FCSTEAUA.RO

Belodedici: „FCSB e continuatoarea Stelei”, „E o dezbinare, avem sentimente triste faţă de ceea ce se întâmplă cu Steaua şi FCSB”

Pe 7 mai, Steaua sărbătorește câștigarea Cupei Campionilor din 1986. De această dată însă, Miodrag Belodedici deplânge dezbinarea steliștilor, a fostelor glorii, și spune că nu a fost anunțat de nimeni despre vreo petrecere.

Indirect, Belodedici acuză CSA, cea care a generat ceea ce se întâmplă acum la Steaua.

  • „E o dezbinare, avem sentimente triste faţă de ceea ce se întâmplă acum cu Steaua, cu FCSB-ul, cu CSA-ul, cu Muzeul Stelei….”
  • „Putea fi şi un muzeu frumos în care să vezi Cupa, Cupa Intercontinentală, cu trofeele care s-au câştigat, cum e la Steaua Roşie Belgrad, trofeele câștigate. Nu vezi nimic. Doar vorbe, poveşti, e foarte trist….”
  • „Eu sunt şi FCSB-ist şi cu CSA, sunt şi cu una şi cu alta. Dacă privim aşa, FCSB e continuatoarea Stelei, şi eu am participat până în 2001, au avut rezultate şi era Steaua, nu? Acum după acest proces şi-a pierdut numele Steaua, dar eu sunt şi cu una şi cu alta”, a încheiat Belo.

VIDEO. O parte din declarația lui Belodedici.

NOTĂ. FC Steaua a amenajat Muzeul Steaua sub tribuna oficială a stadionului din Ghencea și a fost inaugurat în 2008.

“23 decembrie va rămâne în istoria Stelei. După ce am reuşit să scoatem o carte cu istoria clubului, acum am izbutit să inaugurăm şi muzeul celei mai galonate echipe din România”, a spus preşedintele clubului “roş-albastru”, Valeriu Argăseală. Muzeul era structurat pe mai multe sectoare, care prezentatau toate perioadele din întreaga istorie a Stelei.

După plecarea FC Steaua, din 2010, Mezeul a rămas la CSA, inclusiv trofeele. După revenirea în Ghencea, Muzeul a rămas tot la CSA, pentru că din 2012 stadionul a fost închiriat pe meci și FC Steaua avea acces doar în ziua partidei. Bineînțeles că CSA l-a distrus. În spațiul respectiv au făcut o debara cu de toate.

 X Ray

Exit mobile version