Vali Badea: „Buș face aceeași greșeală ca mine!”

de | septembrie 29, 2020

???Vali Badea, ex-„nouarul” Stelei, cel care a marcat pe Ghencea un gol în poarta galacticilor de la Real Madrid, într-un meci de Champions League din Grupa E, sezonul 2006/2007, declară:  „Buș face aceeași greșeală ca mine!”

??Fostul golgeter stelist pune ultimele rezultatele negative ale Stelei pe seama crizei de lot generată de COVID-19:
?„În primul rând, a fost această situație cu virusul. Astfel, nu se ajungea aici. Steaua începuse foarte bine. Pe lângă faptul că a câștigat primele 3 meciuri, a jucat chiar spectaculos. Infectările au tăiat tot elanul echipei, din păcate. Nimeni nu poate să spună că le puteau evita, au fost și probabil că vor mai fi cazuri și pe la alte echipe”, a spus Badea, pentru GSP.

?⚽️?‍♂️Vârful care a calificat Steaua, după 10 ani de secetă, în grupele Champions League 2006-2007, marcând  o „dubla” de poveste în Play-off-ul cu Standard Liege, și-a devoalat preferații din actual lot stelist.
?„Mie întotdeauna mi-au plăcut Man și Coman. Doi copii cu un potențial foarte mare. Acum, pentru că nu mai evoluează în Europa, o să le fie un pic mai greu să-i vadă lumea. Să sperăm totuși că vor juca la echipa națională și o să pună umărul la calificare.

⚠️✅Se vede că Steaua a investit în copii și juniori. Cred că e printre primele 3 cluburi din țară la acest capitol, alături de Viitorul și Craiova. Au venit copii talentați din toate zonele țării. Ce vedem noi acum la prima echipă sunt vârfurile din generația lor”, a declarat Vali Badea.

??Badea știe de ce Adi Petre și Sergiu Buș care nu performează în acest moment:
?„Lui Petre nu-i mai stă gândul la echipă, asta cred eu. Se gândește să plece mai repede. Nu a avut rezultate optime nici la ultimele teste fizice, din ce am văzut.

⚠️?Legat de Sergiu Buș, el este un atacant cu simțul golului. Aleargă foarte mult. Ținând cont că joacă la Steaua, i-aș da un sfat: să stea cât mai mult în fața porții. Steaua are posesie, aduce multe mingi în careu, iar el trebuie să fie mereu acolo. Spun asta pentru că aceeași greșeală am făcut-o și eu la început” – a incheiat Vali Badea.

#valibadea #sergiubus #adipetre #fcsb #steaua #fcsbesteau #SteauaRosAlbastra1947

X Ray

Un comentariu la „Vali Badea: „Buș face aceeași greșeală ca mine!”

Lasă un răspuns