VIDEO. Talpan sărac cu DUCU. Ducu Petre

de | septembrie 6, 2018

Dialog incredibil între Florin Talpan și un coleg de la CSA ,colonelul Ducu Petrea: „Mi-ai rupt cămașa și țineam foarte mult la ea”

Scandalul dintre Florin Talpan și colonelul Ducu Petre, cel care conduce secțiile de sporturi individuale ale CSA Steaua, continuă, după ce juristul Stelei a depus plângere penală împotriva lui Ducu Petre pentru că ar fi fost agresat.

Sufocat de onoare, Talpan și-a înregistrat colegul de club într-o convorbire privată și apoi a dat înregistrarea  la suporteri, aplaudacii lui, care au publicat-o pe internet.

Cu intenții vădite de a smulge o declarație compromițătoare, care să-i folosească la procesul vs Ducu Petre, dar și pentru a poza ca victimă-martir în fața prozeliților săi, cabotinul Florin Talpan joacă un teatru penibil.  Colonelul Armatei Române, juristul militar Talpan, aproape că plânge la telefon după o cămașa nepurtată niciodată, dar chipurile cu o valoare sentimentală, cea ruptă de Ducu Petre într-o ședință CSA.  Când îl auzi, juri că pentru Talpan a venit sfârșitul lumii din cauza acelei cămăși!?

Inițial Ducu Petre l-a sunat pe Talpan, dar acesta nu a răspuns. Juristul CSA a stat un pic și a rumegat-o,  apoi l-a sunat înapoi pe Ducu Petre, având însă activată  funcția audio- recorder pe telefon. Să urmărim dialogul telefonic dintre cei doi, așa cum a apărut în mediul online, dar într-un montaj video, o parodie-pamflet.

VIDEO. Talpan sărac cu DUCU. Ducu Petre (pamflet)

 

X Ray

 

 

7 comentarii la „VIDEO. Talpan sărac cu DUCU. Ducu Petre

 1. vasglo

  Se pare ca amicul nostru Talpan a luat o pauza pana in dec. 2018 in procesul pentru asa-zisele prejudicii si acum miorlaie prin presa aservita in stilu-i caracteristic!…

  Cum naiba sa fie „lipsa de interes” a fcsb=steaua intr-un proces pentru marca „Steaua”??

  https://www.prosport.ro/fotbal-intern/exclusiv-reactia-florin-talpan-dupa-avocatii-becali-au-cerut-fcsb-achite-armatei-prejudiciul-folosirea-ilegala-marcii-vad-unii-bucura-inainte-stiu-rad-urma-castig-17510154

  4
  1
  1. siegfried

   @vasglo
   E o exprimare în limbă de lemn juridică.
   Discuția e despre 3 mărci:
   M 2004 00648 (061735) – marca replică, marcă a FC Steaua utilizată în perioada 2004-2014, cu dată de depozitare la OSIM 24.01.2004, marca anulată în decembrie 2014 de ÎCCJ. Aceasta era o replică a mărcii CSA-ului din anii 70-80, desenată de MM în 2003. Forma scutului era ușor diferită, steaua din mijloc era galbenă în loc de roșie, culorile aveau niște nuanțe mai puternice și deasupra apăreau cele 2 stele galbene mici care reprezentau cele 20 de titluri pe care echipa le avea în momentul când s-a separat de CSA în 1998.

   M 2004 02304 ( 07282) – Marca inițială, marca CSA-ului în perioada 1972-1990, cu dată de depozitare la OSIM pe 23.04.2004.
   NOTA BENE: deși marca FCSB-ului a fost depozitată cu 3 luni mai devreme, marca CSA-ului a fost considerată cea anterioară pe criteriul notorietății de către minunata ÎCCJ.

   M 2013 09443 – Marca clonă, marca CSA-ului, cu data de depozitare 23.12.2013, care a clonat în tot marca FCSB-ului (inclusiv greșeli de grafică) și cu care se afișează la meciuri echipa sătească din liga a IV-a pentru că un club curat mai presus de toate.
   NOTA BENE: Clona a fost înregistrată în 2013 înainte ca ÎCCJ să ne anuleze nouă marca.

   FCSB a cerut în instanță anularea mărcii clonă, din motive evidente. Întrucât marca FCSB-ului (replica) a fost între timp anulată, cererea noastră de decădere a clonei a fost respinsă la fond ca inadmisibilă-lipsă de interes. În sensul că nemaivând drepturi asupra mărcii replică nu mai avem în ochii justiției un interes legitim în această cauză. Între timp am făcut apel.
   Avocații noștri, probabil niște penibili care și-au făcut o carieră în a invoca amânări, a solicita strămutări și a ridica excepții de neconstituționalitate – în tradiția locală a avocaților de succes, au solicitat ca până la finalizarea apelului din acel proces să se amâne dezbaterile litigiul ce vizează pretinsele daune.

   5
   1
 2. sikander

  Lasa-du-l pe saracul asta oligofren, ma intorc catre oligofrenul nostru, cum ar veni. I-am vazut si i-am auzit pe meme si dica la tv zilele astea. L-am auzit si pe gigiot. Nu cred ca mai exista indoiala de ce echipa arata cum arata, de ce transferurile se fac cum se fac, de ce nu exista strategie de scouting, marketing samd.

  2
  1

Lasă un răspuns