home
08-04-15

De ce nu vreau Steaua la Armată?

Acum că s-a eliberat “războinicul luminii” și galeria nu mai merge la meciuri, vreau să zic și eu ceva.


NU VREAU ca “Armata” să preia sigla și palmaresul Stelei!


Pentru că la ora actuală, peste 90% din Armata Româna este o adunatură de bețivani și puturoși care joacă table și beau de sting la serviciu.

Pentru că acei 10% ofițeri și subofițeri, care merită tot respectul nostru, nu au nici un cuvânt de spus despre modul cum ar trebui condusă Armata Română.

Pentru că Armata Română a mai avut Steaua și a dat-o pe mana lui Becali.

Nimeni nu mă poate suspecta că-l iubesc pe Becali, dar il prefer pe el.
De ce? Pentru ca omul vrea să facă bani cu Steaua și mai există o șansă ca Steaua să mearga bine.

În schimb, “generalii” sunt cei care au furat din porțiile soldaților camioane de conserve ca apoi să le vândă firmelor private, sunt cei care au dat spagă pentru grade și funcții, sunt cei care nu mai sunt capabili să lovească țintele la exerciții, sunt cei care nici numai știu de ce parte se ține pușca, sunt cei care sunt atât de grași încât nu se pot ridica din genunchi la tragere, sunt cei care și-au ridicat vile cu munca soldaților în termen, sunt cei care nu au reușit de la revoluție și până acum doteze cât de cât armata română.

Câți dintre voi vă mai amintiți de cazul Tuzla(n.r.- Accidentul aviatic de la Tuzla, în urma căruia 12 militari şi-au pierdut viaţa la începutul lunii iulie 2010, s-a produs din cauza unor defecţiuni tehnice - cedări de material - ale aparatului de zbor, potrivit procurorilor militari. În urma coliziunii cu solul, aeronava a luat foc şi a fost distrusă în proporţie de 95 la sută, au spus anchetatorii. Mușamalizare: niciun vinovat!) și alte momente similare???

Pentru “generali”, n-am decat un “hai sictir, tablagiule!”.

Așa că aștept să plece Becali, dar nu imi doresc să văd “generalii” în locul lui. Îl prefer pe Becali.

Da, eu antibecalistul, il prefer pe Becali “Armatei”!

P.S.
Pentru curioși, am făcut armata 1 an de zile.

Autor: Bodanel

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE