Belodedici: „FCSB e continuatoarea Stelei”, „E o dezbinare, avem sentimente triste faţă de ceea ce se întâmplă cu Steaua şi FCSB”

de | mai 4, 2018

Pe 7 mai, Steaua sărbătorește câștigarea Cupei Campionilor din 1986. De această dată însă, Miodrag Belodedici deplânge dezbinarea steliștilor, a fostelor glorii, și spune că nu a fost anunțat de nimeni despre vreo petrecere.

Indirect, Belodedici acuză CSA, cea care a generat ceea ce se întâmplă acum la Steaua.

 • „E o dezbinare, avem sentimente triste faţă de ceea ce se întâmplă acum cu Steaua, cu FCSB-ul, cu CSA-ul, cu Muzeul Stelei….”
 • „Putea fi şi un muzeu frumos în care să vezi Cupa, Cupa Intercontinentală, cu trofeele care s-au câştigat, cum e la Steaua Roşie Belgrad, trofeele câștigate. Nu vezi nimic. Doar vorbe, poveşti, e foarte trist….”
 • „Eu sunt şi FCSB-ist şi cu CSA, sunt şi cu una şi cu alta. Dacă privim aşa, FCSB e continuatoarea Stelei, şi eu am participat până în 2001, au avut rezultate şi era Steaua, nu? Acum după acest proces şi-a pierdut numele Steaua, dar eu sunt şi cu una şi cu alta”, a încheiat Belo.

VIDEO. O parte din declarația lui Belodedici.

NOTĂ. FC Steaua a amenajat Muzeul Steaua sub tribuna oficială a stadionului din Ghencea și a fost inaugurat în 2008.

“23 decembrie va rămâne în istoria Stelei. După ce am reuşit să scoatem o carte cu istoria clubului, acum am izbutit să inaugurăm şi muzeul celei mai galonate echipe din România”, a spus preşedintele clubului “roş-albastru”, Valeriu Argăseală. Muzeul era structurat pe mai multe sectoare, care prezentatau toate perioadele din întreaga istorie a Stelei.

După plecarea FC Steaua, din 2010, Mezeul a rămas la CSA, inclusiv trofeele. După revenirea în Ghencea, Muzeul a rămas tot la CSA, pentru că din 2012 stadionul a fost închiriat pe meci și FC Steaua avea acces doar în ziua partidei. Bineînțeles că CSA l-a distrus. În spațiul respectiv au făcut o debara cu de toate.

 X Ray

3 comentarii la „Belodedici: „FCSB e continuatoarea Stelei”, „E o dezbinare, avem sentimente triste faţă de ceea ce se întâmplă cu Steaua şi FCSB”

 1. vasglo

  O precizare pe care Belo ar fi trebuit s-o faca: atat de drag ii era Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” incat, in anul 1988, a fugit în Iugoslavia, acest fapt atrăgându-i o condamnare de 10 ani de închisoare pentru trădare din partea regimului comunist…:-)

  3
  2
 2. alexandru-h

  Hai bre, ce puneti pe site declaratiile unor oi gen Belodedici? Chemati-l pe piece_of_mind aici, acolo e miezul – sa ne interpreteze sub forma de dans tematic cum au sarit fratii lui cu flori la tribuna 2, sa le imparta domnisoarelor si copiilor samantari.

  6
  1
 3. puiu-mordasan

  Belodedici este cel mai titrat fotbalist roman din toate timpurile, dublu castigator al C.C.E. si a unei cupe intercontinentale cu Red Star Beograd….pacat ca nu stim sa ne pretuim valorile si legendele….la trofee castigate pe plan intern si european este cu mult peste multi cititori de site-uri….

Lasă un răspuns