„MM și-a dat demisia aseară, a zis că e demnitatea lui în joc!” Răspunsul lui Becali

de | iulie 30, 2019

Aseară Gigi Becali s-a luat de MM Stoica. Azi, directorul sportiv a vrut să renunțe la post, însă Becali l-a oprit, cu toate că același Becali ne spune: „E vina lui pentru ce se întâmplă”. E posibilă și schimbarea lui Andone, însă se va lua decizia într-o săptămână, două.
„Explicație nu pot sa dau. Dacă Man s-a accidentat muscular, nu mai am ce explicații să dau. Dacă Vina și Oaida au fost cei mai buni de pe teren, înseamnă că tot ce-a fost la noi e din cauza antrenorilor și a preparatorului fizic. Tot staff-ul e de vina, si doctorul! Asta e ceea ce cred eu! E posibil sa schimb tot staff-ul! E posibil si asta! Dar nu ma gândesc, e posibil. E posibil orice. După toate analizele, e posibil orice. Asa ceva… sa intri pe teren ca si cum te-ai plimba în parc… nu e în regula. Acum se face analiza.
Azi, maine, acum le iau. Și jucători, și… tot! Jucători nu mai cumpăr. 100% Bogdan Andone nu va fi schimbat. Concluzia o s-o tragem după o săptămână, doua. Analiza durează mai mult. Nu mai dau bani pe jucători, gata. Aducem numai jucători liberi. Ce sa fac? Îmi garantează cineva ca intru in grupe? Nu! Ma protejez! ”
, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Gigi Becali a anunțat azi că MM Stoica a vrut să demisionez, patronul echipei nu a acceptat însă să se despartă de directorul sportiv al roș-albaștrilor.
„Mihai Stoica e vinovatul numărul 1. El e acolo, el e omul meu, mâna dreaptă. Dacă se întâmplă ce s-a întâmplat, el e primul vinovat. Ce-a păzit acolo? S-a supărat. Are demnitate, vrea să-și dea demisia. Nu-i vorba de demisie aici, e prietenul meu. Prietenii se apără între ei și se protejează. El e prietenul meu și îl protejez.
Mi-a zis că e demnitatea lui în joc, el e vinovatul și vrea să plece. Nu pleacă nicăieri. Dacă e vinovat unul dintre prieteni, nu pleacă acasă. O să mai angajez oameni care se vor ocupa. Mai sunt oameni care studiază, citesc, vor să mă ajute fără bani. O să vedeți că o să fac lucruri. Nu-i cunoașteți, o să vedeți”
, a mai declarat Gigi Becali la PRO X.

3 comentarii la „„MM și-a dat demisia aseară, a zis că e demnitatea lui în joc!” Răspunsul lui Becali

Lasă un răspuns