Nu Florin Talpan a câștigat marca la ICCJ pentru CSA, în 2016, ci o casă de avocatură!?

de | iulie 30, 2019

Surse din CSA dezvăluie un argument pe care comandantul Bixi Mocanu l-a folosit împotriva lui Talpan: „Nu ai avut niciun merit la câștigarea mărcii Steaua în justiție! O societate de avocatură s-a ocupat de procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție, nu tu!”. ??

Milcev Burbea e o societate de avocatură specializată pe dreptul de proprietate intelectuală și este casa de avocatură care a lucrat pentru  CSA în procesul pe marcă. Documentul de mai jos o atestă.

Așadar această casă de avocatură a câștigat marca la ÎCCJ pentru CSA, în decembrie 2015,  NU Talpan. Juristul CSA a furnizat avocaților documente și… copii xerox. ? Aproape 300.000 de copii, ne spune Bixi Mocanu din deconturile juristului Talpan! ?WTF!????

12 comentarii la „Nu Florin Talpan a câștigat marca la ICCJ pentru CSA, în 2016, ci o casă de avocatură!?

 1. Saviola_7

  “Steaua mea eu cred că este cea din Liga 1. Chiar dacă am jucat și la unii, și la alții, conform justiției. Din punctul meu de vedere Steaua este cea din Liga 1.
  Pentru că în 2003, când s-a făcut trecerea, eu știu foarte bine și până atunci cine venea cu banii, cine îi hotăra, cine n-a vrut să mai audă de secția de fotbal și acum și-a dus aminte de ea… Asta nu înseamnă că pun la îndoială hotărârea justiției. Mă depășesc aspectele astea juridice, dar părerea mea rămâne că Steaua este echipa din Liga 1″, a spus Rădoi pentru Fanatik.

  10
 2. vasglo

  Da, corect! O Casa de Avocatura a castigat ceea ce stim cu totii, o sigla, o marca, care deja apartinea Statului Roman! MAI PUTIN O ECHIPA.!!!
  Echipa aia pe care o injuram cu totii, mai ales pe „prostul” care baga bani in ea, crezand ca e o „afacere”!
  Sa nu stie unii „dashtepti” ca o echipa de fotbal se tine cu bani si nu e la indemana tuturor Gosilor care dau numai din gura! 🙂
  Chiar vrem in liga a 4-a de amatori din Romania ??! 🙂

  Talpan e cu noi si ne asteapta! 🙂

  9
  4
  1. xray Autor articol

   @ vasglo

   Nu știu despre ce vorbesti!? Dacă prin „Yes/No” te referi la „Like/Dislike”, atunci trebuie să știi că nicăieri nu pot fi controlate de un admin sau altcineva.

   Cine scrie pe aici pentru „Like”-uri, atunci scrie de pomană. Nu se poate manipula din admin opțiunea de vot a userilor și nimeni nu-i poate forța să voteze așa cum își dorește cel care scrie.

   Sfat: Fă abstracție de Yes/No așa cum fac și eu.

   1. vasglo

    @ xray

    O.K., am inteles. Vad ca acum merge. Al doilea „yes” e de la mine! 🙂
    Totusi, sunt postari anterioare, pe alte subiecte, cand sistemul „refuza” aprobarile/dezacordurile mele, in vreme pe ale altora le incarca voios! Poate ca al meu calculator e de vina, fiind mai vechi! 🙂

    1. xray Autor articol

     @ vasglo
     E numai chestie (bug) de soft, nu de voința umană. Exact ca acele mesaje/postari pe care softul le trece automat în Pending, deși sunt corecte.

     BTW! De ceva timp și eu intampin mari probleme cu editatul și postarea articolelor, tot din cauza softului pe care WordPress l-a schimbat. Asta nu înseamnă că mă sabotează cineva din staff, așa cum insinuezi tu cu Like-urile. Ne-am cam îmbolnăvit de scenarită și mania persecuției.

 3. vasglo

  @Saviola_7

  Da, asta chiar e tare! Mai mult, este evident ca o eventuala cesionare de la „public” la „privat”, nu se poate face decat printr-o procedura transparenta, la ala care ofera cele mai bune conditii de pret, ca e vorba de bunul nostru, al tuturor!….

  6
  1

Lasă un răspuns