Vocea peluzei » Fanul stelist Sergi Lopez îi ironizează pe olteni după FCSB – CS U Craiova 3-2

de | aprilie 2, 2019

Vocea peluzei » Fanul stelist Sergi Lopez îi ironizează pe olteni după FCSB – CS U Craiova 3-2: „Golul lui Benzar, anulat la cererea celor de la Dudelange care simt că mai au o șansă dacă iese CFR campioană”

După șase goluri încasate în două meciuri cu FCSB se nasc niște întrebări pe care fanii Craiovei trebuie să le pună conducerii: dacă dăm perdeaua de sesizări către comisii, de răspunsuri pe facebook date lui Duckadam, ce găsim în magazie, Grande?

Cu Bic și cu Drăghici vreți să luați campionatul? Cu Fortes, acest Bokila alb-albastru? Cu cea mai rudimentară pereche de stoperi din Liga 1, Thiago și Acka, doi jucători care se dau la o parte când Pigliacelli are mingea de frică să nu-i treacă italianului prin minte să le-o dea lor?

Papură, Costeșin, Marcel „negustorul de tablouri” Popescu, ce ați pus în loc după ce ați vândut tot ce abia scosese capul? Campioană low-cost nu există, Unirea Urziceni e un fenomen greu de repetat. Azi, cel mai bun lucru pe care îl are CSU este perechea Cicâldău-Mateiu. În jurul lor se poate construi, la propriu, pentru că sunt chiar în centru.

FCSB a fost răsplătită pentru riscurile asumate. Pentru că la 2-2 Teja l-a tras pe Tănase mijlocaș central pentru a avea doi atacanți centrali și trei din cei patru mijlocași, cu profil ofensiv. Din „războiul” Hora vs. Gnohere suferă adversarul. Doi golgheteri ajunși la 30 de ani pentru care Teja se poate gândi chiar să schimbe sistemul. Pe marile bulevarde Bancu și Donkor și-a desenat Steaua traseele. Trei goluri venite de acolo, pentru că îl pun și pe al lui Benzar, anulat la cererea celor de la Dudelange care simt că mai au o șansă dacă iese CFR campioană.

Și mi-a plăcut Cristea. Și mi-a plăcut Morais, și mi-a plăcut Teja care a riscat, a fost viu, în timp ce, din nou, Mangia a părut un laptop cu ecranul înghețat. Dar cel mai mult mi-a plăcut atitudinea. Gata de luptă, cu cuțitul între dinți. Ambele echipe. Dincolo de războaie și hârțoage, când stadionul este plin știi că s-a jucat Steaua – Universitatea.

Sergi Lopez

Preluare de pe gsp.ro

2 comentarii la „Vocea peluzei » Fanul stelist Sergi Lopez îi ironizează pe olteni după FCSB – CS U Craiova 3-2

 1. vasglo

  „Dincolo de războaie și hârțoage, când stadionul este plin știi că s-a jucat Steaua – Universitatea.”

  Pentru necunoscatori, hai sa vedem despre ce este vorba:

  -„FCSB, cunoscută până în 2017 ca FC Steaua Bucureşti, care este un club profesionist de fotbal din Bucureşti, România, care evoluează în Liga I. De-a lungul existentei FCSB a evoluat doar pe prima scenă a fotbalului romanesc cu succese pe plan intern dar si international. Palmaresul este superior partenerelor din competiţia internă, cuprinzând: 26 de titluri în Campionatul Naţional, 22 de Cupe, 6 Supercupe ale României şi 2 Cupe ale Ligii. De asemenea, a fost prima echipă din blocul comunist şi singura din România care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, precum şi a doua echipă est-europeană şi singura din România care are în palmares Supercupa Europei.” (wiki)

  – „U Craiova 1948 CS este un club de fotbal din Craiova, România. Clubul a apărut în anul 2013, ca urmare a asocierii dintre Primăria Craiova, Clubul Sportiv Universitatea Craiova şi SC Blue Lions Capital SA De la formarea sa în 2013, echipa şi-a disputat succesiunea vechiului club cu echipa FC Universitatea Craiova, administrată de o succesiune de societăţi comerciale controlate de omul de afaceri Adrian Mititelu, care a fost dezafiliată de la Federaţia Română de Fotbal în 2011.” (tot wiki)

  Despre ce vorbim?? 🙂

  3
  1
 2. quark

  Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, consideră că Burleanu încearcă să le țină partea cluburilor care l-au suținut la alegeri, CFR Cluj și CS U Craiova, și se răzbună pe FCSB, după ce Gigi Becali l-a vrut pe Lupescu la șefia Federației:
  „E Burleanu la mijloc domnilor. Ce echipe ţine? Ce echipe l-au susţinut? Ce echipe i-au pus pe farfurie lucruri proaspete şi alte dulcegării? E evident. Cu cine ţine şeful, cei din subordine, supuşii se conformă. E clar. Meciul ăsta l-am mai văzut. Situaţiile astea, am mai trecut prin ele. Am simţit pe propria piele. Nu ca arbitru. Ca arbitru nu se apropia nimeni, dar m-am băgat ca fraierul finanţator şi e clar. Nu am niciun fel de îndoială în ceea ce afirm. Credeţi că copilaşul ăsta care pare aşa neprihănit nu s-a dat la alte lucruri mai puţin cuvioase? Cine au fost cei mai aprigi susţinători ai lui Burleanu din prima ligă? Trei echipe au făcut cu mare trombă campania lui Burleanu. CFR Cluj, Craiova şi Botoşani. Despre ce vorbim?”

  7
  1

Lasă un răspuns