Gigi Becali, donații de 100.000 de euro pentru Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş

Gigi Becali, donații de 100.000 de euro pentru Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş: ”Le aduc 5.000 de măști zilnic”

Omul de afaceri Gigi Becali a anunțat că a făcut donații de 100.000 de euro pentru Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş de când pandemia de coronavirus s-a abătut asupra României.

Gigi Becali, donații de 100.000 de euro pentru Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş

Deși autoritățile au spus constant că spitalele din România sunt bine dotate în lupta cu pandemia de coronavirus, Gigi Becali îi contrazice și a declarat că până acum a donat 100.000 de euro către Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş, condus de medicul Adrian Streinu Cercel.

”Eu am o relație cu domnul Cercel, mi-a cerut ajutorul și am zis ca da. Există o listă oficială a spitalului Matei Balș cu ce au nevoie acum. Am luat tot ce era nevoie pentru spital. Am zis ca plătesc câte 5.000 de măști pe zi, plus halate, consumabile, mese, scaune, paturi, televizoare, calculatoare”, a afirmat Gigi Becali la România TV.

”Chiar acum trebuie să mă duc la bancă să plătesc niște facturi, cam 25.000 de euro, pentru ce am cumpărat la spital. Ce să fac eu cu banii, dacă semenii mei sunt bolnavi? Cel mai important fac rugăciune în fiecare zi pentru semenii mei”, a continuat latifundiarul din Pipera.

”Dacă va mai fi nevoie și în altă parte, voi ajuta”

”Doar de la Matei Balș mi s-a cerut ajutorul, pentru că acolo am unele relații cu domnul Streinu Cercel. Dar dacă va mai fi nevoie și în altă parte în București sau în țară, voi ajuta. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi. Am investit până acum 100.000 de euro la Matei Balș de când cu virusul ăsta”, a încheiat Becali.

Sursa: mass media

 • Felicitări pentru articol. Imi aduc aminte ca si in 2012 a participat și la deszapezire împreună cu peluza nord. Asteptam provincia cu comentarii rautacioase: Amaru, ady80, Gosu aveti cuvântul!

  3
  9
 • Multe din gunoaiele astea de articole nu sunt confirmate. Fariseul iubeste mult imagine dar uita sa deschida buzunarul de multe ori.
  Din punctul meu de vedere aici vorbim de Fake News. Speram cu totii ca aceasta stire sa fie confirmata , iar pana atunci „asteptam cu sufletul la gura” ca marele „latifundiar” sa ofere donatiile catre spitalele din Caracal , Craiova si Pitesti.

  • Primul dintre comentaci a aparut. Ia zi Gosule, în afară de Becali cine a mai „mintit” ca a donat bani și produse medicale in aceasta perioada dificila pentru Romania si nu numai? In 2012 când a participat la deszapezire nici nu mai trebuie confirmare ca l-a vazut toata lumea când dădea la lopata alături de ultrasii stelisti. Sa ii dea Dumnezeu sanatate si vouă care il atacați fara motiv minte! Il atacați și când face rau dar și când face bine. :))))

  • Nu dezinforma precum Antena 3. Vezi tu in articol ca se spune de donații la Caracal? Se vorbeste numai de Matei Bals. Nu mai veni cu stiri false propagate de mafia media a lui Voiculescu. Apropo Felix ce a donat? Părul de pe spate?

 • n-a donat mare lucru. doar propaganda antena 3 si in rest a cersit sa se faca testare prin spitalul lui ca sa deconteze banii publici. se stie de spitalul lui cat de „profesional” e… ca luau bani de la stat pentru tratamente alternative de cancer. sa faci pseudo medicina si sa fii platit din bani publici e hotie, nu ajutor. Dar na gigi becali n-are absolut nici o afacere curata, ca atat l-a dus capu…sa faca spalare de bani, inselatorie si sa mituiasca presa flamanda care scrie sau vorbeste la comanda. Uite asa au ajuns prosti ca voi care nu inteleg multe, sa-l vada salvator. Intradevar a donat mai mult ca altii, dar cauta mereu sa faca un aranjament. Din cauza ca e plin de oameni ca el, e statu asta in groapa. El macar mai si doneaza din ce fura, asta e singura calitate.

  6
  1
 • ANTENA 3 NISTE DERBEDEI!

  2
  1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?