La mulți ani, Căpitane!

de | noiembrie 26, 2015

Site-ul fcsteaua.ro ii ureaza La Multi Ani și multă sănătate căpitanului Fernando Varela, care a implinit joi, 26 noiembrie, varsta de 28 de ani.

Fernando Lopes Dos Santos Sousa Varela, primul străin ajuns căpitan din istoria Stelei, este născut pe 26 noiembrie 1987 in Cascais, Portugalia și evoluează pentru echipa nationala a Capului Verde.

Acesta si-a inceput activitatea de fotbalist profesionist in 2006, la GD Estoril Praia, de unde a fost imprumutat la Rio Maior timp de un sezon. In 2009 a ajuns la Trofense, iar doi ani mai tarziu a facut pasul catre Feirense. In vara lui 2012 a semnat un contract cu FC Vaslui, pentru care a disputat 37 de partide si a inscris un gol.

S-a transferat la Steaua in august 2013 si a adunat, pentru echipa noastra, 101 prezente si 10 goluri in toate competitiile, in timp ce pentru reprezentativa Capului Verde a evoluat de 33 de ori, reusind sa inscrie trei goluri. A cucerit, pana in prezent, doua titluri de campion, Cupa Romaniei si Cupa Ligii, toate trofeele in tricoul ros-albastru!

Varela Show – videoclip

https://youtu.be/0KyB1yLKY9o


Dedicație – videoclip

 

fcsteaua.ro

Lasă un răspuns