FCSTEAUA.RO

[Video] Argăseală și Boroi despre palmaresul Steaua

Cu toate că s-au întâlnit des în ultima vreme, președintele Stelei, Valeriu Argăseală, și George Boroi, comandatul CSA Steaua, nu au discutat despre problema palmaresului. Valeriu Argăseală susţine că a avut marți o întâlnire informală cu colonelul George Boroi, comandantul CSA Steaua, la petrecerea aniversară Dolce Sport.

Rugat să comenteze la Digi Sport anunțul Armatei (N.R. – articol apărut în sport.ro), conform căruia „echipa care a câștigat CCE este în pauză. Trebuie sa recuperam prejudiciile de la FC Steaua, care a folosit palmaresul și simbolurile fără acceptul propietarului, CSA Steaua”, Argăseală a declarat:

„Ultima dată m-am întâlnit cu domnul Boroi aseară (n.r. marți), n-a fost altă discuție în afară de continuarea colaborării, să stabilim câteva termene pentru a putea face pașii următori, dar n-am vorbit absolut nimic de palmares, de împărțirea în două sau în trei. Nu mă mai surprind niciun fel de declarații, m-am obișnuit să primim tot felul de declarații legate de Steaua, fie de la alte echipe. Dar în aceeași măsură ar fi trebuit ca aceste declarații să fie făcute într-un anumit context.

Eu nu cred că dl Boroi a spus așa ceva. Am participat în Europa, n-a fost niciun fel de problemă, am avut contracte cu CSA pentru închirierea stadionului, am avut întâlniri în calitate de parteneri, am plătit foarte mult chirie la CSA. Nu pot să merg pe niciun fel de speculație, că nu am avut sau am avut aprobare de la CSA, pentru că nu s-a pus problema. Noi suntem într-un litigiu acum pentru marca respectivă, suntem într-o dispută și legată de cererea pe care a făcut-o CSA acum vreo două luni”. Sursa: Digisport 

  • Declarația video completă a lui Argăseală de la Digisport (înregistrare)

https://youtu.be/gp_bEu5DCjY

Notă:

Update – declarația video a lui Boroi (Captarea video a ceea ce s-a dat la știrile TV sport.ro )

https://youtu.be/T2oF05k4bWo

XRay

Exit mobile version