[Videoclip] Super Interviu cu Helmuth Duckadam – Sport Total FM, 28 aprilie 2018

de | aprilie 29, 2018

Președintele de Imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a suferit o intervenție chirugicală la Spitalul Floreasca din Capitală. Din cauza unor dureri foarte mari, i s-a schimbat cu totul genunchiul stâng.

  • „Trag de supărările pe care le am cu genunchiul stâng de vreo trei ani, dar, din păcate, trebuie să mă operez. Voi suferi o intervenție la genunchi pentru că am dureri foarte, foarte mari. O să-mi schimbe cu totul genunchiul. E terminat și o să-mi pună o proteză! Am tot sperat că nu o să fie nevoie de asta, dar se pare că nu e altă soluție. Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea și să merg din nou la bisturiu”, spunea Helmuth Duckadam acum o lună.

În martie, Helmuth Duckadam a suferit intervenția chirurgicală cu pricina. Totul pare că a decurs cum trebuie. Eroul de la Sevilla a urcat pe contul personal de socializare o fotografie în care apare cu zâmbetul pe buze alături de fiica sa. “Greul a trecut… După cinci zile ne bucurăm unul de celălalt”, a scris Helmuth Duckadam în dreptul imaginii. De asemenea, fostul mare portar a urcat și două desene pe care fiica sa i le-a realizat.


Interviu cu Helmuth Duckadam

Pe 7 mai se împlinesc 32 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, iar Helmuth Duckadam a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM, despre această performanță reușită de Steaua, dar și despre întâlnirile pe care obișnuiau să le organizeze „eroii de la Sevilla” în fiecare an pentru a sărbători trofeul cucerit în defavoarea Barcelonei.

Mai ales în actualul format, e aproape imposibil să mai ajungem în asemenea faze ale Champions League sau chiar Europa League. Deci cred că cele mai bune performanțe tot ale Stelei vor rămâne. 32 de ani, o viață de om și nici acum, din păcate, nu știm să apreciem acea performanță la adevărata valoare.

Eu am încercat, cinci ani de zile, alături de patronul de la Cheile Grădiștei să organizăm acel eveniment, iar la 30 de ani chiar a fost un eveniment memorabil. A fost una dintre cele mai frumoase întâlniri. Din păcate, după acele întâlniri, au fost destui colegi care au criticat într-un fel sau altul și de atunci am zis „Domne, eu mi-am făcut datoria, mai mult nu pot, să văd dacă puteți voi mai mult” și din păcate, anul trecut nu au reușit acest lucru. Nu știu ce vor face anul ăsta. Eu sper să reușească și să facă măcar ce am făcut eu acum doi ani de zile. Nu mi s-a spus nimic încă, nu am vorbit cu nimeni despre acest lucru, cu toate că am mai discutat și cu Marius Lăcătuș și Tudorel Stoica”, a declarat Helmuth Duckadam, în cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

Am pus interviul audio integral într-un montaj video, marcând și marele eveniment din 7 mai.

X Ray

 

2 comentarii la „[Videoclip] Super Interviu cu Helmuth Duckadam – Sport Total FM, 28 aprilie 2018

  1. vasglo

    Parafrazand un dicton celebru, noi romanii, cu spiritul nostru inventiv, am mai lansat unul, de Cartea Recordurilor: „daca Duckadam nu e, nimic nu e!” Multa lume zice, nu fara oaresice temei, ca „victoria e a echipei, niciun jucator nu poate castiga un meci de unul singur, nimeni nu joaca singur impotriva „celorlati 11″, victoria e a tuturor etc.”, dar, putini (re)cunosc ca in sport, ca si in viata, sunt momente in care fiecare ajunge sa se confrunte singur cu soarta lui si… a altora…Sunt fascinat de privirea lui Duckadam, de miscarile lui de felina capabila sa sara din bara in bara ca sa prinda „ghiulele armadei” (le-a prins pe toate!!!…). Era momentul in care totul depindea de un singur om, de „palmele lui uriase”. Si mai „fascinati” au fost spaniolii, cu Regele lor cu tot, cand si-au da seama ca au in fata un Extraterestru… Puteau bate la infinit, ca tot nu marcau…Cu un asemenea „coleg”, e de mirare ca „pustii” Lacatus si Balint au devenit „obraznici” si au marcat goluri devenite „antologice”, unul chiar cu „zambetul” barei???…..

    Revedeti loviturile de departajare, relaxati si fara patimi, si veti realiza valoarea acestui neamt cu suflet de roman!…Si, cum se putea altfel, Duckadam este si va fi „emblema” echipei care realiza marea performanta a fotbalului romanesc, fcsb=steaua. Niciun Talpan, judecator ori hater de cartier, nu va putea schimba asta!…-:)

Lasă un răspuns