FCSTEAUA.RO

Amical: SR Brașov vs FC Steaua (FCSB) 0-4

YouTube player
VIDEO. Rezumat goluri

FC Steaua a obținut o nouă victorie în cantonamentul de la Brașov.
Lovitura de start a fost dată de Alexandru Chipciu, care a evoluat și pentru FC Brașov, înainte de a fi transferat la FC Steaua București (FCSB).
Roș-albaștrii au avut o prestație bună pe Stadionul ”Silviu Ploeșteanu”, într-un meci disputat în nocturnă, în fața a peste 4.000 de spectatori. Bogdan Planic (4) și Florin Tănase (6) le-au tăiat repede avântul brașovenilor din Liga a 3-a și au încercat să practice un fotbal spectaculos, care să delecteze publicul spectator. Același Tănase a dus scorul la 3-0 în minutul 67, pentru ca tânărul Cristian Dumitru să facă 4-0 în ultimul minut de joc.

Bogdan Andone a început meciul cu formula Bălgrădean – Belu, Bălașa, Planic, Morais Junior – Filip, Pintilii, Oaidă – Moruțan, Hora, Tănase, iar în partea a doua a rulat toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție.

X Ray

Pentru roș-albaștrii urmează a doua partidă amicală a verii, de marți seară, 20:30, pe care o vor juca pe Stadionul ”Silviu Ploeșteanu”, împotriva celor de la AS SR Brașov, din Liga a 3-a, și care va fi transmisă în direct pe www.youtube.com/FCSBTV și www.fcsb.ro.

X Ray

Exit mobile version