Comunicat Peluza Sud 12.09.2015

de | septembrie 14, 2015

Dupa ultimele intalniri desfasurate intre reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei si FCSB, noi, suporterii stelisti, consideram ca ajungerea la un acord intre cele doua parti nu prefigureaza decat o musamalizare a modului in care a fost preluata secția de fotbal a CSA . Motivarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie in aceasta speta a ridicat serioase semne de intrebare privind legalitatea protocolului semnat la vremea respectiva . Iar ascunderea adevarului aduce in continuare prejudicii istoriei, traditiei, si culorilor noastre dragi.

Solicitam DNA si autoritatilor abilitate, sa intreprinda o ancheta riguroasa in acest caz, avand indicii reale ca decidentii ambelor tabere au dovedit rea-credinta si intentia de a pagubi institutiile statului roman. Condusi de unicul ideal “Un Club Curat Mai Presus de toate”, cerem o investigatie transparenta si corecta. Adevarul ne va face liberi !

Inainte Steaua ! Inainte SUD !

Peluza SUD

5 comentarii la „Comunicat Peluza Sud 12.09.2015

 1. virgil

  Comunicatul e o copilarie si are ca temei ura inversunata impotriva lui Becali. Intelegerea intre armata si FCSB era previzibila si asteptata de multi dintre suporterii stelisti. Ar insemna o revenire la conditiile de dinainte de retragerea „ambasadelor”.
  De ce atunci cand cele doua entitati se intelegeau, atat galeria SUD cat si cea de la NORD
  erau prezente in peluze?
  Consider ca stadionul Steaua trebuie folosit si nu lasat in paragina. Cat priveste suma pe care o va plati FCSB clubului Armatei nu ma intereseaza.

 2. gaby

  Utopicul ideal are sanse sa ramana in curand fara subiect daca nu se intampla o impacare intre cele doua parti. Unii n-au voie sa fie profesionsti, iar ceilalti se sting incet-incet dar sigur in conditiile acestui razboi stupid.

 3. danielblaze

  De ce sa nu aiba voie sa fie profesionisti, pe ce baza ? armata poate sa tina daca doreste echipa in ligile inferioare si daca or sa ajunga sa promoveze in prima liga pot ceda echipa ca in anii 90 unei asociatii cum a fost afc steaua. Nu mai este vorba despre un ”razboi stupid” din primavara este stabilit prin sentinta Inaltei Curti de Casatie si Justitiei a o parte a furtului Stelei. Persoanele care pot face astfel de demersuri de inchidere a ”razboiului stupid” din partea CSA Steaua si clona dovedita a ciobanului risca puscaria daca nu se incheie situatia legal. Ciobanul daca avea bune intentii cu Steaua si nu se gandea la FURACIUNI putea sa conduca Steaua din interiorul acelui AFC dar el cum este un hot calic a vrut totul pentru el.

  1. gaby

   Cum pe ce baza ? Armata n-are voie sa aiba echipa profesionista de fotbal, e simplu. De ce este razboiul stupid? Pentru ca se va alege praful de echipa de fotbal, Steaua. La final, CSA va ramane cu dreptatea, probabil, dar va fi o victorie à la Pyrrhus.

  2. xray

   Trebuie să știi managemnt și economie.

   Nu mai voia nimeni AFC. Avea peste 10 mil euro datorie la stat, peste 7 mil la terți și visteria goală. La orice mișcare îi blocau conturile.

   Apoi cei care investeau nu aveau cum să-și scoată banii prin profit, pentru că era asociație non-profit. Nimeni nu era prost să arunce cu banii.

   Singura soluție era un SA nou, liber de datorii. Ceea ce s-a făcut.

   PS
   Aia cu „bune intenții” e populism!
   Să ai ce sa furi, trebuie intâi să producă. Buna intentie a oricarui om de afaceri este sa faca profit. Să facă profit trebuie să produca. Daca produce și face și profit inseamna ca afarea merge bine. La fotbal, să ai venit și profit trebuie să ai performanță. Deci deziderat indeplinit!

Lasă un răspuns