Video| Interviu cu Junior Morais și „Welcome to Steaua Bucharest ● Ultimate Defender – Skills/Assists/Goals 2017”

de | iunie 11, 2017

Junior Morais a acordat un interviu în exclusivitate pentru Dolce Sport după transferul său oficial de la Astra la FC Steaua.

Vezi ce a declarat Morais în VIDEO la Dolce Sport

Iraneuton Sousa Morais Junior este un fundaș brazilian, născut pe 22 iulie 1986, în localitatea Sao Luis, Capitala statului Maranhao.

Acesta și-a început cariera la Sao Cristovao, de unde a fost transferat, în 2009, la echipa portugheză Freamunde. A fost transferat, doi ani mai târziu, de către AFC Astra Giurgiu, echipa alături de care a câștigat Cupa României in 2014, titlul de campion în sezonul 2015-2016, precum si 2 Super Cupe ale României, în 2014 și 2016. De notat că exceptând Super Cupa din 2016, când Astra a învins echipa CFR Cluj, restul trofeelor le-a câștigat în luptă directă cu Steaua.

In tricoul giurgiuvenilor, Junior a adunat 256 de partide, 8 goluri si 34 de pase de gol in toate competitiile interne, precum si in cupele europene.

Bine ai venit, Junior Morais!

Júnior Morais ● Welcome To Steaua Bucharest ● Ultimate Defender ● HD 

Júnior Morais ● Welcome to Steaua Bucharest ● Skills/Assists/Goals 2017 ● HD

Júnior Morais ● Gol de generic în partida Ceahlăul – Astra Ploiești 3-2

Sursa: youtube

X Ray

Image result for CS U Craiova - FC Steaua

Un comentariu la „Video| Interviu cu Junior Morais și „Welcome to Steaua Bucharest ● Ultimate Defender – Skills/Assists/Goals 2017”

  1. Redondo

    Ca nume imi aminteste mereu de brazilianul minune al Bistritei de acum 6-7 ani, Junior Moraes. Nicicand in ultimii 7 ani nu mi-am dorit mai mult ca un jucator sa ajunga la Steaua… mare pacat ca n-a venit.

Lasă un răspuns