[Update]Champions League. Bilete pentru Steaua-Plzeň, disponibile la case!

de | iulie 22, 2017

Steaua va fi susținută puternic la partida cu vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzeň. Organizatorii mizează pe un stadion cât mai plin, mai ales că și prețurile sunt unele accesibile iar până vineri seară s-au dat deja 18.000 de tichete. Începând de azi, sâmbătă, ora 11, s-au pus în vânzare bilete și la case. In prima zi in care biletele au fost disponibile la case, fanii s-au inghesuit sa prinda prinda bilete!

Până sâmbătă dimineață s-au vândut peste 25.000 de bilete și sunt premise că până la ora de start a partidei cu cehii se vor fi epuizat și restul de tichete. „Cred ca stadionul va fi plin si Steaua va face o surpriza placuta” a spus unul dintre fani.

Peluza Roș-Albastră a transmis un mesaj puternic prin intermediul paginii de facebook, în care îi îndeamnă pe toți fanii steliști să-și achiziționeze bilete pentru duelul cu Plzen de marți.

 • ” Steaua nu înseamnă un general, o unitate militară, un patron sau un președinte de club. Steaua nu înseamnă nici măcar o fosta glorie reprezentativa. Steaua înseamnă noi, Steaua înseamnă spirit, înseamnă dragoste necondiționată.
  Și ce dovada mai mare de dragoste necondiționată putem da când, deși intr-o unitate militară se creeaza o echipa la eprubeta, noi stam la 30 de grade in soare, la cozi de zeci de metri?
  Asta este Steaua, noi suntem Steaua și vom fi aici pana la capat!
  Grăbiți-va spre case, se anunța sold out curând!”, a fost mesajul postat de reprezentanții principalului grup organizat de suporteri al celor de la FC Steaua.

Peluza Roş-Albastră

 • Peluza Roş-Albastră „Steaua-Csu Craiova 3-0” 13.05.2017 „Sunt fericit”
 • Peluza Roş-Albastră, Steaua-Voluntari, 16.07.2017, GOL Budescu si Man

  https://youtu.be/U8eNeMf1BIE


Bilete pentru Steaua-Plzeň, disponibile online!

Începând din marti seară, FC Steaua a scos la vânzare online biletele pentru meciul cu Viktoria Plzeň din prima manșă a turului 3 preliminar din UEFA Champions League, de pe Arena Națională.

Clubul a pus la dispoziția fanilor doar o primă tranșă din totalul biletelor disponibile online pentru meciul cu Plzen. După ce vor fi vândute primele aproximativ 10.000 de tichete, clubul va pune la dispoziție o a doua tranșă, urmând ca un alt număr de bilete să fie scos apoi și la case.

 • Notă: De marți (ora 19) până la ora miercuri la ora 12:00 s-au vândut online peste 5000 de bilete.

Cel mai ieftin tichet costă 20 de lei la Peluze și cel mai scump 200 de lei la VIP 1.

Tichetele sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro și www.biletesteaua.ro.

Biletele vor putea fi achiziționate numai online doar până sâmbătă, când vor fi disponibile și la casele de la Arena Națională în intervalul orar 11:00-19:00. Excepție face ziua partidei, marți 25 iulie, atunci când casele vor fi deschise până la ora 20:30.

Prețuri bilete 

PELUZE – 20 LEI
TRIBUNA II periferic – 35 LEI
TRIBUNA II central – 50 LEI
VIP 3 – 75 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI

Programul caselor de bilete va fi urmatorul:

SAMBATA – 11:00 – 19:00 (exclusiv la casa de bilete de pe Bulevardul Basarabia)
LUNI – 11:00 – 19:00
MARTI – 10:00 – 20:30

Comunicatul postat de FC Steaua pe pagina oficială de Facebook.

12 comentarii la „[Update]Champions League. Bilete pentru Steaua-Plzeň, disponibile la case!

 1. xray Autor articol

  Clubul a pus la dispoziția fanilor doar o primă tranșă din totalul biletelor disponibile online pentru meciul cu Plzen. După ce vor fi vândute primele aproximativ 10.000 de tichete, clubul va pune la dispoziție o a doua tranșă, urmând ca un alt număr de bilete să fie scos apoi și la case. 

  Notă: De marți (ora 19) până la ora miercuri la ora 12:00 s-au vândut online peste 5000 de bilete.

 2. 7even

  Clubul este condus de idioti(de la proprietar pana la manager).
  Dobitocii au scos doar primul inel si nici ala complet. Acum vanzare este blocata pentru cateva zeci de locuri la peluza.
  Daca ar fi scos de la inceput cel putin primele 2 inele(la Peluza 1 doar inelul 1), cu siguranta erau vandute pana acum si ramanea acelasi numar de bilete ca pana acum.
  AMATORISM!

 3. eu_jimmy

  Salut.

  Stie careva cum se procedeaza la meciurile din deplasare in Europa?
  Eu locuiesc in Austria si mi-as dori sa merg la Plzen, dar nu stiu cum pot procura bilete in sectiunea rezervata romanilor.
  Va multumesc anticipat pentru sfaturi!

 4. Paul Sorin Cojocaru

  Am fost sambata sa iau bilete si aveau doar la Peluza 1 inel 1.Cand mai umpleam si noi stadionul si se deschidea inelul 3,puteam sa fac ocolul stadionului si sa ajung in peluza opusa.Acum oare mai pot ?:))

  Sau pot sa intru direct cu biletele astea in Peluza 2?

Lasă un răspuns