[Video] Argăseală și Boroi despre palmaresul Steaua

de | septembrie 16, 2015

Cu toate că s-au întâlnit des în ultima vreme, președintele Stelei, Valeriu Argăseală, și George Boroi, comandatul CSA Steaua, nu au discutat despre problema palmaresului. Valeriu Argăseală susţine că a avut marți o întâlnire informală cu colonelul George Boroi, comandantul CSA Steaua, la petrecerea aniversară Dolce Sport.

Rugat să comenteze la Digi Sport anunțul Armatei (N.R. – articol apărut în sport.ro), conform căruia „echipa care a câștigat CCE este în pauză. Trebuie sa recuperam prejudiciile de la FC Steaua, care a folosit palmaresul și simbolurile fără acceptul propietarului, CSA Steaua”, Argăseală a declarat:

„Ultima dată m-am întâlnit cu domnul Boroi aseară (n.r. marți), n-a fost altă discuție în afară de continuarea colaborării, să stabilim câteva termene pentru a putea face pașii următori, dar n-am vorbit absolut nimic de palmares, de împărțirea în două sau în trei. Nu mă mai surprind niciun fel de declarații, m-am obișnuit să primim tot felul de declarații legate de Steaua, fie de la alte echipe. Dar în aceeași măsură ar fi trebuit ca aceste declarații să fie făcute într-un anumit context.

Eu nu cred că dl Boroi a spus așa ceva. Am participat în Europa, n-a fost niciun fel de problemă, am avut contracte cu CSA pentru închirierea stadionului, am avut întâlniri în calitate de parteneri, am plătit foarte mult chirie la CSA. Nu pot să merg pe niciun fel de speculație, că nu am avut sau am avut aprobare de la CSA, pentru că nu s-a pus problema. Noi suntem într-un litigiu acum pentru marca respectivă, suntem într-o dispută și legată de cererea pe care a făcut-o CSA acum vreo două luni”. Sursa: Digisport 

 • Declarația video completă a lui Argăseală de la Digisport (înregistrare)

https://youtu.be/gp_bEu5DCjY

Notă:

Update – declarația video a lui Boroi (Captarea video a ceea ce s-a dat la știrile TV sport.ro )

https://youtu.be/T2oF05k4bWo

XRay

39 de comentarii la „[Video] Argăseală și Boroi despre palmaresul Steaua

 1. xray Autor articol

  Mi-e jena să-i numesc români pe detractorii de patrie, de limbă și neam, ai valorilor naționale (alea câte sunt). Demolatori apocaliptici, care au inundat și infestat spațiul public, real și virtual, după 1990. Sunt scârbit că sunt contemporan cu ei, împărțind același spațiu național.

  Steaua, mândria fotbalului românesc, nu face nici ea excepție în fața promotorilor separatismului, urei și dezbinării. De un sfert de secol demolează fără să pună nimic în loc. Doar deșertăciune și vorbe găunoase. Pițifelnici „fătați” în cutia Pandorei care au în gena și cultura lor numai sămânța discordiei …

   1. xray Autor articol

    Doar eu trebuie să scot banii din buzunar, tristule? Esti unii din aia care nici macar din Lună nu sunt picati, că ar fi ajuns pe Pământ. Tu trăiești in imaginația ta, cea splendidă și flască, undeva între stratosferă și vidul absolut.

    În „deșteptăciunea” ta nu ai aflat că toți românii scot bani din buzunar, dar pentru CSA, care are 90% din buget alocat din taxele și impozitele poporului!

 2. fcsbvaly

  Boroi esti cioroi? Cum naiba ma poti sa-ti bati joc de tot DECENIUL STELEI spunand ca STEAUA nu a fost STEAUA niciodata din 2003 asta este incredibil cum sa-ti bati joc ma de tot… Lacatus, Hagi, Dumitrescu, Radoi, Nesu, Calificari Valencia, ajax de la 2-0 ambele, victoria in fata lui Chelsea, eliminarea Crapidului din cupa uefa, cupa romaniei in fata lui dinamu, tripla lui Galca, prima cupa a Ligii in vitrina, SUPORTERII, produse cu insemnele STELEI… etc. Ba sa se duca cineva la Becali si sa ii spuna sa dea Armata in judecata pentru FALS in ACTE. Acum eu ce trebuie sa fac ma Boroi sa dau foc la tot ce am cu STEAUA ca STEAUA nu a fost niciodata STEAUA pai niciodata nu o voi face. Eu voi muri STELIST convins si nu tre sa vi sa-ti bati joc de mine care am sustinut STEAUA dar ce zic eu de mine de toti SUPORTERII STELEI si nu numai.

 3. xray Autor articol

  PS
  Reacția unui român ROMÂN, care cu talentul și imaginea lui a purtat tricolorul și România pe intrega planetă. Nici măcar primul român în Cosmos (14 mai 1981), Dumitru Prunariu, nu a atins cotele de notorietate și popularitate ale acestui patriot, promotor și imagine a românismului în lume. E vorba de Ilie Năstase, un român adevărat și un stelist „pur-sânge”, față de care cei la care mă refeream în primul comentariu, sunt niste limbricoizi ce sug la seva țării oferind numai rahat în canalizari și găuri în bugete și valori. Ilie Năstase a dat țării de o mie de ori mai mult decât țara i-a oferit lui.

  Fostul mare tenisman Ilie Năstase s-a săturat să o vadă pe Steaua exilată și spune că va lua măsuri pentru ca echipa să revină în Ghencea.

  Să revina Steaua în Ghencea? Dacă ne lasă domnul colonel care este pe acolo… avocatul Stelei… Băiatul ăla. Că o să intru în el acum. Trebuie să avem puțină bunăvoință și să știm ce înseamnă Steaua pentru sportul românesc și pentru spectatorii din România„, a spus Ilie Nastase pentru Dolce Sport.

  PS la PS
  Pentru cei care nu știu. Dumitru Prunariu, ofițer inginer, are 62 ani, general de aviație și erou al României. În anul 1981 a primit titlul de onoare suprem de „Erou al R.S.România”.

  De asemenea, guvernul Uniunii Sovietice i-a decernat ordinele supreme de „Erou al URSS” și „Steaua de Aur”.

  În 1990 … a fost înaintat la gradul de colonel, fiind detașat pentru un an și jumătate la Ministerul Transporturilor … Deși în anul 1999 a absolvit și cursurile Colegiului Național de Apărare, a fost folosit în … cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale a ASE (!?). „Onorific” (la grămadă) a fost înaintat în 2000 la gradul de general și Ordinul Național „Steaua României” în grad de Mare Ofițer, în 2003 la general maior ca în 2007 Băsescu la trecut în rezervă cu același grad din 2003 !!??? Poate daca se înscria în PDL îi mai datea o stea, ca la alții.

  În 2007 avea doar 55 de ani!!! A mai auzit cineva de el? E retorică …

  E o listă interminabilă de militari români, făcători de glorie a României și a Stelei, trecuți în uitare de MApN și CSA. Nu mai spun de suporteri …
  Fără ei Steaua nu mai era Steaua înainte de 1990 și nici imaginea ei după! Acum se îmbulzesc profitorii, dar nu la glorie, că nu au mai adăugat nimic, ci la banii „fraierilor” și ai „prostimii”!

  Ce au făcut cu Sfinxul? Ne spune și Filip Pindean:
  La 12 decembrie 1996, Victor Babiuc este instalat Ministru al Apărării. Avea să conducă ministerul până în 11 februarie 1998. Dudu Ionescu a fost instalat, apoi, ministru, pentru perioada 12 februarie 1998-16 aprilie 1998, pentru ca Babiuc să revină în glorie, pentru mandatul 17 aprilie 1998-13 martie 2000. Guvernarea CDR (formată din PNŢ-CD, PD, PNL, PNL-CD) s-a încheiat cu Sorin Frunzăverde, Ministru al Apărării pentru perioada 13 martie 2000-28 decembrie 2000.

  Un efect al schimbului de putere politică, a reprezentat-o forţarea lui Ion Alecsandrescu de a ieşi la pensie. Nea Ion era şi foarte bolnav, îşi exprimase singur intenţia de a se retrage din duncţia executivă, dar îşi dorea să rămână un fel de consilier. N-a fost cazul. După mandatele 1982-1988 şi 1992-1996, ca şef al Secţiei de Fotbal, uriaşul Ion Alecsandrescu era sinucis de CDR, care câştigase alegerile din 3 noiembrie 1996. Cel care, între 1982-1988, a construit şi aplicat strategia prin care Steaua a dominat Europa si, apoi, între 1992-1996, strategia prin care Steaua şi-a construit dominaţia internă covârşitoare, a fost dat afară, „retras” sau „lăsat la vatră” cum spuneau pe atunci.” Avea 68 de ani! Noul şef al Secţiei de Fotbal devenea fostul fotbalist al Stelei, Marcel Puşcaş.

  Sfinxul s-a stins în 21 iunie 2000. Ați citit vreun comunicat al CSA sau al „adevărațitor” la 15 ani de la trecerea în neființă, sau pe 17 iulie, data în care s-a născut și se împlineau 87 ani de la eveniment? NU!

  Defilează doar cu munca Sfinxului, în rest praf și uitare!
  Ei sunt cei care clamează istoria și valorile Stelei și le pun pe pieptul lor „electronic”!

 4. asprilia

  @xray ,am vazut captura video si e ,,clara treaba ,,ciobanul trebuie sa plateasca prejudiciul si dupa ,,mai vedem ,,si cu marca steaua,dar el cum nu va plati nimic posibil sa infunde din nou puscaria,sau executare silita ,nu stiu procedura ,dar oricum e groasa,cat despre noi suporterii,visul de a se rezolva problema s-a sfarsit ,posibil in 2016 sa fie o noua echipa cu un privat ca se poate 49 statul 51 privatul,asta este ,magariile dintre cioban si armata au distrus steaua ,au produs ruptura si au impartit suporterii in 2 tabere

  1. xray Autor articol

   @asprilia

   – ÎCCJ a spus că SC FCSB SA că nu avea dreptul să înregistreze la OSIM sigla/marca, deci să devină proprietar pe ea (de asta a anulat înregistrarea de la OSIM, care îî conferea proprietatea intelectuală), nu că a folosit ilegal marca „Steaua”. Avea doar drept de a folosi marca „Steaua” (generic), concesionat legal de AFC în 2003 la SC FCSB SA, nu de proprietate. Nu mai reiau povestea …

   – Un prejudiciu nu se plătește că spune Boroi sau oricare alt cetățean. Trebuie stabilit/confirmat de o instanță și împus executării prin sentință definitivă. Asta înseamnă alt proces.

   – Între 2004-2014 sigla aia a aparținut conform legii lui SC FCSB SA. A folosit-o SC FCSB SA, nu Becali la poarta casei. Abia din 2014 s-a anulat și a pierdut dreptul de a o mai folosi, fiind înregistrată la OSIM de CSA. CSA are drept de proprietate intelectuală pe ea doar din 2014, nu din 2004. Nu are de ce să facă pușcărie Becali pe speța asta.

   – CSA poate face o echipă cu un privatat 51% și CSA 49%, cum spui, dar nu pentru a juca în UEFA.

 5. xray Autor articol

  Astăzi Becali a spus la Digi cât cere CSA.

  Au zis „vă dăm stadionul dacă luaţi şi sigla, pe care am evaluat-o la 60.000 pe lună”. Du-te, bă, de aici, că nu-ţi dau nici 6 euro pe lună!

  Ei aşa vor, pentru că sigla, de fapt, este impactul. Evaluează ei impactul suporterilor. Păi, care suporteri? Păi impactul cu sigla e la mine, nu la ei. Ei cât au produs pe sigla asta într-un an, au produs 1.000 de euro pe ea?

  Hai să vorbim de lucruri pe inteligenţă, pe legi pe care le-a făcut lumea asta. Pe drept roman, pe dreptul lui Napoleon, pe dreptul lui Hristos şi pe dreptate. Sigla face cât produce ea. A produs 1.000 de euro într-un an? N-a produs. Păi, la revedere atunci„, a declarat Becali pentru Digi Sport.

  Becali crede ca dialogul nu mai poate continua: „Astia sunt oameni cu care sa te intalnesti? Au ei vreo constiinta? Ar trebui ca un ministru al apararii sa spuna sa nu se mai faca batjocura asta. Ce facem aici? Sunt dezamagit de discutiile astea. Ca e, ca nu e Steaua… Bine, nu e. Nu ma intereseaza ca e Steaua, ca nu e Steaua, ma intereseaza familia mea„.

  Notă
  60.000 de euro e chiria pe siglă, nu prețul de vânzare

  Adică, 30.000 pe lună stadionul și 60.000/lună sigla. Total peste 1 milion/ an.
  Vreau si eu sa-l cunosc pe minunatul care se angajeaza sa bage suplimentar 1 milion pe an într-o afacere care nu-i apartine, doar pentru a juca și a avea siglă. Pe lângă asta încă vreo 10 milioane sa țină echipa și vreo 15 să-și facă lotul. Și când se supără armata îi ia sigla și stadionul și rămâne „FCSB” 2, fără culori, palmares etc. :)))

  De fapt, licitația pentru chirie la stadion și bază începe de la 100.000 euro/lună.

 6. maou

  O cumetrie frumoasa, trebuie sa recunosti. Lasa-i in pace, sa-si faca gratare la iarba verde pe Ghencea, ca stadion nu prea e la cum se prezinta, iar sigla, sa-si gaseasca partener privat si sa-si faca echipa, ca se face anul si ei tot la stadiul de proiect fantasmagoric au ramas.

 7. asprilia

  xray ,justita hotaraste normal,iar despre marca 1 milion pe an ? in conditiile in care ciobanul are profit intre 10-15 milioane pe sezon ,si in ultimii 3 ani a scos 50 de bulioane ? pana la urma e problema lui ciobanul ce face ,bani nu mai baga,rage cat il tine gura ca are familii fete de maritat jucatori o sa vanda in iarna ,muraturi o sa aduca si incet incet afacerea lui se duce pe teava,boroi/csa daca nu se intelege cu jiji ,au sa isi faca echipa de la anul ,oricum un privat nu poate duce un ,,razboi,, cu statul ,ori o dai ,,la pace,, ori iti vezi de drum

  1. asprilia

   xray in 2015 ? pai daca i-a mancat finul 30 de buluioane ce profit sa mai faca ? mai vinde ceva in iarna sa isi scoata parleala,nu vezi ca deja taie salarii ,strange cureaua ,fete de maritat familii alea alea

   1. xray Autor articol

    Mai, in anul cu CL, 2014, a primit de la UEFA 15 miloane. E si pe site-ul UEFA. Si e venit, nu profit! Profitul a fost cum ți-am arătat, 4,8 mil. Ce 30 de milioane profit visezi? Arunci cu meleoane ca șeicii :)))
    A jucat în CL în 2013-2014, dar banii au intrat în 2014.

 8. siegfried

  În ritmul ăsta praful se alege de Steaua. Faliţii de la CSA s-au gândit că o să finanţeze de acum înainte celalte secţii cu banii pe care îi mulg de la clubul de fotbal. Singur că n-o să meargă tărăşenia, dar ce contează pentru ei că în paralel distrug echipa de fotbal?

   1. xray Autor articol

    @asprilia

    Mie mi-e fix pix cat se cere. Ideea nu sunt banii, mulți sau puțini, ci ce se obține cu ei. In varianta lui Boroi (imprumut siglă/marca) NICIODATA bâlciu de la Steaua nu se va termina, și daca nu ar mai fi Becali. Oricand se poate invoca rezilierea inchirierii. Exact cum a făcut cu stadionul.

    Inchipuieșteți și caterinca pe seama Stelei: „Steaua închiriată”, „FC Chiria”… și alte tâmpenii.

 9. xray Autor articol

  @asprilia

  De unde pana mea ai scos profit de 10-15 milioane/sezon. Tu nu trăiești in România? Intră la Ministerul de finanțe și documentează-te. Apropo, în 2015 cât profit face? :))

  Tu crezi că daca era asa cum inventezi tu, mai stătea CSA de vorbă să nu umfle ei 10-15 mil/an si 50 în 3 ani??? În secunda 2 CSA făcea echipă cu un privat și îi da flit ciobanului. Cum poți fi atât de naiv?

  PS
  S-a tot scris și pe site. Citeste aici ” Topul financiar al cluburilor de fotbal din Liga 1 în anul 2014

  Profitul net raportat pe 2014 a fost de 4,88 milioane euro

 10. danielblaze

  ora 18 psihoze noi ale ciobanului! Patronul este amenintat cu puscaria daca nu renunta la echipa si palat

  Gigi Becali a declarat, la România TV, după înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor, că intenţionează să renunţe la fotbal şi la viața publică.

  El a spus că va renunţa la orice apariţie publică, însă mai întâi va renunţa la tot ce îl ţine în prim-planul atenţiei opiniei publice.

  Astfel, Gigi Becali va renunţa mai întâi la echipa de fotbal Steaua Bucureşti şi la palatul din centrul Capitalei. De asemenea, Gigi Becali a spus că va renunţa să mai participe la evenimente care îl aduc în centrul atenţiei. Gigi Becali a explicat şi motivele acestei retrageri, el spunând că a fost anunţat de persoane foarte influente din România că i se pregăteşte ceva rău dacă nu se retrage din viaţa publică.

  ce te faci Xray sa nu te cedeze si pe tine la CSA :)))

   1. vitto

    ce nu inteleg unii, sau ma rog, nu le place sa accepte, este ca in cazul stelei, dincolo de becali nu este decat desert! sigur, altfel toti suntem tari in gura si strategi eminenti caci nu costa nimic sa vorbesti si sa injuri…. dar este lege demonstrata de viata:
    mai binele este dusmanul binelui!

    1. danielblaze

     Singura problema ce conteaza si care trebuie sa primeze pentru un suporter stelist adevarat si nu unul de rezultat este ca toata aceasta sarada cu propietarul Steaua Bucuresti sa intre in legalitatea legilor romanesti si sportive uefa. De ceva luni in urma CSA-ul a castigat in instanta un proces,urmeaza altele cel mai probabil cu acelasi deznodamant.Dupa mine becali devine tot mai agitat la televizor in ultimul timp simte ca il paste parnaia si pentru prejudicierea CSA-ului pentru suta aia de milioane euro intrata in clona de-a lungul anilor.

     1. madalinn

      „pentru prejudicierea CSA-ului pentru suta aia de milioane euro intrata in clona de-a lungul anilor.”

      Explica partea asta , ca eu n-am inteles ce-ai vrut sa zici , cred ca nici tu.Apoi , clona ?

     2. danielblaze

      @Madalin, Nu inteleg ce iti este neclar, clone dovedite cum a ajuns societatea clanului becali mai exista in liga 1 in prezent, este vorba despre echipa din craiova si cea de la timisoara. becalii are societatea asta S.A. Steaua Bucuresti, Puteai si tu daca aveai niste banuti sa rezervi numele acesta pentru societatea ta pe actiuni daca doreai.Acest lucru evident nu inseamna ca tu ai fi ajuns STEAUA BUCURESTI castigatoarea a zecilor de campionate romanesti si a Cupei Campionilor. Societatea ciobanului a ajuns o clona oficial dupa decizia ICCJ si acum se afiseaza ca FCSB. Pe viitor eu zic sa te astepti ca ciobanul sa fie obligat sa schimbe pana si nuanta culorilor la steaua in opt colturi 🙂

      Este ca la Adidas/Adibas CSA-ul este indreptatit sa ceara niste bani de la societatea ciobanului pentru furtul de indentitate pentru tricourile vandute,fularele si ce a mai comercializat SA Ciobanului.

     3. vitto

      da…. e foarte agitat becali…..l-a transferat pe kharja ….. unu’ care a jucat pe la inter si roma!
      ia zii coane, ce inseamna „suporter adevarat” in acceptiunea lu’ matale? ca sunt nedumerit…….

    2. ssk

     vitto, pretinzi ca ai o varsta si-ai vazut atatea si in conditiile astea vii si spui ENORMITATI de genul „dincolo de becali nu este decat desert”!

     Asta e un semn ca inaintarea in varsta nu e o garantie pentru cine stie ce.

     1. vitto

      ssk,
      in mod sigur ca dupa un investitor care a patimit precum becali (injuraturi, amenintari, procese, proteste si manipulari, avere sub sechestru, confiscari, parnaie, redescoperirea istoriei la bunul plac al unor escroci…..) ma indoiesc ca se mai aventureaza vreu privat serios sa se riste! este o chestie de logica a afacerilor sa te gandesti ca ceea ce a patit becali ti se poate intampla cat de curand si tie!
      sigur, vreo laba politica, vreun pescuitor in ape tulburi, se va gasi, dar vom merge din rau in mai rau (precum multe alte cluburi romanesti)! bagati la cap ce va doriti …. s-ar putea sa se intample, caci nimic ceri, nimic primesti!
      da’ tu nu vezi cum pun fraierii problema: mai bine in liga 5 decat in cupele europene, mai bine sa fim gloabe decat campioni, mai bine sa ne sufocam decat sa respiram, vrem sa ne imputim, vrem sa devenim ridicoli, nu ne trebuie jucatori, se vor gasi solutii …. Steaua SIGUR nu moare, noi nu suntem ca altii ….. numai cretinisme fara substanta si slogane gaunoase!

  1. redbabyseal

   L-ati vazut pe Ilie la digisport?
   „pentru mine, asta e Steaua! […] si daca se va face o noua echipa… eu tot la asta voi merge la stadion!”
   acesta e un stelist adevarat!

   … si mai suntem si noi, cateva milioane de anonimi, stelisti celebri doar printre cunoscuti, care am fost martori la trecerea echipei de la mapn la privat… nu ne poate pacali nimeni, ca nu e asta echipa, ca nu stiu ce clona, bla-bla-bla… cine pune botu’ la aiureli din astea? poate doar cine s-a nascut alaltaieri!

   (p.s.: e vorba de Ilie Dumitrescu)

 11. naiyba

  Mi se pare corect 1 milion de euro pe an pt stadion si sigla.

  Numai gura a ramas de acest cioban parlit…se lauda ba ca iese din viata publica, ba ca da Steaua armatei, ba ca le-o da lui mimishor si gica popescu…un prost care a facut pushcarie din cauza ca are gura mare si care vad ca nu s-a invatat minte.

  1. vitto

   naiyba,
   io cred ca tu nici nu stii sa scrii in cifre cat reprezinta in lei suma de 1 mln euro?!
   bai da’ unii hilari nu aveti nici macar simtul ridicolului……. tu vorbesti de prosti, dar scrii niste enormitati cu iz de sughituri imuabile!
   e clar de acum: oricat te astepti sa fie de multi tembelii, ei sunt si mai multi!

Lasă un răspuns