Amical: SR Brașov vs FC Steaua (FCSB) 0-4

de | iunie 24, 2019
VIDEO. Rezumat goluri

FC Steaua a obținut o nouă victorie în cantonamentul de la Brașov.
Lovitura de start a fost dată de Alexandru Chipciu, care a evoluat și pentru FC Brașov, înainte de a fi transferat la FC Steaua București (FCSB).
Roș-albaștrii au avut o prestație bună pe Stadionul ”Silviu Ploeșteanu”, într-un meci disputat în nocturnă, în fața a peste 4.000 de spectatori. Bogdan Planic (4) și Florin Tănase (6) le-au tăiat repede avântul brașovenilor din Liga a 3-a și au încercat să practice un fotbal spectaculos, care să delecteze publicul spectator. Același Tănase a dus scorul la 3-0 în minutul 67, pentru ca tânărul Cristian Dumitru să facă 4-0 în ultimul minut de joc.

Bogdan Andone a început meciul cu formula Bălgrădean – Belu, Bălașa, Planic, Morais Junior – Filip, Pintilii, Oaidă – Moruțan, Hora, Tănase, iar în partea a doua a rulat toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție.

X Ray

Pentru roș-albaștrii urmează a doua partidă amicală a verii, de marți seară, 20:30, pe care o vor juca pe Stadionul ”Silviu Ploeșteanu”, împotriva celor de la AS SR Brașov, din Liga a 3-a, și care va fi transmisă în direct pe www.youtube.com/FCSBTV și www.fcsb.ro.

X Ray

10 comentarii la „Amical: SR Brașov vs FC Steaua (FCSB) 0-4

 1. alexandru-h

  Ce ma intereseaza de ceferisti cand la noi pica tencuiala? Sa-si discute problema pe propriile forumuri – aici e vorba de faptul ca FCSB-ul ramane in tara si joaca meciurile de pregatire cu echipe de doi lei din ligile 3 si 4.

  Whataboutismul e o tactica penibila de a apara deciziile sefului Jiji, @vasglo.

  2
  1
  1. vasglo

   @alexandru-h

   Inteleg ca esti printre „initiatii” acestui forum de exprimare! Ce nu inteleg este daca a nu fi „gigist” este o conditie de a-ti exprima o parere aici ! Pls, for inteligenta mea si a altora ca-si pierd timpul cu tine, explica-ne noua ce este „Whataboutismul” si ce-l leaga pe el de fcsb=steaua, ori, poate, de Ferencvaros? 🙂

 2. xray Autor articol

  Nu e vorba de bani, ci de utilitate.
  Cand ai aproape 50% din lot „indisponibil” ce mai poți antrena tactic? La ce ar ajuta acum amicale tari?

  Nu s-a ales Brașov din considerente financiare. Dimpotriva, s-ar putea sa fie mai scump decat in Antalya. 🙂

  Timpul scurt și lotul au contat în luarea deciziei.

  10
  2
 3. alex-0101

  Poate a nebun ca spun asta, da pe mine ma încântă plecarea lui Benzar… Un jucator cu talent mult dar disciplină deloc, aveam impresia ca i „corupe” si pe cei mai mici cu tigari/alcool, se mai rupe un pic grupul „Viitorul”, in schimb trebuie sa mai transferam ceva in loc, aici ma îngrijorează…. Cat despre bani, o afacere buna pt un jucator ce e in scadere se formă…

  2
  3

Lasă un răspuns