COMUNICAT oficial Peluza Nord – 21.10. 2015

de | octombrie 21, 2015

Deoarece am primit foarte multe mesaje referitoare la mitingul din data de 24.10.2015, va prezentam in continuare pozitia oficiala a Peluzei Nord Steaua:

Asa cum am repetat de aproape un an, Peluza Nord isi mentine pozitia adoptata in acest nesfarsit razboi ramanand in continuare neutra si refuzand sa fie masa de manevra pentru orice parte implicata.

Peluza Nord nu a participat in aceasta perioada nici la meciurile de fotbal, nici nu a incurajat alte echipe ale sectiilor CSA, nu a facut lobby pentru niciuna dintre parti si a incercat doar sa afle strategiile viitoare ale celor care doresc sa continue traditia echipei de fotbal.

In conditiile in care toata lumea refuza sa informeze clar suporterii stelisti despre subiectele arzatoare: nume, sigla, palmares, planuri, etc., Peluza Nord nu va participa la nici un eveniment care poate lasa loc de speculatii si al carui scop nu este rezolvarea problemelor ridicate de noi inca de la sfarsitul anului trecut.

Cu toate acestea, noi vom respecta alegerea fiecarui membru al peluzei, nu interzicem nimanui prezenta la miting, fiecare este liber sa aleaga daca va participa sau nu.

Peluza Nord Steaua Oficial

Nota Redacției
Comunicat publicat pe pagina oficiala a Peluzei Nord, astăzi 21 octombrie, ora 15, de unde l-am preluat și noi.

14 comentarii la „COMUNICAT oficial Peluza Nord – 21.10. 2015

 1. xray Autor articol

  Se confirma ce am spus in Nota de la Top 7 aberații din Operațiunea “Ne luăm Steaua înapoi” și in comentariile de răspuns la cei care acuzau absenta comunicatului lui Jan Pavel din prima pagina a fcsteaua.ro.

  Un exemplu din 16 October 2015: „Nu e de mirare ca PS și PN nici macar nu au publicat chemarea lui Pavel, desi e din 24 septembrie, dar sa mai dea un comunicat pe tema asta. Cel putin până acum. Semn ca oficial nu vor participa. ” (click)

  Noi informăm, nu manipulăm!

  1. asprilia

   @xray sudul participa oficial au dat comunicat ,sursa,,sudsteaua.ro,,nordul nu participa oficial,dar fiecare membru din peluza e liber sa mearga la miting,e alegerea lor ,, asta zic cei din nord,deci va merge sudul ,o parte din nord ,suporterii din bucuresti si provincie

    1. asprilia

     da ma am citit ,jan vrea sa faca o societate comerciala cum are ciobanul si sa cesioneze marca de la armata,ca sa fie legal la uefa,armata fiind club departamental.bun nu stiu daca va fi aberatie dar asta se doreste de la suporteri

     1. xray Autor articol

      Nu la Jan și ce vrea el să facă mă refeream, ca nu e treaba mea, ci am explicat acolo la Nota Redacției cum e cu comunicatele oficiale.

 2. asprilia

  xray justitia trebuie sa faca ordine ,si cei penali cioban si ghenarali sa plateasca,daca au gresit si au facut magarii la transferul sectiei de fotbal ,asta e scopul mitingului si asta a zis-o si jan azi in presa la gazeta sporturilor asta sa nu mai zica ,,lumea,, ca jan e cu ,,csa ,,nu e cu nimeni ,e impartial

 3. ronnie

  Xray, te rog sa ne spui sincer. Cat primesti ca sa convingi oameni ca sa nu mearga la miting? Deja e penibil ce faci in ceea ce priveste comunicatul peluzei Sud. Aia au spus clar ca vin si tu minti ca nu vor veni. Nu ti-e rusine?

  Pentru oamenii din conducerea siteului:

  E normal ce face xray? E normal ca xray sa dezinformeze suporterii?

  1. xray Autor articol

   @ronnie

   Ai căzut în freză? Am spus că oficial. Neoficial vor fi și de la Nord și de la Sud.

   PS
   1) Toate comunicatele oficiale ale Peluzei Sud sunt emise și arhivate aici:link .
   2) Ce e scris pe fb la PS am publicat pe fcsteaua.ro aici – link
   3) Referitor la miting, citește ce am scris trollule și nu mai mânca rahat:
   Un protest vehement față de situația Stelei este NECESAR, dar cu participarea în comun a galeriilor, a suporterilor fără grup, personalități și foste glorii, nu așa pe “bisericuțe”, pentru că il face irelevant.

   Tăcerea unora semnificativi, în fața acestei demantelări a Stelei, este rușinoasă!

 4. xray Autor articol

  Reiau pentru cei ca ronnie și aici ce i-am raspuns lui pcbb la acest topic.

  xray octombrie 22, 2015 la 09:45 (Editează)
  @pcsbb
  Nu cred că place nimănui ce se întâmplă la Steaua.

  Diferența este că la capătul celălalt al punții, care se vrea trecută oricum, nu știe nimeni ce este. Este o punte între ce a realizat FC Steaua și vidul absolut în care doar unii visează. Nimic concret sau un plan alternativ realist, cu oameni și resurse. Dacă peste câțiva ani devine un altul indezirabil, ca Becali, se dă iar reset la Steaua, ca la un PC, dar se reia cu OS DOS până se ajunge la Windows 10? E clar că nu asta e soluția.

  Uite-te și la acest miting marca Jan.
  – Inițial a zis de o noua Steaua pe acțiuni a suporterilor și a cerut trimiterea de adeziuni și inscrieri pentru acțiuni … dar apoi tăcere.
  – După câteva luni, alt comunicat că ia logo de la CSA, ia lotul de la Becali și că i se vor alătura investitori, însă a atacat virulent ambele tabere. Pai dacă vrei să cumperi ceva, mai întâi injuri vânzătorul? Evident ca e tot variantă SF, nu mai intru in detalii.
  – Văzând că peluzele nu vor o implicare plenară oficială în acest miting, pe ultima sută Jan transmite, via media, că e imparțial și va fi protest față de CSA și cioban, să se facă și să se dreagă cu Justiția și DNA. Adică va fi un turnul Babel.

  Total nepregătit mitingul. Trebuie consens în revendicări realiste și propuneri realizabile, nu utopii. Daca nu s-au inteles galeriile intre ele pentru a participa OFICIAL și susține în COMUN acțiunea lui Pavel, cine vrei să ințeleagă scopul mitingului??? Un miting fără lideri responsabili de cei convocați, in primul rând nu e aprobat, iar in al doilea, va fi fiecare pe limba lui.

  Nu s-a căutat atragerea personalităților, fostelor glorii, ci doar a celor dispuși să strige. Numai cu lozinci de tribună „Steaua suntem noi”, „VPM”, „Ne vrem clubul înapoi” etc. nu se obține nimic. Exact ca la protestul anterior. Culmea este că sunt mulți care cred că după miting CSA va zice suporterilor „luați sigla ca e Steaua voastră”, Becali va zice „luați echipa, că eu VPM” și uite așa Steaua va fi liberă și condusă de suporteri.

  Întrebat de Radu Naum la digisport, Gabi Balint a spus că nu participă. Nu a fost nici invitat, dar nici pentru că mitingul nu are un obiectiv clar și realistic. Nici el nu știe ce se vrea cu acest miting. Cam asta e feedback-ul printre fostele glorii.

  Un protest vehement față de situația Stelei este NECESAR, dar cu participarea în comun a galeriilor, a suporterilor fără grup, personalități și foste glorii, nu așa pe „bisericuțe”, pentru că il face irelevant.

  Tăcerea unora semnificativi, în fața acestei demantelări a Stelei, este rușinoasă!”

Lasă un răspuns