[Video] MM Stoica cu o emoționată destăinuire după meciul cu Slovan Liberec

de | septembrie 25, 2020

MM Stoica vede și partea plină a paharului din această criză generată de COVID-19. Descoperirea într-o dispută la nivel european a unor jucători de excepție, printre care sunt Ovidiu Perianu (18 ani), Octavian Popescu (17 ani), Adrian Șuț (21 ani), Ștefan Cană (20 ani)…

?”Aveam noi vreo șansă, dacă nu se întâmpla asta, să aflăm că Perianu va fi un mare jucator în viitorul apropiat?

Ne gândeam vreodată că Octavian Popescu, intrat neîncălzit, ii va lua la mână pe adversari într-un meci din Europa League. Mă uitam la fotografia cu el semănând pentru Turris acum o lună. Gândiți-vă ce descoperire am făcut. Ne gândeam vreodată că avem așa luptători în echipă?

Am încercat astăzi să vorbesc cu Adrian Șuț de dimineață și nu puteam să vorbesc pentru că îmi venea să plang. Am 55 de ani și sunt trecut prin atâtea. Vă imaginați că acest copil nu trebuia, era interzis să joace și un sfert de ora, pentru că nu terminase toate etapele recuperării. El nu intrase în antrenament cu echipa, se pregătea separat. A făcut un singur antrenament cu echipa.

Copilul ăsta, am vorbit astăzi cu el, si… (n.r. a izbucnit în plâns) a spus că este un vis îndeplinit și… Ce poți să le spui copiilor ăstora? Poate că totuși câștigul nostru e mult mai mare pentru ca am descoperit ce nu știam că avem în curte. Bănuiam și speram, dar nu știam că avem.

Cana a jucat impecabil pâna când a fost eliminat. Cum să elimini un jucător când primul fault îl face atacantul? Ce suflet să ai când te gândești prin ce trece echipa asta… Una peste alta sunt fericit pentru că nu sper că vom ajunge mai mult decât am fost, ci știu asta.”, a spus directorul sportiv al Stelei din Liga 1.

?Intervenția completă a lui Mihai Stoica in direct la PRO-X

O emoționantă destăinuie a lui MM Stoica despre senzația produsă de evoluția unor jucători tineri de excepție ai Stelei, dar și despre presiunea psihică generată de virus care a marcat lotul stelist. Totodată, MM Stoica a deplâns eliminarea roș – albaștrilor din UEFA Europa League: „Dacă arbitrajul era corect, ne pregateam de playoff!”

Directorul sportiv a început să plângă în direct, rememorând discuția avută cu jucătorii după meci și  gândindu-se la cei pe care i-a descoperit datorită situației dificile în care se află echipa din cauza COVID-19.

?”Cred că dacă  aveam un arbitraj corect, ne pregăteam pentru playoff. A fost un contact la Perianu, era indiscutabil penalty. Este fault în atac la Cana și altele.

Mai are rost să discutam cine a decis? Vorbim de Man si Coman… Față de ultimul meci cu Viitorul, ultimul de pe teren propriu, de pe Arena Națională, au fost 10 titulari care au lipsit. Plus câțiva jucători foarte importanți care puteau să-i înlocuiască și care stau izolați și sub tratament.

Am convingerea că atâta suferință, pentru că a fost mare suferință și încă este, avem mulți jucători și membri ai staff-ului încă bolnavi, cred că se va recladi o echipă care va avea un cuvânt puternic de spus.

Să nu aveți impresia că te poți lupta cu un adversar pe care nu il vezi. Am făcut absolut tot ce se putea face pentru a evita îmbolnăvirea, dar… Credeți că Răzvan Lucescu nu și-a luat toate măsurile și nu are condițiile necesare pentru a evita îmbolnăvirea? Noi am fost aleși să trecem prin asta. […]

Una peste alta sunt fericit pentru că nu sper că  vom ajunge mai mult decât am fost, ci știu asta. Loviturile au fost prea puternice și de-asta știu. Straton a venit și a închis poarta, a fost șansa noastră să putem să aducem un portar cu evoluțiile pe care le-a avut în ultima perioadă. Exact ce aveam nevoie în momentul asta, lângă Andrei Vlad”, a declarat Mihai Stoica, afectat, în  direct la Ora exacta în  sport de la PRO-X TV.

?Sursa video: www.sport.ro

#mmstoica #uel #octavianpopescu #perianu #stefancana #fcsb #steaua #fcsbesteaua #SteauaRosAlbastra1947

X Ray

2 comentarii la „[Video] MM Stoica cu o emoționată destăinuire după meciul cu Slovan Liberec

 1. vasglo

  Sa speram ca, odata cu retragerea la manastire a lui Nea Gigi (de data asta cred ca este ceva serios, pana la proba contrarie, evident 🙂 ) MM-ul sa treaca din pozitia de „atarnator” la cea de manager sportiv adevarat (ca pe vremea lui Oli) si sa aiba un cuvant greu de spus in viata echipei, ca fotbal stie cu carul! 🙂

  12
  4
  1. milovan-djilas

   Așa este. Și eu îmi aduc aminte de vremurile în care chiar era manager sportiv. Să nu uităm că era o figură aparte, clar cu vorbele la el și din alt film și în perioada de la Galați, față de majoritatea „oamenilor de fotbal”.

   10
   6

Lasă un răspuns