home
20-05-11

Mirel Radoi il ajuta pe Stefan Sames

Fostul capitan al stelei a ramas impresionat dupa ce a auzit de drama lui Stefam Sames si a decis sa il ajute.
Fotbalistul lui Al Hilal i-a trimis in cont cei 25.000 de euro de care avea nevoie pentru a-si continua tratamentul."Eu am auzit doar de curand, de la prietenii din tara, ca nea Fane are cancer. Nu pot sa spun ca aveam o relatie speciala cu dansul din perioada in care am jucat la Steaua, dar vorbeam destul de des si stiu ca este un om deosebit. Eu nu l-am prins jucand, dar am vazut pe DVD meciurile sale si stiu ca a fost si un fotbalist de clasa. M-a impresionat drama lui si asa m-am decis sa-l ajut", a marturisit Radoi pentru gsp

"Am sa mai vorbesc cu niste prieteni, poate mai stringem niste bani sa-i mai trimit lui nea Fane, daca va avea nevoie. O sa ma interesez si de cele mai bune clinici. Poate sa se bazeze pe mine in continuare", a continuat acesta.

La aflarea vestii Sames a izbucnit in plans "A izbucnit in plans şi isi facea cruce"Sames nu se astepta la un asemenea gest din partea lui Radoi "pentru ca nu se poate spune ca eram prieteni apropiati. Dar mereu am simtit ca avea un mare respect pentru mine, iar eu il apreciez enorm pentru ceea ce da pe teren. Acum mi-a dovedit ca nu e doar un mare jucator, ci si un om special. Eu ma tot gîndeam că cei care conduc acum Steaua ma vor ajuta, dar nu mai cred ca asa ceva se va intampla".

Cosmin Olaroiu este o alta persoana din fotbal care s-a oferit sa il sprijine atat financiar cat si moral pe Stefan Sames.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE