[VIDEO] Liga Elitelor U19: CSA – FCSB 1-4! Steaua (FCSB) a măturat terenul 5 din Ghencea cu Steaua (CSA)

de | septembrie 29, 2018
LIGA ELITELOR U19: CSA – FCSB 1-4! Au marcat: Petcu ’75 / Ardelean ’47, A. Roșu ’62, Dumitru ’66, Pirciu ’90+3
 
Campionatul României – Liga Elitelor U19 a început astăzi, 29 septembrie, cu cea mai hot întâlnire. Pe terenul 5, din complexul Ghencea, Steaua CSA U19 a primit vizita echipei Steaua FCSB U19.
 
Orice întâlnire între CSA şi FCSB va fi una a marilor orgolii aprinse de Talpan. Însă cele două cluburi îşi dispută supremaţia fotbalistică numai în competiţiile juniorilor.
 
Totuși au ieşit scântei la meciul dintre Steaua CSA Steaua şi Steaua FCSB din Liga Elitelor U19. Au fost arătate 9 cartonașe galbene, un roșu direct și două roșii prin cumul de galbene.
 
Împinși de la spate de aproximativ 30 de suporteri de la Peluza Sud și susținuți din tribune de Marius Lăcătuș și de fotbaliștii de la echipa de amatori ai CSA, tinerii U19 de la CSA au început la intimidare fizică, dar au rămas repede 10. În minutul 26, Mario Gîndac (CSA) are o intrare la rupere asupra căpitanului Daniel Toma (FCSB) și e eliminat prin roșu direct.
 
Pentru intimidare acustică, ”adevărații” fani ai CSA au proferat jigniri la adresa tinerilor jucători de la FCSB: „Țăranilor din Berceni, cum e la București? Ați ales banii!”, ”Mu*e FCSB!” etc.
 
În prima repriză, ambele echipe s-au tatonat și au intrat la vestiare fără să modifice tabela. După pauză, FCSB i-a călcat în picioare ca tăvălugul. În 20 de minute au făcut 3-0.
 
În minutul 47 Laurențiu Ardelean a deschis scorul cu un șut din 7 metri, după ce a rămas singur cu portarul. Andrei Roșu a marcat și el pentru FCSB în minutul 62, după ce a finalizat un contraatac perfect. Cristian Dumitru a dus scorul la 3-0 cu un șut la colțul lung 4 minute mai târziu. CSA a dat golul de onoare cu un sfert de oră înainte de final, dintr-un penalty executat de Giovanni Petcu.
 
În minutul 90+2 Andrei Oreviceanu de la CSA și Cristi Botezatu de la FCSB se iau la bătaie și sunt eliminați pentru al doilea galben. Enervați, tinerii de la FCSB s-a aruncat în atac și a mai marcat o dată în minutul 90+3 prin Aurel Pirciu.
 
Final de meci, CSA vs FCSB 1-4!
VIDEO. Trailerul partidei
CSA: Constantin – Radu, Oreviceanu, Moise, Tudor, Ilie, Milea, Gîndac, Dedeu, Nițu, Popa
Rezerve: Călinescu, Stanca, Ban, Petcu, Preda, Ioana Marius, Arău
Antrenor: Andrei Nagy
 
FCSB: Udrea – Cană, Roșu, Botezatu, Bodea, Zamfir, Ardelean, Prasacu, Toma, Enache, Dumitru
Rezerve: Micle, Pirciu, Puciu, Șușu, Tincău, Popescu, Afaiței
Antrenor: Cornel Ionescu
VIDEO. Scurt rezumat
X Ray

4 comentarii la „[VIDEO] Liga Elitelor U19: CSA – FCSB 1-4! Steaua (FCSB) a măturat terenul 5 din Ghencea cu Steaua (CSA)

  1. killertits

    Vai ce de peluzari, cata frunza si iarba, in meciul cu dusmanu’ de moarte ( de rapid si dinamo au uitat ), cata propaganda inainte de meci, sa venim cu miile si plm, sa facem sa dregem, coregrafii, spectacol alea alea.

    In rest, bravo baieti, tot inainte.

    11

Lasă un răspuns