Probleme în „Paradisul CSA”

de | iunie 28, 2019

Război între MApN și ultrasii care o susțin pe CSA Steaua!

CSA:”Instigare la ură, actele de vandalism intra sub incidenta legilor penale” vs. Ultrasii: „Demisia, mă!

In noaptea de 26 iunie, pe gardul Complexului Sportiv Steaua au aparut mesaje scrise cu vopsea, printre care se putea citi „Club curat!”, „Slujiti Steaua sau plecati”, „Bixi Pinocchio”, „Piturca la Steaua”, „Respect”, „Onoare”, „Transparenta”, „Performanta”, „Fara nepotisme”, „Neaga, ramai la Palat”, „Fara politica la club”. Practic, tot gardul de beton care delimiteaza curtea CSA Steaua pe Bulevardul Ghencea a fost umplut de mesaje scrise cu grafitti.

„Bixi Pinocchio”

CSA a dat un comunicat dur:

Comunicatul integral al CSA Steaua

„Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti condamna actele de vandalism din seara zilei de 26.06.2019, cu privire la mesajele injurioase, cu tenta obscena si caracter de ura, scrise pe zidurile institutiei in care functioneaza sediul administrativ al clubului.
 
Aceste actiuni au depasit toate limitele sportivitatii, ale fairplay-ului si mai cu seama, ale bunului simt, in contextul notiunii de suporter al clubului. In acest sens, Steaua Bucuresti se disociaza de astfel de comportamente pe care le considera deplasate si care vizeaza fapte sub incidenta legilor penale. Acestea nu se regasesc printre regulile de conduita ale unui suporter.
 
Legile sportului nu incurajeaza astfel de manifestari, motiv pentru care, pentru corecta informare a opiniei publice, CSA Steaua Bucuresti considera ca inacceptabila situatia actuala, creata in urma neindeplinirii unui obiectiv sportiv.
 
Pe aceasta cale, conducerea CSA Steaua Bucuresti se dezice de orice astfel de intentii ale autorilor, care au menirea de a instiga la ura, de a influenta masa sustinatorilor stelisti. Cultura organizationala a clubului promoveaza performanta, valoarea reala a sportului si, in special, decenta care guverneaza pe arenele sportive sub imperiul fairplay-ului. Din aceasta perspectiva dorim sa ii informam pe autori ca refacerea starii initiale a gardului imprejmuitor necesita alocarea unei sume considerabile care ar fi putut fi folosita in alt scop.
 
Nu in ultimul rand, in spiritul bunei credinte, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti va dezaproba intotdeauna actiunile extreme de atac la persoana care aduc atingere in mod injust imaginii clubului si care nu au nici o legatura cu fenomenul sportiv si probitatea morala.” 

Ce transmisesera ultrasii de la Sud Steaua pe Facebook

„Demisia, ma!” „Tradatorilor”

„2 iunie 2019. Ratam calificarea in Liga a III-a, dupa indelungi promisiuni, in ultimii doi ani, cum ca lucrurile s-ar misca.
5 iunie 2019. Marius Lacatus isi anunta demisia din staff-ul tehnic de la Steaua. Suntem pe 14 iunie 2019. N-avem alte demisii, n-avem alte explicatii pentru cele intamplate, n-avem persoane care sa-si fi asumat responsabilitatea. Cat mai este nevoie, pana la asumarea unui plan fezabil de performanta? Cine va prelua conducerea echipei? Un club curat mai presus de toate nu poate fi fara oamenii potriviti, asadar asteptam cu interes raspunsul acestor intrebari!”

X Ray

11 comentarii la „Probleme în „Paradisul CSA”

 1. sikander

  LOL!!!

  „Steaua Bucuresti se disociaza de astfel de comportamente pe care le considera deplasate si care vizeaza fapte sub incidenta legilor penale”.

  Acum nu se mai pupa cu peluzarii pe garduri? 🙂

  5
  3
 2. quark

  e o forma cosmetizata a mesajului zidarului de la Rin, pianistul a intampinat probleme similare si a raspuns: ” De ce veniţi să faceţi cretinătăţi, să vă alegeţi cu dosare penale? „

Lasă un răspuns