Bine ai venit 2017!

de | decembrie 31, 2016

Image result for 2017 gif

Împreună vom rămâne puternici cum am mai fost cândva! Dezbinați, ”Semper superiores„ și Unica Steaua„ vor mai fi doar în istorie și pe bannere!

La Mulți Ani tuturor steliștilor de pretutindeni!

8 comentarii la „Bine ai venit 2017!

 1. fcsbvaly

  La Multi Ani Stelisti! apropo eu nu sunt de acord cu FC sau CSA ci doar si numai STEAUA. FORZA STEAUA pana la moarte. Sper doar sa mai apuc sa mai merg pe Stadion sau Stadioane in rest sa fim sanatosi cu totii.

 2. xray Autor articol

  ”Steliștii adevărați nu se vând! FCSB=Steaua București!”, a fost mesajul de revelion postat de Badea pe facebook, la care a aderat și Nicoliță, colegi la Steaua UEFANTASTICA 2006, semifinalistă de EL.

  Vali Badea este cel care a dat 2 goluri de poveste lui Standard Liège si a calificat-o pe Steaua in grupele Champions League (2006), dupa 10 ani, ultima fiind in 1996 cu Țiți Dumitriu pe bancă, actualul coordonator al Academiei FC Steaua.

  Si ultima echipa UEFANTASTICA a Stelei s-a reunit de Revelion! 6 dintre jucatorii care o faceau campioana pe Steaua in 2013 si 2014 au facut Revelionul impreuna!
  Alaturi de actualul stelist Pintilii au mai petrecut in noaptea de 31 decembrie Chipciu, Prepelita, Tanase, Rapa si Parvulescu. Ultimul a postat o imagine de la Petrecere pe Facebook. Dintre cei 6 fotbalisti alaturi de care Steaua castiga impotriva lui Ajax si Chelsea in optimi Europa League 2013, numai Pintilii mai e acum la echipa.

 3. xray Autor articol

  În ultimele zile ale anului 2016, Prosport a ars-o numai cu „FCSB” in loc de „Steaua”, pe alocuri abrupt de ostentiv.
  În 2017 a revenit la „Steaua” in loc de „FCSB”, după ce s-a convins prin „feedback” de impactul noii strategii redactionale asupra suporterilor echipei FC Steaua. ?

  Vorba cântecului „dealu-i deal și valea-i vale, curva-i curvă până moare”.?

Lasă un răspuns