[UPDATE] Istoria Stelei este peste marca lui Talpan. Generația de Aur și Steaua UEFAntastică 2006 unite pentru Neșu!

de | mai 26, 2018

UPDATE

VIDEO. Ce spunea stelistul Neșu, acum 2 luni, despre FCSB = Steaua și ce au realizat Dică și jucătorii în Europa anul ăsta.

VIDEO. Steaua UEFAntastică și cei care ne-au umplut inimile de bucurie (1) – 26 mai 2017

VIDEO. Steaua UEFAntastică și cei care ne-au umplut inimile de bucurie (2) – 26 mai 2017

VIDEO. PRIETENII LUI NEȘU – STEAUA UEFANTASTICĂ 1-3 | CLAUDIU KEŞERU 14 | ANDREI CRISTEA 5, 7, OGĂRARU 19
VIDEO. STEAUA UEFANTASTICĂ – GENERAŢIA DE AUR 1-2 | ANDREI CRISTEA 2 | ADRIAN ILIE 20, 29
VIDEO. ÎNREGISTRARE CU TOT EVENIMENTUL DE IERI

Hagi, Popescu, Stelea, Lupescu, Radoi si UEFAntasticii Stelei sunt Uniti pentru Mihai! SUPER MECI azi la Oradea, transmis în direct de Digisport1 TV, de la ora 16:00.

Generatia de Aur revine pe teren impotriva Stelei UEFAntastice, cei „urgisiti” de Talpan cu marca lui, că așa a spus: „numele și marca = Florin Talpan”. Vor juca Hagi, Popescu, Lupescu, Stelea, Radoi, Ogararu, Goian, dar si invitatul special Razvan Marin. La meci este prezent și Emerich Jenei.

Fotografia postată de Uniti Pentru Mihai.

Astfel, evenimentul, care a ajuns la cea de-a doua ediţie, a a adunat însă la Oradea și numele grele ale fotbalului românesc. Bogdan Stelea, Florin Prunea, Iulian Miu, Miodrag Belodedici, Gabi Popescu, Cosmin Contra, Tibor Selymes, Adrian Ilie, Iosif Rotariu, Adi Popa, Ionuț Lupescu, Costel Gâlcă, Ionel Dănciulescu, Ilie Dumitrescu, Victor Pițurcă, Gică Hagi și Gică Popescu. Olăroiu, Dică, Petre Marin, George Ogăraru, Rădoi şi ceilalţi colegi ai lui Neşu din generaţia 2006 a Stelei nu vor lipsi de la eveniment.

Cosmin Olăroiu a profitat de pauză din campionatul Chinei, acolo unde o antrenează pe Jiangsu Suning,  și a ajuns la Oradea, pentru a fi alături de Mihai Neșu. Vizibil emoționat, Oli a specificat că nu avea cum să lipsească de la un astfel de eveniment și că este foarte bucuros de faptul că putut veni în țară. Deși drama lui Mihăiță Neșu l-a marcat definitiv, Olăroiu este mulțumit că are ocazia de a-și revedea fotbaliștii alături de care a fost aproape de o calificare istorică în finala Cupei UEFA, în sezonul 2005-2006.

„E mai mult decât emoţionant, dar viaţa ne pune în diverse situaţii. Astăzi este una dintre ele. Sunt foarta bucuros să-mi văd băieţii, colegii, foştii colegi, din păcate la un moment ca ăsta, dar e bine că încercam să facem ceva, să-l ajutăm pe Mihai, cu fundaţia lui şi cu toate lucrurile bune pe care el le face.

Pentru mine a fost şi mai dificil, pentru că a trebuit să vin mai de departe, dar am venit cu mare plăcere. S-au adunat toate fostele glorii ale fotbalului.

Îmi pare rău pentru Dică, dar eu nu urmăresc foarte atent fotbalul romanesc, n-am timpul necesar şi e decalajul de fus orar„, a spus Olăroiu.

Toate fondurile vor fi donate Fundatiei Mihai Nesu.

„Dumnezeu m-a ajutat foarte mult sa am oameni cu dragoste mare pe langa mine. Datorita lor am reusit sa ajung pana azi. Totul e datorita oamenilor din jurul meu, sunt extraordinari. Nu stiu unde as fi fost. Datorita oamenilor pe care mi i-a trimis Dumnezeu am reusit sa fac lucrurile pe care le vedeti azi. Abia am asteptat sa ma intalnesc cu oamenii. Le transmit tuturor sa se lupte, sa nu-si piarda increderea, credinta si dragostea, a spus Mihaita.

„Mihai are grija de altii. Construieste lucruri frumoase, arata ce inseamna sa fii om. La noi se vrea mai mult sa se distruga, deci ceea ce face el este absolut fantastic, a declarat Gheorghe Hagi.

X Ray

6 comentarii la „[UPDATE] Istoria Stelei este peste marca lui Talpan. Generația de Aur și Steaua UEFAntastică 2006 unite pentru Neșu!

 1. vasglo

  Oare Talpan se uita la meci sa vada Steaua Uefantastica? La un pas de finala Cupei UEFA 2006 o fi fost „marca”, ori echipa de fotbal antrenata de Olaroiu, cu manager MM si patron Becali? Ce legatura poate fi intre aceasta echipa care a continuat in Europa si „clona talpanista” din Liga a 4-a judeteana??!! 🙂

  10
  3
 2. mereu-fcsteaua

  perioada asta este cea mai urata, scarboasa, jegoasa si neagra din istoria celui mai frumos si iubit club de fotbal din Romania. atacurile, jignirile si bataile de joc vin din toate partile.
  felicitari tuturor celor care ajuta la aceste lucruri!

  in alta ordine de idei, este frumos ca ne amintim de lucrurile importante. e frumos sa vezi ca, la 12 ani de la acele seri magice, echipa nu s-a dezbinat, prieteniile au ramas – mai ales cand Mihai are atata nevoie. felicitari tuturor celor implicati. rusine celor care arunca noroi in echipa-simbol a Romaniei.

  10
  1
 3. xray Autor articol

  Am făcut update cu video:
  – Ce spunea stelistul Neșu, acum 2 luni, despre FCSB = Steaua și ce au realizat Dică și jucătorii în Europa anul ăsta.
  – Steaua UEFAntastică și cei care ne-au umplut inimile de bucurie (1) – 26 mai 2017. Imagini din vestiar.
  – Meciurile UEFAntsticilor

Lasă un răspuns