De ce nu vreau Steaua la Armată?

de | aprilie 8, 2015

armata-ultra-1_2e4e79799d8770Acum că s-a eliberat “războinicul luminii” și galeria nu mai merge la meciuri, vreau să zic și eu ceva.

NU VREAU ca “Armata” să preia sigla și palmaresul Stelei!

Pentru că la ora actuală, peste 90% din Armata Româna este o adunatură de bețivani și puturoși care joacă table și beau de sting la serviciu.

Pentru că acei 10% ofițeri și subofițeri, care merită tot respectul nostru, nu au nici un cuvânt de spus despre modul cum ar trebui condusă Armata Română.

Pentru că Armata Română a mai avut Steaua și a dat-o pe mana lui Becali.

Nimeni nu mă poate suspecta că-l iubesc pe Becali, dar il prefer pe el.
De ce? Pentru ca omul vrea să facă bani cu Steaua și mai există o șansă ca Steaua să mearga bine.

În schimb, “generalii” sunt cei care au furat din porțiile soldaților camioane de conserve ca apoi să le vândă firmelor private, sunt cei care au dat spagă pentru grade și funcții, sunt cei care nu mai sunt capabili să lovească țintele la exerciții, sunt cei care nici numai știu de ce parte se ține pușca, sunt cei care sunt atât de grași încât nu se pot ridica din genunchi la tragere, sunt cei care și-au ridicat vile cu munca soldaților în termen, sunt cei care nu au reușit de la revoluție și până acum doteze cât de cât armata română.

Câți dintre voi vă mai amintiți de cazul Tuzla(n.r.Accidentul aviatic de la Tuzla, în urma căruia 12 militari şi-au pierdut viaţa la începutul lunii iulie 2010, s-a produs din cauza unor defecţiuni tehnice – cedări de material – ale aparatului de zbor, potrivit procurorilor militari. În urma coliziunii cu solul, aeronava a luat foc şi a fost distrusă în proporţie de 95 la sută, au spus anchetatorii. Mușamalizare: niciun vinovat!) și alte momente similare???

Pentru “generali”, n-am decat un “hai sictir, tablagiule!”.

Așa că aștept să plece Becali, dar nu imi doresc să văd “generalii” în locul lui. Îl prefer pe Becali.

Da, eu antibecalistul, il prefer pe Becali “Armatei”!

P.S.
Pentru curioși, am făcut armata 1 an de zile.

Autor: Bodanel

4 comentarii la „De ce nu vreau Steaua la Armată?

 1. padremagister

  Cu parere de rau, fară intentia de a supara pe cineva, consider ca un asemenea articol nu trebuia admis spre publicare . Sper ca Azzido sau cine o mai fi acum „stapânul inelelor” sa incurajeze pe viitor materialele bine documentate şi argumentate , clare, scrise cu acuratete , fara jigniri si injuraturi, ca o minima premisa a respectului pentru cei vizati dar si pentru cititori.

 2. bodanel

  @padremagister

  Toate chestiile din articol sunt vazute de mine personal. Nu exista documentare mai buna ca asta. Nu vorbesc din auzite sau din ce mi-a povestit nu stiu cine. Ce respecta merita aia de care vorbesc eu ? Ia mai citeste odata mai incet si o sa vezi ca am dat tot respectul alore care-l merita. Si mai citeste si restul de comentarii. S-ar putea sa ai o mica surpriza.

 3. adrians

  O conducere tip CSA duce echipa de handbal la neverosimila situatie de a nu se cistiga absolut niciun meci in returul acestei editii de campionat ; mai mult,dupa cum se stie,unul din jocuri a fost pierdut la masa verde pt neplata unei amenzi de 500 lei.
  Pentru cei care imi vor spune ca echipa de baschet se afla tot sub tutela CSA,am sa le raspund doar atit : sa ne fereasca Dumnezeu sa plece Ponta de la conducerea guvernului , citeste ” sa nu ne mai finanteze Eximbank ” si sa se rupa intelegerea cu Oprescu ! Sper ca cei tineri sa inteleaga odata ca statul este cel mai prost gestionar al fondurilor publice si tutela armatei,nu inseamna ordine ,corectitudine dar mai ales o cheltuiere inteleapta a banului public,mai ales cind sumele sint mici.

Lasă un răspuns