VIDEO. Becali despre CNN, Marca Steaua, Hagi și transferuri

de | decembrie 21, 2018

VIDEO

Cazul CNN

Becali a spus la PRO X TV că se va retrage din fotbal dacă UEFA va obliga FCSB să își facă secție de fotbal feminin, pentru alinierea la fotbalul occidental.

Iată ce a spus Gigi Becali: „Daca vor sa ma puna sa am echipa feminina, ma retrag din fotbal. Cum adica sa faci lucruri impotriva lui Dumnezeu? Am si eu pacatele mele. Dar lucruri nefiresti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele sa joace handbal, baschet. Cum sa joace femeie fotbal? Nu e facuta pentru fotbal. Madularele ei nu sunt facute pentru fotbal. Femeia a fost facut de Dumnezeu din barbat, pentru barbat. Femeia e facuta sa fie atrasa barbatul de ea. Daca facem asta, batjocorim formele facute de Dumnezeu ca sa il atraga pe barbat. O schimonosim pe femeie! Boxul si fotbalul le schimonoesc pe femei”.

Ce a scris CNN:

Reacția cu spume a lui Talpan la cazul ”MARCA STEAUA”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, s-a înfuriat când a aflat ce afirmaţii a făcut Gigi Becali vineri, după ce Tribunalul Bucureşti a suspendat procesul pentru prejudiciu intentat de Armată clubului FCSB, şi a remis la vuvuzela Udrea de la ProSport un comunicat virulent. Ofiţerul acuză judecătoarea care a decis suspendarea procesului că a comis o eroare, că a tergiversat acest proces mână-n mână cu avocaţii lui Becali şi că le-a tolerat acestora „abuzul de drept“.

Tribunalul Bucureşti a suspendat procesul pentru prejudiciu intentat de Armată clubului FCSB, iar Becali a transformat această decizie într-o victorie. Totodată, patronul roş-albaştrilor a lansat pe piaţă informaţia că marca notorie i-ar aparţine, lucru contestat de juristul CSA.

Talpan vede în ultimele acţiuni ale lui Becali doar o încercare de a amâna un verdict final în procesul prejudiciului, unde CSA cere 37 de milioane de euro. Avocaţii FCSB au cerut amânarea procesului, pe motiv că, în acelaşi timp, se judecă dosarul în care FCSB a cerut anularea mărcii Steaua la fotbal deținută de CSA (fostă la FCSB).

„M-am săturat de abuzul de drept pe care îl foloseşte şi îl exercită FCSB asupra noastră cât şi asupra judecătorilor instanţelor. Sunt acţiuni ale FCSB care încearcă sa eludeze legea şi să obţină într-un fel sau altul sentinţe contrare celor definitive„, spune Talpan.

Comunicatul lui Talpan AICI

X Ray

4 comentarii la „VIDEO. Becali despre CNN, Marca Steaua, Hagi și transferuri

  1. killertits

    Si din ciclul „oieru e mână în mână cu aia de la CNN via frf si sport dot ro, citat din…”the authistic staff” :

    CNN s-a dus mai departe și a cerut punctul de vedere al UEFA. Aceștia au răspuns cum era de așteptat, că nu tolerează rasismul, xenofobia, misoginismul, etc. Însă, măsuri nu vor lua. Nu au luat niciodată împotriva lui Gigi Becali, pe care continuă să îl protejeze. De ce? Cel mai probabil datorită influenței pe care o are FRF-ul la UEFA.

    2
    1

Lasă un răspuns