Video. STEAUA suntem… EU, Florin Talpan!

de | mai 6, 2018

Este un pamflet video. Îl ascultăm pe Talpan, ca o clonă militară a lui Becali,  în delir la PRO X, cum spune în direct că el a făcut Istorie iar Numele și Marca Steaua București = Florin Talpan! Urmează un colaj de pamflete foto dedicate lui Talpan de-a lungul timpului, când l-am citit că este doar un papagal megaloman neîmpăiat încă!

 • VIDEO  (Vizionați în full screen)

https://youtu.be/eIBYg50Xgwk

 

NOTĂ

 • Să afle și Talpan. De facto și de iure, Numele și Marca „Steaua București” este la CSA din anul 1961, de unde nu a plecat NICIODATĂ și nici nu a fost pierdută vreodată, chiar dacă a renunțat la fotbal din 1998 până în 2017. A pierdut doar echipa de fotbal înființată în 1947 și care este și astăzi în Liga 1.
 • Observați în video clip că Talpan e un mincinos. A fost la multe meciuri ale FCSB-ului în Ghencea, nu doar la cel cu FC Botoșani, cum a spus. Îl trădează cravata. E una în poza cu Păunescu, și alta în poza cu Belodedici.  „Am fost la acel meci, da. Dar am fost pentru ca juca FC Botosani, echipa patronata de domnul Iftime. Eu, fiind din Botosani, am fost sa vad meciul.” „La acel meci, da, am tinut cu FC Botosani!”, a spus Florin Talpan pentru poza cu Belodedici.  Imediat, pe rețelele de socializare a apărut o nouă imagine, cea cu Păunescu, de această dată de la un meci cu FC Vaslui.

Alte 20 de „Stele” din România asistă la războiul CSA – FCSB

VIDEO

https://youtu.be/r1vj8dTn8Go

X Ray

15 comentarii la „Video. STEAUA suntem… EU, Florin Talpan!

 1. xray Autor articol

  Update o NOTĂ.
  Să afle și Talpan. De facto și de iure, Numele și Marca „Steaua București” este la CSA din anul 1961, pe când nici nu se născuse, de unde nu a plecat NICIODATĂ și nici nu a fost pierdută vreodată, chiar dacă a renunțat la fotbal din 1998 până în 2017. A pierdut doar echipa de fotbal înființată în 1947 și care este și astăzi tot în Liga 1.

  3
  1
 2. vasglo

  @xray

  In acelasi context, se naste in mod firesc o intrebare: investigheaza cineva cum a fost posibil si cine se face vinovat ca marca si numele „Dinamo Bucuresti” au fost cesionate GRATIS SI PE TERMEN NELIMITAT unei asociatii care face afaceri de milioane folosindu-le fara ca nimeni sa le zica ceva?? Problema e de principiu, daca atat CSA Steaua cat si CS DInamo au asigurat in aceleasi conditii continuitatea si trecerea fotbalului profesionist de la stat la privat (constituire asociatii si apoi societati comerciale..) cum este posibil ca statul sa pretinda bani pentru utilizarea numelui si marcii, proprietati publice, ale noastre ale tuturor, numai intr-un singur caz, cel al Stelei?… Echipele de fotbal Steaua si Dinamo, desi au avut acelasi statut in comunism, acum sunt tratate diferit, una plateste alta nu!…Unde-i logica, unde-i dreptatea??!!…Chiar nu e nimeni vinovat pentru acest ABUZ??..

  5
  1
   1. vasglo

    @alexc

    Niet, problema nu e sigla, ci numele si marca DINAMO BUCURESTI! Desi proprietate publica ei le folosec gratis de la Statul Roman, iar noi trebuie sa platim zeci de milioane. Statul Roman e pentru unii muma, iar pentru altii ciuma!..Are dreptate cIobanul cand spune ca el e tratat altfel pentru ca nu face parte din sistem??..-:)

    2
    1
 3. alexutz2007

  Pai la cat de saraci sunt cainii nici daca ar vrea sa le i-a ceva nu ar avea ce.
  Nu vezi ca o duc excelent de bine: Au luat bataie de la Juventus C., Sepsi si posibil de la Gaz.
  Au jucat inclusiv contra celor de la CS Dinamo insa nu se agita nimeni insa la noi e cu totul alta miza.Noi producem. Noi suntem pe +.
  Apropo de Peluza Nord ce mai stiti? O parte stiu ca sustin CSA.

  1. vasglo

   @alexutz2007

   Problema nu mi se pare o bagatela care trebuie tratata la misto! Statul cand a decis sa renunte la fotbalul profesionist si sa externalizeze sectiile/echipele de fotbal avea doua posibilitati in ceea ce priveste proprietatea sa intelectuala asupra numelor comerciale si marcilor:
   – fie decidea politic ca echipele pleaca cu nume si marca si cu drept de utilizare permanenta si gratuita, ca in cazul lui Dinamo;
   -fie decidea ca structurile care preluau echipele, fie ca erau fundatii, fie societati comerciale, trebuie sa plateasca o redeventa anuala intr-un anumit cuantum!

   O a treia posibiltate, absurda din start, a devenit, din pacate, realitate intr-o democratie originala, pleaca echipele, dar fara nume si marca!….-:)

   Azi ce avem, unii sunt tinuti sa plateasca SUME ABERANTE si PE CARE NU I-A INFORMAT NIMENI CA TREBUIE SA LE PLATEASCA la preluarea echipelor, ca asa vrea la un moment dat Statul, altii nu.
   Dupa mine, problema chiar e F. SERIOASA , merita dezbatuta si transata printr-o interventie parlamentara. Nu se poate ca banii mei sa fie tratati diferit de catre Stat dupa niste criterii mai degraba clientelare sau de afinitate/repulsie politica!….

   3
   1
 4. xray Autor articol

  Observați în video clip că Talpan e un mincinos. A fost la multe meciuri ale FCSB-ului în Ghencea, nu doar la cel cu FC Botoșani, cum a spus. Îl trădează cravata. E una în poza cu Păunescu, și alta în poza cu Belodedici.  „Am fost la acel meci, da. Dar am fost pentru ca juca FC Botosani, echipa patronata de domnul Iftime. Eu, fiind din Botosani, am fost sa vad meciul.” „La acel meci, da, am tinut cu FC Botosani!”, a spus Florin Talpan pentru poza cu Belodedici.  

  Imediat, pe rețelele de socializare a apărut o nouă imagine, cea cu Păunescu, de această dată de la un meci cu FC Vaslui.

 5. vasglo

  @xray

  In fapt, acest Talpan s-a desconspirat, el este Ceausescu reincarnat in haina militara! Cand proclami in delir ca „Numele și Marca Steaua București = Florin Talpan!”, zici ca tu esti „Boborul”, pentru ca astea sunt proprietate publica, a intregului „Bobor”..-:)
  Saracul, el a reusit numai „marea performanta” de a interzice folosirea numelui „Steaua” in Liga 1, in Europa si in lume si sa-l atarne la gatul unui copil de un an care „se joaca” in Liga a 4-a de amatori din Romania..-:)

Lasă un răspuns