INTERVIU Gabi Balint: Intoarcerea lui Reghe nu e de ajuns pentru ca suporterii sa revina pe stadion!

de | decembrie 5, 2015

Eu Sunt 12 a stat de vorba cu Gabi Balint despre revenirea lui Laurentiu Reghecampf la Steaua, motivele pentru care al 12-lea jucator nu mai umple stadionul si ce i-ar convinge pe suporteri sa se intoarca in tribune.

ES12: Credeti ca vor reveni suporterii langa Steaua acum ca s-a intors Laurentiu Reghecampf?

Gabi Balint: O parte dintre suporteri, galeria Stelei, Nord si Sud, eu nu cred ca se vor intoarce. Ei au alta suparare, dar o parte, mai neutra, care nu a mai mers la stadion, probabil ca in momentul cand Steaua va avea rezultate si un joc spectaculos, asa cum avea odata, se vor intoarce, dar o parte doar. Dar nu cred ca se vor intoarce in momentul asta peluzele.


ES12: De ce credeti ca sunt din ce in ce mai putini oameni pe stadioane?

Gabi Balint: In general, suporterul de fotbal a cam plecat de langa echipa lui, in primul rand pentru ca echipele lor nu s-au mai ridicat la nivelul la care erau odata, spectacolul a cam disparut, rezultatele au disparut si atunci pe suporter cine sa-l aduca inapoi pe stadion?

ES12: Totusi Steaua este campioana ultimilor 3 ani, dar ii lipseste cel de al 12-lea jucator.

Gabi Balint: La Steaua, in primul rand, fanii vor sa se intoarca acasa. In Ghencea. Trebuie sa puna si putin la punct stadionul, sa-l faca mai primitor ca a inceput sa se degradeze. Alta cauza importanta e emblema la care suporterii tin foarte mult pentru ca este vorba de traditie, istorie, lucruri pe care ei le pun pe primul loc.

ES12: Va reusi Reghe sa revitalizeze jocul Stelei?

Gabi Balint: Eu nu sunt vrajitoare sa ghicesc viitorul. Sigur ca schimbarea pe care a facut-o Steaua acum, in prima faza, e una buna, pozitiva pentru ca a adus un antrenor care a avut rezultate, care cunoaste multi dintre jucatorii din actualul lot si daca se va reinvesti, vor veni jucatori buni in iarna, trebuie sa vina si rezultatele. Asa ar fi logic, dar nu depinde numai de asta. Depinde si de locul de antrenament, sa te muti de colo-colo nu e bine, apoi trebuie sa revina in Bucuresti. Steaua joaca acasa si joaca pe la Pitesti, la Cluj… Sunt mai multe aspecte care trebuie indeplinite ca Steaua sa aiba rezultate. Nu e suficient ca si-au readus antrenorul care le-a castigat doua titluri.

Preluare de pe site-ul suporterilor români eusunt12.ro

Nota Redacției

Gabi Balint a postat interviul pe pagina lui de facebook

Screenshot_6

Un comentariu la „INTERVIU Gabi Balint: Intoarcerea lui Reghe nu e de ajuns pentru ca suporterii sa revina pe stadion!

Lasă un răspuns