Dacă ești Stelist înebunești! Răspunsul meu

de | mai 24, 2018

Related imageDaca esti Stelist inebunesti!
Daca actionezi din ura si razbunare te bucuri!
Daca privesti lucrurile ca pe o afacere te doare la basca!

Care sunt cele trei componente ale acestui articol?

1.SUPORTERII STELISTI PT CARE STEAUA NU INSEAMNA CSA , NU INSEAMNA BECALI, NU INSEAMNA INTERES SI NU INSEAMNA RAZBUNARE.
De ce spun asta? Pentru ca in ultimul timp suntem tot mai putini cei care simtim cu adevarat si sincer ceea ce a insemnat si inseamna Steaua.
Noi cei care stim ce inseamna Steaua ne doare sufletul dupa ultima decizie a instantelor. Daca suntem realisti, vedem ca STEAUA dispare incet si sigur. De fapt, STEAUA pe care o stim noi nu mai exista.  Acea STEAUA a disparut demult, mai precis e impartita in doua: o parte la CSA, care se sustine cu numele si apartenenta la clubul mama, si o parte la Becali care se sustine cu continuitatea sportiva si palmaresul.

Noi cei multi care reprezentam STEAUA actionam dupa sentimente, nu dupa ratiune cum ar fi normal.

 • O parte sunt neutri poate cea mai buna solutie.
 • Altii sunt langa FCSB pt ca ei continua sa creada cu tarie ca FCSB e STEAUA.
 • Cea de a treia categorie cea cu ura e langa CSA .

Ce se intampla daca eram uniti si ripostam toti la hotararile lui Becali si a celor de la CSA?
Se mai ajungea la actuala stare de lucruri? Eu spun ca nu! Problema era rezolvata de mult.

2.CEI CARE ACTIONEAZA DIN RAZBUNARE.
Includ aici generatia 86, care in loc sa actioneze cum era normal pt medierea conflictului, au ales sa se razbune pe Becali pt ca si acesta i-a jignit la randul sau. De ce fac asta? Raspunsul e simplu. Ura fata de Becali si lipsa sentimentelor adevarate fata de Steaua. Daca iubeau Steaua nu puneau pe primul plan actiunile revansarde, ci numele sfant pt noi suporterii. Daca actionau si ei normal, situatia era rezolvata.
Altii cu razbunarea sunt PS, care tot din ura actioneaza. Ei si PN erau si sunt indreptatiti sa actioneze pt rezolvarea diferendului prin actiuni comune indreptate impotriva tuturor celor care vor sa distruga STEAUA. Dar au ales altceva. E problema lor.

3. CEI PENTRU CARE STEAUA  E INTERES ȘI AFACERE.
Talpan un interpus al intereselor altora si un om care actioneaza pt notorietatea lui, nu pt STEAUA, si e sustinut de PS. Omul isi vede interesul si atat.

Becali, nu cel din urma, ci cel care alaturi de altii a contribuit cu ambitiile sale de CAVALER AL CRUCIADEI DREPTATII la distrugerea STELEI. Ok, accept omul a bagat bani, nu neg asta, dar a actionat gresit. Cand a avut ocazia sa transeze tot in favoarea lui nu a vrut. Apoi ne-a numit FCSB indiferent ca noua ne convine sau nu crezand ca banu i ofera dreptul de a dicta pe sentimentele noastre. Gresit domnule Becali si fi sigur ca o sa regreti.
In alta ordine de idei, ceea ce doare mai mult este faptul ca a transformat dragostea noastra in afacere personala, dovedind ca dragostea lui pt STEAUA e reprezentata de ban. Lucru pt care un Stelist adevarat nu il va ierta niciodata.

Nu uita, domnule Becali, noi cei multi mergem la stadion pt. STEAUA nu pt tine!
Unde se va ajunge, nu stiu.  Ceea ce stiu sigur, STEAUA nu mai e ce a fost si asta datorita greselilor tuturor. Iar un lucru si mai clar e daca se pierde procesul de daune FCSB NU VA MAI EXISTA si acesta e scopul CSA – TALPAN. Disparitia FCSB va face ca cei care sustin acum echipa sa mearga la CSA, si aici ma refer la toti suporterii caci nu vor avea pe cine sustine.

CUM SPUN BATRANII LA TARA: OM TRAI SI OM VEDEA.
PT MOMENT SPUN ATATA.

Fotografia postată de Cocian Balaiu Vasile.

Cocian Balaiu Vasile – suporter Steaua

 

Notă  Acest mesaj-articol mi-a fost transmis pe pagina de facebook  Steaua roș-albastră. Îi răspund mai jos.

Dragul meu,

Nimic nu este veșnic ca formă și stare. Totul este în mișcare, în transformare. Antoine Lavoisier a postulat acum aproape 250 de ani:  „în natură nimic nu se pierde, nimic nu se câştigă, totul se transformă”.  Așa și la Steaua.

Până în 1947 nu a existat o echipă de fotbal a Armatei, deși fotbalul exista în România  de peste jumătate de secol! Îți dai seama cum a fost privită când a apărut. Cam cum privim noi echipa Voluntari acum.

 • Primul meci de fotbal disputat in Romania s-a jucat la Arad, în 1888. Peste doi ani, tot la Arad, doctorul Iuliu Weiner, care studiase stomatologia la Londra, a adus în țară o minge de fotbal și regulile scrise pe o hârtie.
 • Pe 15 august 1899 s-a constituit Societatea de Fotbal Arad, eveniment care a prilejuit un meci amical intre două echipe locale pe terenul viran de lângă Uzinele de Vagoane Johann Weitzel Arad, pe care ulterior s-a construit primul stadion din România.
 • Timisoarenii spun că ei au jucat primii fotbal pe teritoriul României, pentru simplul motiv că pe 25 iunie 1899, pe terenul Asociației Cicliste „Velocitas”, s-a organizat o serbare scolară, iar elevii claselor a VI-a și a VII-a de la Liceul Piarist au jucat primul meci de fotbal din țara noastră la care s-au vândut bilete și s-au respectat regulile moderne, terminat cu o remiza albă.
 • Primul meci între reprezentantele celor doua orașe a avut loc pe 21 septembrie 1902, intre FC Timișoara și Clubului Atletic Arad, terminat cu scorul de 2-5, pentru ca la revanșa arădenii să se impună din nou, cu 5-0. Ce sunt azi cele două echipe? Oale ți ulcele. Au apărut altele din același bazin local. A rămas rivalitatea între orașe.
 • Deși la Bucuresti se juca fotbal fără reguli încă din 1893, pe un teren viran de lângă Podul Mogoşoaia, primul meci s-a jucat intre echipe formate exclusiv din muncitori englezi și germani, angajați în industria textilă sau petroliera la București, Ploiești sau Campina, la care românii erau doar spectatori. Cronica acelei partide, publicată în  revistă „Din lumea sporturilor“, este socotită un certificat de naștere pentru fotbalul românesc.
 • Primul club, Olimpia Bucuresti, a fost înființat abia la 15 octombrie 1904 de către tineri studenți străini și români.
 • Prima competiție fotbalistică internă a fost Cupa ASAR (Asociațiunea Societăților Atletice din România), fondată în octombrie 1909. A cuprins trei cluburi: Colentina și Olimpia din București (care a câștigat titlul), și United din Ploiești. Primul campionat național a fost Divizia A, iar cele mai titrate echipe românești din perioada interbelică au fost Venus București, cu opt titluri și Chinezul Timișoara cu șase titluri consecutive.

Deci, vezi bine că nu cu echipa Armatei inființată în 1947 s-a descoperit apa caldă în fotbal. Mai mult, în 1961 când nu s-a mai numit CCA, ci CSA Steaua București, suporterii au fost foarte dezamăgiți de noua denumire și au fost mari frământări pe tema asta, cam ca acum cu FCSB. Mulți au refuzat să mai recunoască echipa cu noua denumire și unii nu au mai venit la meciuri. CCA era pe buzele tuturor și după ce oficial se numea Steaua! Și nu s-a mai scufundat planeta și nici nu a murit nimeni. Treptat lumea s-a obișnuit cu noul nume și lucrurile au intrat în normal. Nu mai spun de puzderia de echipe militare care au apărut peste noapte.

Pentru unii dintre noi e prea târziu să se mai readaptaze vremurilor, însă te asigur că tinerii vin din urmă, cu alt tonus și altă deschidere spre nou. Intenționat am pus poza din header cu copii. Pentru ei Steaua, urmașa ASA și CCA, există, indiferent de sentințele obținute de Talpan și de toanele lui Becali.

Ura, răzbunarea, invidia, certurile, violența, interesele mercantile etc. au fost de când lumea în toate domeniile și nu vor dispărea niciodată! Ele țin de natura speciei umane, nu de rasă, religie, sex… Cu atât mai puțin de culorile unui club de fotbal!

Problema noastră cea mai mare este că uităm repede ce a fost și tot timpul ne pare trecutul  îndepărtat imaculat și diafan, iar prezentul tușat  în „insalubru”. Fals! Generațiile anterioare se confruntau exact cu aceleași probleme ca noi. Evident, la o altă scară tehnologică și nivel de trai.

Totuși, brandul Steaua s-a format în timp prin performanțe naționale și europene, nu cu echipe de 2 lei prin ligile de amatori!! 

Din 1998, timp de 20 de ani, MApN și CSA Steaua nu au mai contribuit cu nimic la bradul Steaua în fotbal! L-au muls de bani cu chirii imobiliare și acum îl reclamă că a fost furat în urmă cu 15 ani chiar din curtea lor, dar a fost folosit în aceeași curte, nu în Patagonia!

Timpul le va rezolva pe toate.

X Ray

 

54 de comentarii la „Dacă ești Stelist înebunești! Răspunsul meu

 1. vasglo

  Da, e dezamagitor sa vezi cum orice iesire in presa a acestui Talpan, Cavaler al Tristei Figuri, poate determina sentimente de indoiala asupra continuitatii in intrecerea sportiva a echipei SIMBOL AL FOTBALULUI ROMANESC.
  Fratilor, prin „multitudinea” proceselor castigate, Talpan nu a reusit decat sa obtina ceea ce avea, are si va avea in vecii vecilor, marca si numele comercial „Steaua Bucuresti” care constituie PROPRIETATE PUBLICA. El nu a redobandit echipa de fotbal la care a renuntat armata in 1998! Daca era asa, ce rost mai avea ca Clubul Sportiv al Armatei sa-si faca o noua echipa de fotbal care sa-si inceapa activitatea sportiva in anul 2017, in liga a 4-a de amatori?? Asa-zisele” victorii talpaniene” cu scorul de „n”-spe la 0, nu inseamna decat ca marca si numele aflate in proprietate publica nu pot fi folosite DECAT CU ACORDUL TITULARULUI.

  Oare, ne dam seama in ce TRAGI-COMEDIE am putea trai in urma procesului pentru asa-zisele prejudicii aduse “boborului”, intentat de Ceusescu al 2-lea (“numele si marca Steaua = eu, Talpan”…), pentru ca Becali a dus Steaua mai departe in Europa si nu, la origini, adica la UM 02301 si in Liga a 4-a de amatori? 🙂
  Echipa de fotbal, SIMBOLUL ROMANIEI, ar putea da faliment intrucat nu a platit Statului Roman nu stiu ce suma pentru ca i-a utilizat un nume comercial, in vreme ce un Dinamo Bucuresti, trecut si prin insolventa, sa traiasca, bine merci, ani multi si fericiti pana la adanci batraneti, fara sa fie tinut sa plateasca ceva pentru folosirea marcii si numelui comercial, aflate si ele in proprietatea aceluiasi Stat Roman!….

  Problema e de principiu, daca echipele de fotbal actuale din Liga 1, fcsb=Steaua si Dinamo, au avut acelasi statut in comunism, de ce acum sunt tratate diferit, una plateste alta nu!…Unde-i logica, unde-i dreptatea??!!…
  Statul cand a decis sa renunte la fotbalul profesionist si sa externalizeze sectiile/echipele de fotbal avea doua posibilitati in ceea ce priveste proprietatea sa intelectuala asupra numelor comerciale si marcilor:
  – fie decidea politic ca echipele pleaca cu nume si marca si cu drept de utilizare permanenta si gratuita, ca in cazul lui Dinamo;
  -fie decidea ca structurile care preluau echipele, fie ca erau fundatii, fie societati comerciale, trebuie sa plateasca o redeventa anuala intr-un anumit cuantum!

  O a treia posibiltate, absurda din start, a devenit, din pacate, realitate intr-o „democratie originala”, pleaca echipele, dar fara nume si marca!…Astfel, noi am devenit STEAUA FARA NUME! 🙂

  Azi ce avem, unii sunt tinuti sa plateasca SUME ABERANTE, ca asa vrea la un moment dat Statul, altii nu. Deci, Statul “e pentru unii muma, iar pentru altii ciuma!” 🙂
  Nu se poate ca banii mei sa fie tratati diferit de catre Stat dupa niste criterii mai degraba clientelare sau de afinitate/repulsie politica!….

  11
  5
 2. unubatran

  Corect, STEAUA pe care o stiam noi nu mai exista. Desi nu-l mai inghit pe cioban cu toate derapajele lui, cu implicarea la echipa samd, in momentul in care echipa din Liga I va disparea, va disparea si STEAUA pentru mine.

  Nu pot sustine clona din Liga a 4-a.. din principiu.

  13
  5
 3. MTL

  Daca dispare Steaua/Fcsb din liga1….aceasta liga va ajunge de nivelul ligii a 2-a. Fara Steaua televiziunile vor pierde mult rating = nu vor mai platii milioane. Se stie ca 80% din echipe supravietuiesc doar din banii TV. Aduc numai jucatori liberi si banii TV se duc la salarii si deplasari. Toate echipele vor avea de suferit grav. Chiar si Dinamo care se chinuie acum, fara Steaua…suporterii lor n-or sa vina la meciuri sa vada Dinamo vs cine stie ce echipe isi permit liga1. Sunt enorm de multe echipe care au dat faliment sau insolventa cu banii de acum. Liga 1 fara Steaua intra in coma.

  13
  2
 4. xray Autor articol

  Talpan e fiert, de asta face ca un câine turbat de vreo câteva zile.
  CSA nu prea poate să promoveze în Liga a 3-a.

  În consecință, vrea direct locul în Liga 1 de la FCSB și în paralel atacă FRF-ul că a modificat Regulamentul.
  Talpan acuza FRF ca favorizeaza Academia Rapid, care a trecut la denumirea de SC FC R SA. Concret, el reclama faptul ca o dispozitia luata de Comitetul de Urgenta, format din Burleanu, Gino Iorgulescu si Octavian Goga, a incalcat regulamentele FRF atunci cand a decis sa le permita Asociatiilor sportive fara personalitate juridica sa isi mute activitatea pe structuri de tip Societate Comerciala si sa participe la barajul de promovare.

  :))))

  11
  1
 5. Stormwatch

  Repet, pentru mine, ca si suporter al Stelei din 1981, nu poate fi STEAUA decat echipa din Liga 1, indiferent de numele purtat vremelnic. Am fost oarecum reticent la proiectul de fatada al CSA, ba l-am privit cu oarecare simpatie data de amintirea Fiarei si a ceea ce a facut pentru Steaua. Acum…
  Insa lucrurile au luat o intorsatura tragica, inclusiv pe plan sportiv, odata cu instaurarea republicii securistice in Romania, cu infiinarea coluarelor in justitie (chiar daca Vasgio are dreptate – CSA a castigat ceea ce a avut, dar a obtinut si ceva in plus, in mod absurd, proprietatea exclusiva a unui substantiv comun pentru denumirea unei persoane juridice). Amatorismul si ego-ul supradimensionat al „patronului” echipei noastre au dat apa la moara si acoperire „morala” unui anonim inept = talpan, si care este scos in fata de cei care cred ca pot face ce vor, inclusiv sa-l deposedeze pe Becali de locul si continuitatea sportiva a echipei Steaua, sperand ca vor face si ei ceea ce face si Becali, adica sa-si bage milioane in buzunar. Dar au deschis multe cutii ale Pandorei, care in acest moment nu cred ca mai pot fi inchise. In plus, cred ca si-au facut si calcule gresite. Personal sunt ferm convins ca cei 2,5 – 3 milioane de romani, suporteri ai echipei Steaua = FCSB care, in mod constant umplu stadioanele tarii, in cazul in care echipa va fi trasa pe linie moarta pentru a face loc unei clone aparute in 2017, vor inchide televizoarele sau vor gasi ceva mai bun de facut decat a merge la un meci de fotbal care nu ii mai priveste din punct de vedere sentimental.
  Dupa cum sunt activate tot mai multe trompete media [(canalele Digi – patronat de etnie maghiara, donator financiar al UDMR, care in nici un caz nu ar face ceva pro Romania, cu atat mai mult pro-becali), ( canalele protv, cuib de antistelisti, pe care ii intereseaza doar ratingul facut prin aruncarea de frisca in ventilator)] si care vorbesc doar despre ce trebuie (induc ideea ca becali e un hot care trebuie ars in public, talpan este un geniu la fel de mare ca si baschetbalista din fruntea DNA, etc) , in nici un caz despre o dezbatere jurnalistica onesta si bazata pe documente (atatea cate sunt si care au aparut in spatiul public), ma face sa cred ca pentru becali Steaua norocului a apus. Nu ma doare prea mult de persoana lui, ma doare ca acest lucru va atrage prabusirea Stelei noastre in neant, odata cu el. Oricum, pisica rupta, i-a fost aratata prin fortarea CFR-ului in postura de campioana, fapt aranjat din vara/toamna anului trecut prin multe jocuri de culise (programarea meciurilor Stelei cu cluj si dinamo in interval de 7 zile, cu un meci european intre; arbitrajele pro cluj si anti Steaua din sezonul regulat, etc).
  Ca in acelasi timp, fotbalul romanesc va fi in picaj si el, asta este, in toate domeniile vanzatorii de neam aflati la conducerea tarii neintrerupt din 1989 pana azi, au avut performante similare, deci nimic nou. Se va incerca impunerea clonelor drept originale (si se pedaleaza greu pe aceasta idee, la proX si digi doar asta auzi, sa mai castige „U” Craiova un trofeu dupa 12 ani…. cand saraca echipa olteana se zbate in ligile inferioare, iar clona vopsita alb albastru e infiintata de 5 ani…). Dar lucrurile astea probabil fac parte din plan, consecintele sunt pentru altii, nu pentru papusari… si totodata se mizeaza probabil pe lipsa de memorie / educatie a tinerei generatii si pe dorinta ei de a participa la „circul” oferit de ei.

  15
  2
  1. quark

   de acord cu majoritatea ideilor, mai putin cu victimizarea pierderii titlului pe teoria ca s-a tras pentru cfr, problemele din curtea noastra au fost suficient de vizibile ca sa nu poata fi dosite sub pres, pai noi neglijam la inceput meciurile din campionat ca sa aratam fresh in Europa, pe principiul ca „las’ c-o sa recuperam, ca suntem zmei”; apoi am avut 4 sanse sa-i invingem pe cheferei si de 2 ori de-abia am smuls egalul; in final, am reusit sa fim singurii care am pierdut cu Iasiul in play-off…si au mai fost destule autosabotari; si stim cu totii, daca ai milioane de aruncat pe jucatori, atunci iti maximizezi sansele ca sa performezi aducand un antrenor, nu o gluma…dar asta presupune sa ai creierul ceva mai dezvoltat decat il are ciobanul

   11
   2
   1. Stormwatch

    nu cred ca ai inteles exact ceea ce am vrut sa spun. Greselile noastre, de fapt, ca sa fiu mai exact, ale conducerii si ale lui Becali sunt reale, si da, noi am pierdut campionatul pe mana noastra, si le-am subliniat si eu si voi pe aici dupa fiecare esec / semiesec din intregul campionat. Dar asta nu a facut decat sa ajute CFR sa castige, suplimentar fata de altele.

    Am ascultat (live) declaratiile avocatului din speta Omrani, facute la digisport1, cu Mara in studio. Cu tremur in voce, mincinosul ardealului, sustinea ca semnatura lui Omrani este adevarata, cand exista 2 expertize, una ceruta de agent in Franta la un expert autorizat si una in Romania, neutra, ceruta de comisie, care spun contrariul. Intrebarea mea este – cat de sigur pe tine sa fi ca organizatie ca ai spatele asigurat si ca nu poti pati nimic, ca sa iti permiti sa falsifici o semnatura pe un act aditional? Si nu e vorba de un mizilic, ci de 1,8 mil euro… suma pe care un roman cu salariul mediu pe economie o castiga in vreo … 250 de ani. Asta ca sa fie un termen de comparatie.

    5
    5
 6. vasglo

  @Stormwatch

  Respect! Da, daca Becali scapa de „pacatul fuduliei” si avea un pic de minte, nu multa, adica sa aduca jucatori si antrenori de top si sa-i lase sa munceasca conform specializarii lor, adica FOTBAL, prin rezultate si performanta sportiva inchidea multe guri si umplea tribunele, implicit si buzunarele proprii! Din pacate, toata lumea si-a dat seama cu cine are de-a face si-l joaca pe degete, jucatori, antrenori, ca sa nu mai zicem de jurnalisti si ceilalti competitori! Asta e, defilam cu ce avem! Macar jucam in Liga 1 si Europa, nu in Liga a 4-a judeteane precum ne propune „genialul” Talpan!…Daca asta poate fi o consolare, remarcam ca „bucuriile” aduse de clona din Liga a 4-a gastii lui Talpan sunt…insuccesele si ratarea titlului de catre fscb=steaua!..:-)

  8
  2
  1. unubatran

   Din pacate, nu, nu va scapa. Am tot sperat toti anii astia sa-i vina mintea la cap.

   Asta nu-l afecteaza doar pe el, ne afecteaza pe noi toti, imaginea noastra.

   Cu toate astea, este deranjant ca lumea ne asociaza cu Becali in loc sa ne asocieze cu Steaua.. ceea ce este total gresit.

   Dar poti sa-i condamni? Stau uneori si ma intreb… aducandu-mi aminte de momentele alea reprobabile cu “sus!sus!sus!”..

   Stiu, nu am fost acolo EU sau TU, dar au fost altii care fac parte din marea masa a suporterilor stelisti.

   12
   2
 7. killertits

  Si eu fac parte dintre cei care nu au participat la „SUS, SUS, SUS….”, nu ca ar fi relevant..
  Am detestat personajul GB fix din motivele spuse de toti mai sus, atat, in rest tin cu echipa asta, nu cu patronu’ sau mai stiu eu ce actionariat.

  Ma doare fix undeva cine e patron atata timp cat echipa imi ofera satisfactiile normale pe care le asteapta orice suporter NORMAL la cap.

  6
  3
 8. calinel

  Cea mai mare greșeală a lui jj a fost că a jucat în Europa league. In mod normal din momentul in care s-au calificat în Europa league și au luat banii trebuiau să pună rezervele.

 9. piece-of-mind

  Ieri s-au împlinit 29 de ani de când jucam a doua finală de Cupa Campionilor (în patru ani!), iar „redacţia” doarme-n papuci, fiind preocupată de ce adrese trimite Talpan la FRF/UEFA!!!

  Măcar să fi pus şi voi o poză cu coperta France Football din 23.05.1989, cu biletul la meci, un link pe You Tube cu drumul spre finală (am avut un parcurs fabulos), etc…ce-a fost şi ce-a ajuns acest site!

  6
  7
 10. vasglo

  @piece-of-mind

  Naivul de mine credea ca vrei sa-ti ceri iertare ca ati dus numele Steaua in Liga a 4-a de amatori pentru a juca diseara in playoff-ul pentru accesul in barajul de promovare in Liga a 3-a! 🙂

  13
  4
  1. piece-of-mind

   @ Vasglo

   Si eu care, cu buna credinta, speram sa fii cat de cat rusinat pentru faptul ca Steaua Bucurestia fost asociata cu un infractor de drept comun, care i-a siluit istoria, i-a umilit gloriile si i-a maltratat suporterii…

 11. stelisthu

  Recunosc ca nu sunt un bun cunoscator al termenilor juridici si economici.
  Dar pe site-ul ministerului finantelor publice, http://www.mfinante.gov.ro/infocodfiscal.html daca veti cauta dupa codul unic de identificare (CUI) 10813400, veti gasi Asociatia Fotbal Club Steaua Bucuresti, care are data ultimei prelucrari 1 ianuarie 2018. Are asta vreo legatura cu faptul ca se pare ca CSA Steaua nu poate promova in liga 3 pentru ca nu este club de sine statator, si se pregateste o miscare in sensul reactivarii entitatii? Sau e doar o informare anuala de la Registrul Comertului (ONRC), care intra la 1 ianuarie? E doar o intrebare.

  De procesul pentru despagubiri nimeni nu spune nimic de 2 zile. In 23 mai trebuia sa se pronunte instanta cu privire la perioada care intra in discutie pentru prejudiciu. Pe portalul tribunalului nu e pusa sedinta din 23.

  1. xray Autor articol

   1 ianuarie 2018 este data prelucrarii cererii de inregistrare/mentiuni de la ONRC sau a declaratiei de inregistrare/mentiuni de la organul fiscal competent, de catre ANAF.
   Deci e posibil sa fie reactivată AFC, dar nu de CSA, ci de suporteri & Co, ca în 1998.

   1. unubatran

    Pe mine ma amuza titlurile astea CATASTROFICE.. la un pas de faliment? Serios, procesul poate dura si 2 ani.. CSA STEAUA se poate dizolva in tot timpul asta tinand cont de faptul ca pentru la anul nici nu mai au buget ceea ce poate duce si la o intelegete tacita cu ciobanul…

    Multe se pot intampla, sa nu mai fim asa de prapastiosi.

 12. xray Autor articol

  PS
  Sa nu umflam mai mult decat e, ca presa. Se stabiliște, conform legii, daca un prejudiciu, oricare ar fi el, poate fi invocat pe 10 ani sau 3 ani.
  Nu se judecă speța în sine, ci doar principiu! Procesul priu-zis începe prin septembrie.

  Ultima hotărire de pe site.
  09.05.2018
  Ora estimata: 08:30
  Complet: C-Proprietate Intelectuală Fond 1
  Tip solutie: Amână pronunţarea
  Solutia pe scurt: Amana pronuntarea asupra cererii de lamurire a incheierii de sedinta de la termenul din 25.01.2018, formulata de parat, la data de 23.05.2018. Acorda termen pentru continuarea judecatii la data de 05.09.2018.
  Document: Încheiere – Amânare iniţială a pronunţării 09.05.2018

  @unubatran
  Am terminat videoclipul, acum e la finisaj. Va avea 3 parti, una fiind cu Safta si ascultatorul.

 13. zugurudumba

  Tocmai ce s-a confirmat că nenorocitul are de plată pentru 10 ani de hoție. Și-a însușit o emblemă, un nume, o identitate și a făcut-o tarlaua lui, de care și-a bătut joc cum a vrut, fără să-i pese de nimic și de nimeni. A suprapus imaginea lui ridicolă peste un nume sfânt. A jignit oameni prin venele cărora curge roș-albastru. S-a înconjurat numai de yesmeni siniștri, lingăi pușcăriași care i-au ciugulit din palmă. A cumpărat arbitri și meciuri, a întinat orice urmă de respect pentru competiție, jucători, suporteri.

  Și uite că se apropie și vremea judecății finale. Nea Gigi, după ce-o să pierzi tot, mă rog la Dumnezeu să-ți dea chitară-n stomac, să cânte cancerul la ea!

  5
  14
  1. unubatran

   @zigurudumba

   Prietene, vezi ca esti in eroare cu cateva afirmatii dar te inteleg, esti “excitat” de inca o victorie care nu schimba cu nimic o stare de fapt.

   1. Si-a insusit toate de mai sus cu complicitatea grasilor pe care-i venerezi tu acum

   2. Voi nu ati tarat ma acest “nume sfant” in mocirlele si ridicolul ligii a 4-a? Nu v-ati batut joc de acest “nume sfant”? Sau voi aveti dezlegare de la Sfintii vostri Talpan & co?

   3. A jignit oameni care voiau pomana, care n-au facut nimic in viata lor si au sperat ca vor trai bine mersi din ‘86 capusandu-l pe cioban, pe bune? Trebuiau sa stea cu mana intinsa la CSA prietene, nu la cioban, ciobanul nu are nicio obligatie fata de ei.

   4. Ai grija, calci pe un teren minat cu acuzele de meciuri aranjate & stuff, stii, unii dintre noi suntem nascuti si inainte de ‘90 si pot sa-ti spuna ca asemenea lucruri se intamplau si atunci sub.. aripa protectoare a … ARMATEI

   Hai siktir!

   14
   1
 14. trracus

  In general, in procesele de pana acum am avut o doza de speranta mai mare sau mai mica ca vom castiga, dreptatea fiind de partea noastra.
  In schimb azi, era evident ca vom pierde. Talpan nu avea cum sa porneasca proces de prejudiciu inainte sa aiba decizii in celelalte dosare.

  In schimb, teoretic in procesul pe bune din septembrie nu vad cum ar putea castiga mai mult de cateva zeci de mii de euro. Ar fi total absurd altfel.
  Dar daca se intampla iar imposibilul, putem sa zicem cu mana pe inima ca am terminat-o definitiv cu fotbalul in tara asta.

  13
  1
 15. zugurudumba

  1. Eram în stagiul militar când făcea ciobanul șmenuri cu terenuri cu Babiuc și cu burtoșii care erau atunci în MApN. Chiar la unitatea care a primit terenurile lui supraevaluate din Ștefănești. Și pe aceștia îi vreau la pușcărie pentru ce-au făcut Stelei, stai liniștit. Dacă ai impresia că venerez pe Petrea, te înșeli. La fel cum nu-l venerez nici pe Talpan, un om care-și face treaba așa cum îi scrie la fișa postului. Normalitatea nu trebuie venerată. În plus, comentariul meu era despre oier, nu despre relicvele securisto-comuniste cu care a făcut șmenuri pentru furtul Stelei.

  2. Să joci în liga a patra sau a cincea nu e o rușine, atâta timp cât nu ai retrogradat. Să retrogradezi e o rușine, indiferent de eșalon. Precum băieții de sub pod.

  3. Oamenii ăia n-au făcut nimic în viața lor? Tu ești conștient de inepțiile pe care le spui? După tine, oameni care au câștigat trofeul suprem în fotbalul de club european nu au făcut nimic cu viața lor. Trezește-te! Ce ar fi trebuit să facă? Să facă bișniță cu bilete la porțile vechiului 23 august? Să cumpere ferme de pui? Să facă schimb de terenuri cu armata păgubind statul? Să facă pușcărie? Să fure identități de cluburi de fotbal? Ai niște modele în viață de tot căcatul, îmi pare rău să-ți spun.

  4. Teren minat? Ai uitat când umbla cu valiza cu bani ca să „premieze” alte echipe. Asta cum se cheama, dacă nu a cumpăra meciuri? Și da, evident că și înainte de ’90 se comiteau fărădelegi din astea – faptul că s-au întâmplat demult nu le justifică sau legitimează.

  Armata română nu se identifică cu cei care au căpușat-o vremelnic. Cine a greșit, să plătească, ce-i corect, e corect.

  4
  14
 16. zugurudumba

  Luați de-aici – brânză proaspătă de la șeful vostru:

  „Ce legătură are FCSB cu Steaua? Nicio legătura. E vreo hotărâre judecătorească în care se zice că există legătură? Am schimbat numele. Ei sunt Steaua, noi suntem FCSB. Dar la mintea lui Talpan… Noi suntem continuatoarea. Ei au plecat din Liga a 4-a. Bine, luați voi palmaresul până în 2003. Noi avem palmaresul nostru, suntem FCSB și nu avem nicio treabă.”

  Nu mai vrem, moșule, nimic. Doar să nu uiți să plătești prejudiciul. Și să știe toată lumea că ai furat Steaua. După care poți să-ți iei echipa și suporterii și să stați acolo în Ilfov.

  Noi suntem Steaua București, nu FC FCSB Mogoșoaia.

  5
  17
  1. zugurudumba

   Citește și tu despre furtul de proprietate intelectuală. Dacă eu îmi însușesc identitatea ta, e la fel ca atunci când îți fur ceasul de la mână?

   Steaua a fost furată, uzurpată de o gloată de giboni. Absolut nimic contradictoriu în ce zic aici.

   5
   12
   1. unubatran

    @zugurudumba

    Despre raspunsul tau la primul meu post n-are sens sa-mi bat capul, ti-am demontat punct cu punct prostiile demonstrandu-ti ca si Armata a facut aceleasi magarii pe care le-a facut ciobanul, tu ai inteles.. nimic 🙂

    Referitor la furt, bai nene, daca a furat, inseamna ca a avut in posesie. Daca a furat, voi nu v-ati stopat activitatea in 2003 ca apoi sa va reactivati in 2017 (asa cum sustineti).

    Daca v-ati reinfiintat in 2017, automat continuatoarea este FC FCSB (cauta in dex sa vezi ce inseamna continuatoare).

    Daca eu iti fur un mar si tu-mi dovedesti in justitie ca ti l-am furat, nu-ti dau bai doar coaja inapoi, iti dau marul cu totul aka (loc in liga i…etc).

    Mai pe intelesul tau de “liber”, daca aveati totul in regula nu va REINFIINTATI prietene in 2017 ci il puneati pe gibon sa-si ia traista si sa dispara din Liga I.

    Dar.. ce pretentii sa am de la voi… din moment ce nu va puteti folosi singuri creierasul.

    19
    2
 17. ronix2003

  @Stelisthu
  Foarte ciudat cazul situatiei juridice in care se afla AFC Steaua. Desi, cu ceva ani in urma, se stia ca e in procedura de dizolvare -se pot vedea pe portalul instantelor de judecata dosarele – aceasta apare si pe site-ul asociatiilor din Registrul National ca fiind inca activa! Cautand putin am si gasit un articol activenews de anul trecut care relata faptul ca AFC-ul INCA are datorii catre stat.
  Eu unul nu stiu cine si, mai ales, cum a tinut-o in viata atata timp… probabil ANAF-ul inca asteapta o minune sa-si recapate banii :))

 18. adrian0808

  Mai sictiritilor , de ce jucatimeciurile de handbal in sala din Chiajna ?
  Nu exista in nici o cazarma din Bucuresti o sala unde sa jycati ? Rapid are sala , dinamo are sala , voi ma prapaditilor cu ceseau vostru nu aveti nici sala ? Pe asta cine v-a mai furat-o ?

  Vedeti-va de cimitirul vostru …ca de asta aveti … ghencea militar ….

  12
  3
 19. unubatran

  @cristi-lazio
  (Ce-mi plac mie astia care-si pun diferite nume de echipe ca si pseudonim)

  1. Am demonstrat doar ca grasii vostri sunt la fel de corupti ca si ciobanul, nimic mai mult ceea ce, automat face ca REINFIINTATA sectie a CSA in 2017, este o sectie condusa de corupti (din lac in put inteligentule). “Un club curat mai presus de toate” – doar in visele tale umede.

  2. Consecinta a mafiei? Pe bune? Daca aveati toate hartiile despre care tot vorbesti la primul punct ciobanul era demult debarcat. Dar… aveti o branza la care au participat activ mapn-istii si ciobanul.

  3. Da prietene, au vrut parai de la cioban. Doar nu crezi ca i-au cerut flori si asta i-a refuzat si de aceea au inceput sa-l porcaiasca peste toti. Spuneti ca nu sunt niste terminati care n-au facut nimic in viata lor dupa ‘86? Uita-te la Tudorel Stoica ala, analizeaza-l putin sa vezi ca tipa foamea-n el, ca sa nu nai spun de altele.

  Cum am mai spus-o, hai siktir cu aberatiile voastre cu care veniti din universul “talpanist” fara sa realizati, cum am mai spus, ca unii dintre noi nu putem fi prostiti pentru ca, surpriza, natura ne-a inzestrat cu un intelect ce ne permite luxul de a vedea padurea desi avem copacii in fata, ceea ce voi nu puteti face.

  16
  2
 20. vasglo

  @zugurudumba

  Daca asta este decizia Tribunalului Bucuresti, inseamna ca Talpan a pagubit bugetul statului grabindu-se cu datul in judecata pentru revendicarea numelui si marcii echipei de fotbal SIMBOL AL FOTBALULUI ROMANESC. Trebuia sa mai astepte ceva ani ca sa se tot adune prejudicii, cate 3,7 milioane de euro pe fiecare an. Asa ca trai neneaca pe banii prostului, fara sa faci nimic, numai sa astepti sa se adune banii!! 🙂

  10
  2
 21. xray Autor articol

  Deh, Talpane, karma e o curva. :))))

  Cică doar la vreo 200 de suporteri CSA le-a dat voie pe stadion, restul de 36.000 (ăia de pe Arena națională) au stat la poarta stadionului și au văzut pe un ecran gigant unicul derby de România. 😉

  PS
  La ce joacă ăștia fac de rușine numele Steaua și Dinamo.

  11
  2
 22. adrian0808

  Ce bucurie pe talpan ….. acum …. o tine tot cu dinamo ?
  BE HE HE HEEEE .
  Bai da a fost plin stadionuu … suporteri de rezultat astia ai lu ion ion ….
  Nu prea a cantat bine galeriili….. ale ale ale oooooo
  Tiliviziunili din madagascar, saint kits and navis , las fierbinti si orasul p–a din croatia au dat bani buni pe drepturili de tembelevizare de la primul cuplaj din secolul 21 jucat pe ghiulesti ….
  Gloriili dudorel stoica si fiul, fane, bumbi, feara si gheneralissimul talpan au fost numele grele participante ….

  Puscarieeee baaa liga 4 !!!!

  15
  1
  1. piece-of-mind

   AH

   La meciul respectiv, SUDul a umplut primul inel si cateva sectoare din al doilea. In total, cam jumatate din intreaga peluza dinspre Basarabiei, deci spre 6.000 suflete…de galerie!

   In concluzie, nu-i mai numara tu pe altii….fa asa incat sa fii si tu luat in calcul la numaratoare, pe stadion! Misca-ti fundul si vino la Bucuresti, nu e mare distanta pana la Bacau!

   2
   2
  1. keyser-soze

   ce te mai uiti in gura lui becali cand iti convine. acum nu mai spune prostii? macar spune tot daca tot il citezi. a spus ca echipa din liga 1 e continuatoarea, ca csa a inceput din liga a 4-a si ca csa a castigat doar numele.

   9
   2
  1. vasglo

   @Tudz

   Foarte interesant, atat Gazeta cat si sport.ro reiau pasaje intregi din interviul patronului de la fcsb=steaua, in vreme ce vuvuzela lui Talpan, asa-zisul jurnalist Matei Udrea de la prosport.ro, tace chitic!…Probabil asteapta comanda de la colonel?! 🙂

   2
   2

Lasă un răspuns