care au jucat și care au reprezentat Steaua? Intrăm în povești legate de un meci între cele două echipe Steaua. Nu, nu are rost.

Eu îmi doresc ca toate echipele mari să revină și ar fi păcat ca ele să nu fie iar la cel mai înalt nivel. Îmi doresc ca România să fie plină de branduri mari iar eu să fiu un formator, care să furnizeze jucători, să mă lupt cu ele, pentru că suntem o academie importantă și așa vrem să rămânem”, a mai spus Hagi.

Reacția lui Hagi poate părea puțin surprinzătoare, mai ales că în 2002, ”Regele” a avut o opoziție la adesa lui Păunescu, Pițurcă și „finanțatorului” că vor să preia clubul Steaua. Se știe emisiunea de la ”Marius Tucă Show”.  Dar una este că se prelua clubul, și alta că nu ar fi vorba de Steaua cum sustin unii azi.

Video cu declarația lui Hagi: ”Steaua este aceeași, este una singură! E cea care a fost înainte și după. E cea care joacă acum în Liga 1. Ar fi un păcat. Cel mai important este ca Gigi și Armata să ajungă la un consens. Ne facem de râs în Europa!”

https://youtu.be/0dTPeKBzf-o

 

15 comentarii la „REVOLUȚIA ROȘ-ALBASTRĂ! Reacția regelui Hagi: „Steaua este aceeași, este una singură! E cea care a fost înainte și după. E cea care joacă acum în Liga 1”

 1. xray Autor articol

  Text revizuit.
  S-a modificat finalul: „Reacția lui Hagi poate părea puțin surprinzătoare, mai ales că în 2002, ”Regele” a avut o opoziție la adesa lui Păunescu, Pițurcă și „finanțatorului” că vor să preia clubul Steaua. Se știe emisiunea de la ”Marius Tucă Show”. Dar una este că se prelua clubul, și alta că nu ar fi fost vorba de Steaua cum sustin unii azi.”

 2. xray Autor articol

  Video cu declarația lui Hagi: ”Steaua este aceeași, este una singură! E cea care a fost înainte și după. E cea care joacă acum în Liga 1. Ar fi un păcat. Cel mai important este ca Gigi și Armata să ajungă la un consens. Ne facem de râs în Europa!”

 3. mdionis

  „Reacția lui Hagi poate părea puțin surprinzătoare, mai ales că în 2002, ”Regele” a avut o opoziție la adesa lui Păunescu, Pițurcă și „finanțatorului” că vor să preia clubul Steaua. „

  De ce „surprinzatoare”? Este exact consecinta logica a acelei opozitii. Hagi s-a lamentat in acel moment ca grupul Becali+Paunescu+Piturca urmarea sa preia (sectia de fotbal de la) clubul Steaua (intr-un mod nu tocmai ortodox). Actiunea initiata a reusit si deci Steaua (FCSB) a ajuns in cele din urma la oier pe mainile caruia se afla si in ziua de azi. Ar fi fost surprinzator ca Hagi sa pretinda altceva, ar fi insemnat ca protestul sau de atunci n-ar fi avut obiect, fiindca ceea ce urma sa fie preluat de grupul respectiv nu ar fi fost chiar Steaua.

  1. xray Autor articol

   @mdionis

   Scrie limpede: poate părea puțin surprinzătoare” și îi viza direct pe adepții teoriei lui Talpan: „Steaua în 2003 a fost furată, deci nu e Steaua!”.
   Ori Hagi în 2002 cam asta spunea: „atenție că se fură Steaua!”, în sensul că se fac jocurile să fie luată doar de 3 persoane și restul membrilor asociației nimic.

  2. joseph

   @ mdionis

   din cate inteleg, logica este ca au furat Steaua, deci Steaua este la Becali, nu? intreb pentru ca paranteza cu FCSB imi ridica unele semne de intrebare si sunt chiar curios legat de o parere obiectiva in tot scandalul asta.

 4. alexcol

  Sursa prosport.ro
  La Curtea de Apel şi-a făcut apariţia şi Gigi Becali. Întrebat de un susţinător al Stelei pe holurile tribunalului care mai este situaţia în scandalul cu CSA, Becali a răspuns: „Niciun fel de problemă. Mergem înainte, schimbăm numele, nu stăm intr-o siglă sau într-un nume!”. Becali s-a prezentat la tribunal în calitate de martor.

  Gigi Becali a intrat în dialog cu judecătorul şi i-a atras atenţia acestuia să nu mai folosească numele Steaua. Patronul FCSB este rugat să-şi spună versiunea în cazul transferului lui Mihai Costea.
  Judecătorul către Gigi Becali: „V-am chemat cu privire la transferul lui Mihai Costea la Steaua!”
  Gigi Becali: „FCSB!”

  Genial ! Absolut genial !

  N-am crezut niciodata ca o sa aud afirmatiile respective din gura lui, dar aveam o mica speranta.
  Ceea ce ma da pe spate si nu credeam ca este posibil, filtrarea masei de suporteri stelisti. Se face curatenie !!!!!!!!!

 5. xray Autor articol

  Sport.ro: „Juristul Florin Talpan a depus cerere pentru a fi avansat in grad, in functia de comandant al Clubului Sportiv al Armatei.
  Talpan vrea sa ii ia locul interimarului Cristian Petrea, care a fost numit comandant al Clubului Sportiv imediat dupa retragerea lui George Boroi.
  Conform unor surse ProTV, Florin Talpan a depus deja o cerere pentru a fi promovat comandant si, implicit, sef al noului proiect pus la cale de Armata – academia de fotbal coordonata de Lacatus si noua echipa de seniori cu numele „Steaua”.

  Talpan are ca argument aportul sau in procesul cu Steaua lui Gigi Becali, prin care CSA revendica numele, sigla si palmaresul Stelei.
  Juristul Clubului Sportiv este in conflict cu superiorul Cristian Petrea, pe care l-a somat public sa semneze notificarea prin care Armata sa ii poata cere Federatiei interzicerea numelui „Steaua” in fotbalul intern, incepand cu luna februarie.

  Dupa mai multe episioade de dispute, interimarul a semnat notificarea, dar documentul s-a dovedit a fi inutil. Juristul FRF, Adrian Stangaciu, a explicat faptul ca cererea nu poate veni decat din partea clubului Steaua, ca urmare a unei hotarari judecatoresti definitive.”

  ?

 6. xray Autor articol

  Digisport: „Steaua îşi poate schimba numele în timpul acestui sezon, fără a fi sancţionată, în cazul în care FRF va fi obligată să pună în aplicare decizia instanţei, a declarat Răzvan Burleanu.

  Întrebat ce se va întâmpla în cazul în care motivarea deciziei instanţei va apărea înainte de pauza competiţională, Burleanu a spus că federaţia o va pune în aplicare.
  „Interpretarea mea este că va trebui să punem în aplicare o decizie de instanţă. Iar regulamentele federaţiei se supun deciziilor de instanţă”, a spus Burleanu.

  Preşedintele FRF a confirmat că forul pe care îl conduce a primit documentele prin care CSA Steaua solicită punerea în practică a deciziei de schimbare a denumirii FC Steaua.

  Burleanu a afirmat că regulamentele federaţiei permit schimbarea denumirii unei echipe.
  „Departamentul nostru juridic a clarificat deja poziţia oficială a Federaţiei Române de Fotbal. Schimbarea de denumire este permisă de regulamentele Federaţiei Române de Fotbal, prin urmare nu am alte elemente noi.

  E decizia exclusivă a clubului să-şi schimbe numele. Regulamentul prevede ca această schimbare de denumire să se facă în pauza competiţională. În acelaşi timp Federaţia Română de Fotbal are un termen limită, ca până pe data de 4 iunie să informeze UEFA despre denumirile echipelor participante în cupele europene”, a explicat Răzvan Burleanu.”

 7. xray Autor articol

  Antrenorul-coordonator al echipei CSA susţine că Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti ( AMFB) va avea ultimul cuvânt în ceea ce priveşte competiţia din care va porni noua echipă şi a dezvăluit o propunere ca Steaua să intre direct în Liga a treia, refuzată de Armată.

  „Am discutat, rămâne ca cei de la AMFB să hotărască de unde vom începe. Nu ne-am dori o colaborare cu cineva, să preluăm numele cuiva şi să începem din Liga a 3-a. Am zis să pornim de unde ne vor permite regulamentle. Era mai uşor, dar din discuţiile avute s-a ajuns la aceasta decizie, care mi se pare cea mai bună.”

  În momentul în care va promova în Liga a doua, Steaua va fi societate pe acţiuni, fără a avea însă un acţionar majoritar.

  „Din Liga a doua vrem să existe un plan de organizare care să aibă în componenţă cât mai mulţi oameni care sunt dispuşi să investească la această echipă. Nu va fi o singură persoană acţionar majoritar. Probabil clubul va deţine şi el o parte din acţiuni„, a adăugat Lăcătuş.

  1. vasglo

   @xray

   „Nu va fi o singură persoană acţionar majoritar.”…Cum adica, vor fi mai multi „actionari majoritari”?!!…..-:)
   Lasand gluma la o parte se vede ca Lacatus a ramas un naiv, viseaza frumos! Numai ca vine dimineata si trebuie sa te trezesti! Care vor fi investitorii aia care vor accepta sa fie minoritari si sa nu poata sa decida pe banii lor, eventual sa decida pe banii lor niste ofiteri!..??

   Si apoi, nu ar fi mai bine ca CSA sa poarte negocieri cu societatea care a preluat echipa cedata de CSA in 2003, dar „fara nume”, si in contul unei participari la capitalul social, evident minoritare, sa redea numele echipei si societatii? Care e logica ca sa „reinveti” fotbalul din Liga 4 sau 5, sa astepti 4-5 ani ca sa faci o alta societate cu palmares 0 la UEFA si in care Armata tot minoritara va fi, va participa numai cu „numele”, ca bani nu poate investi?…..

 8. kla2005

  Sa-i spuna cineva lui nea’ Lacatus ca nu e voie sa existe influenta politica in sport.
  Nici 0,00000000000000000001% nu are voie Armata sa aiba actiuni!
  NU POATE FI LICENTIATA de FRF pt ca atunci FRF risca DEZAFILIEREA DE LA FIFA!!!!!!!
  Si, sincer, sunt perfect de acord cu cei de la FIFA si UEFA: Politicul nu are ce cauta in sport!

  1. fortuneteller

   @kla2005.

   Sa-i spuna cineva lui Laca ca nu e purtator de ccuvant la CSA. Dar daca e, atunci nu stie ce vorbeste. Orice plan de reorganizare sau asociere in vederea obtinerii licentei pt ligile profesioniste trebuie sa fie facute publice, ca asa e la stat. „Baietii” cred ca totul e sa-l „faca” pe oier, da’ dupa atata daravela cu clamarea legalitatii, s-ar putea sa aiba surprize majore cu punerea in aplicare a planului. Si ce distractie o sa iasa atunci in presa…

   1. kla2005

    Corect!

    Asteptam TRANSPARENTA TOTALA pentru NOUA echipa a Ministerului Apararii!

    Si-au asumat evaluarea pentru sigla, au acceptat-o si au initiat un proces pentru despagubiri in baza acelei evaluari, atunci NOUA echipa, atunci cand va fi transformata in Societate Comerciala pe ACTIUNI va trebui sa plateasca 3,7 milioane EURO PE AN Ministerului Apararii!

    Distractia costa in ziua de azi si in cazul asta Ministerul Apararii se joaca cu banii nostri!

Lasă un răspuns