Bine ai revenit acasă, Mirel Rădoi!

de | iunie 10, 2015

Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca fostul jucator de legenda al echipei noastre, Mirel Radoi, va conduce staff-ul tehnic incepand cu sezonul 2015-2016.

Capitanul Stelei din deceniul trecut va ocupa functia de Director Sportiv si va conduce un grup de tehnicieni format, printre altii, din doi fosti jucatori importanti ai Stelei, Nicolae Dica si Daniel Oprita. Radoi va fi ajutat in startul carierei de tehnician de catre Massimo Pedrazzini, care va ocupa functia de antrenor principal, acesta fiind sprijinit de secunzii Dica si Oprita. Marius Popa va indeplini rolul antrenorului de portari la Steaua, in timp ce Nikos Karydas si Ciprian Pruna se vor ocupa de pregatirea fizica a lotului.

Bine ai revenit acasa, Mirel Radoi!

Obiectivele lui Mirel Radoi, care a implinit varsta de 34 de ani in luna martie, sunt acelea de a cuceri toate trofeele interne puse in joc (Super Cupa, Campionatul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii), precum si calificarea in grupele UEFA Champions League!

Clubul nostru ii spune „Bun Venit” acasa emblematicului jucator al Stelei si ii ureaza sa aiba parte de succese cel putin la fel de mari si din postura de conducator!

Mirel Matei Radoi a fost figura emblematica a Stelei in primul deceniu al secolului XXI, fiind capitanul echipei timp de aproape sapte ani. S-a transferat in Ghencea in 2000, impunandu-se rapid in echipa datorita spiritului de luptator si calitatilor deosebite. A cucerit trei titluri de campion cu Steaua si are in palmares o semifinala a Cupei UEFA, in sezonul 2005/2006. De asemenea, a evoluat in doua campanii UEFA Champions League, in sezoanele 2006-2007 si 2008-2009. A mai jucat pentru FC Drobeta Turnu-Severin si FC Extensiv Craiova. A parasit Steaua dupa aproape noua ani, semnand, pe 15 ianuarie 2009, un contract pe trei sezoane cu gruparea saudita Al-Hilal. De asemenea, a mai evoluat pentru Al Ain si Al Ahly, din Emiratele Arabe Unite, iar ultimul club la care a activat a fost Al Arabi, din Qatar.

Fotbal Club Steaua Bucuresti
Preluare de pe site-ul oficial steuafc.ro

Notă
Iți urăm și noi BINE AI REVENIT și MULT SUCCES ca Director Sportiv/antrenor, Mirel Rădoi!

XRay

2 comentarii la „Bine ai revenit acasă, Mirel Rădoi!

  1. gaby

    Mirele, ia-l pe nasu-tau de urechi si da-i doua palme. Mai mare rusinea cu tricourile alea, da-o incolo de austeritate, chiar nu se puteau gasi niste bani sa va faceti tricouri noi cu noua sigla, chiar trebuie sa lipiti sigla noua pe tricourile vechi? Frate, mai gandeste careva in clubul ala ?!

Lasă un răspuns