Uniți pentru Neșu

de | aprilie 9, 2016

După ce Nicolae Dică a anunțat în seara de 6 aprilie la Digisport Special că se lucrează la organizarea unui meci între Steaua 1986 – Steaua 2006, pe data de 10 Mai, pentru a-l ajuta pe Mihăiță Neșu, astăzi, un  lider emblematic al Peluzei Sud, Alexandru Tofan (Lecce),  a postat un mesaj mobilizator pe pagina de facebook de la aceași idee cu a lui Dică, dar pentru data de 7 Mai. Știind că la acea dată CSA celebrează „Sevilla 30”, mă întreb retoric cum Boroi și Talpan de a scos suporterii din program și invitați?

Înițial mesajul lui Lecce l-am postat pe forum la topicul Peluză sud, însă am considerat oportun să-l pun și pe prima pagină.

PS. Cei care nu-l cunosc pe Lecce, pot citi acest articol Alexandru Tofan (Lecce): „Orgoliul este mână în mână cu prostia”

XRay

MESAJ PENTRU PELUZĂ SUD ȘI TOȚI STELIȘTII

Alexandru Tofan
Acum 3 ore · București, România

„Trebuie sa il ajutam pe Mihai Nesu. O sa va contactez telefonic pe toti cei din SUD. Avem nevoie de Ghencea pe data de 7 mai. Hai sa punem presiune pe Boroi, Talpan si pe toti din CSA. Hai sa facem o sarbatoare demna de 30 de ani de la Sevilla si sa il ajutam pe Mihai Nesu. Ne trebuie Ghencea pe 7 mai.

Avem nevoie de tot SUDUL, de toti stelistii, de toti cei care iubesc culorile si traiesc pentru Steaua. Trebuie sa ajutam un om, un fotbalist, un stelist, un idol pentru unii… pana nu e prea tarziu.

Va rog sa ma contactati in privat toti cei care vreti sa va implicati. Nu conteaza locul din stadion. Nu e loc de orgolii acum. Suntem in al 12-lea ceas. Acest lucru ne poate uni si ne poate da speranta acum.

Steaua inainte de orice!

PS: rog toti liderii de grup de la SUD sa ma sune sau sa imi raspunda azi la telefon.

COMPLETARE: maine la ora 15.00 voi fi in fata stadionului Ghencea. Va astept pe toti acolo. Am vorbit cu grupurile, cu toata lumea. Toti cei care vor sa ajute si vor sa asculte ce am de spus si ce am discutat cu George Ogararu despre situatia lui Mihai Nesu, sunt asteptati sa vina acolo. Daca nu, ma duc si singur la Boroi si o sa-l implor sa ne dea stadionul pe 7 mai… Pana nu e prea tarziu. Nu vreau sa ajungem in curand sa se dea denumirea unei peluze sau unui sector din stadion, Mihai Nesu. Doamne fereste!

HAIDETI SA AJUTAM ACUM, CAT INCA MAI PUTEM! HAI SA NE MOBILIZAM. LASATI ORGOLIUL SI HAI SA FACEM UN BINE PENTRU UN STELIST DE-AL NOSTRU!!!”

Preluare de pe pagina personală de facebook

9 comentarii la „Uniți pentru Neșu

 1. alexandru-h

  Nu au fost in stare sa puna presiune timp de un an pe Boroi si pe Talpan, se laudau ca pregatesc tot soiul de proiecte impreuna si acum i-a apucat nevoia de „intelegeri”. Hai sa fim seriosi – chiar daca era stadionul intr-o stare perfecta, CSA i-ar fi refuzat. Asa se intampla cand nu-ti joci cartile cum trebuie si te scufunzi singur in combinatii pierzatoare.

 2. xray Autor articol

  Da, n-am mai dezvoltat în al 2-lea, al 3-lea… etc. rând. Pe langa ISU, trebuiau mai multe și platite, care sa asigure securitatea (jandarmerie, firma de paza, pompieri, ambulante etc.) si functionarea (utilități etc.), plus pregatirea inainte, curatenia dupa… etc.

  Si nu în ultimul rând, bunăvoința CSA, of course.

 3. xray Autor articol

  Update
  Alexandru Tofan
  Ieri la 15:36 · București, România ·
  MAINE LA ORA 15.00 VOI FI IN FATA LA GHENCEA. VA ASTEPT ACOLO PE TOTI CEI CARE VRETI SA AFLATI DESPRE SITUATIA LUI MIHAI NESU SI DESPRE CE PUTEM FACE PE 7 MAI PENTRU A-L AJUTA PE MIHAI SI A SARBATORI TOTODATA 30 DE ANI DE LA SEVILLA.
  PS: nu trebuie sa aduceti bani emoticon smile. Nu ma mai intrebati de bani. Maine doar veniti cat mai multi ca sa va pot explica situatia grava in care se afla Mihai Nesu si ce putem face noi sa-l ajutam si sa primim aprobarea organizarii unui eveniment pentru toti stelistii dedicat lui Mihai pe 7 mai… IN GHENCEA!!!

  Alexandru Tofan
  23 ore · București, România ·
  Foarte important: nu va luati dupa site-uri!!! Maine nu este organizat niciun protest si nicio unire intre galerii. Maine vin toti cei interesati de Steaua, de 7 mai si nu in ultimul rand de soarta lui Mihai Nesu. Maine ne strangem sa ajutam un om care este intr-o situatie foarte grea! Va voi informa maine la fata locului. Nu sunt necesari bani, ci doar prezenta. Atat. Nu injuram pe nimeni. Doar trebuie sa facem in asa fel incat sa obtinem Ghencea pe 7 mai pentru o sarbatoare si pentru a-l ajuta pe Mihai.
  Nesu este unul dintre noi!

  Aproximativ 200 de fani ai Stelei de la Peluza Sud s-au strâns în Ghencea, pentru a obţine acordul Armatei în privinţa amicalului Steaua 1986 – Steaua 2006, ale cărui venituri vor merge spre Mihai Neşu. „Să-l ajutăm pe Mihai cât nu e prea târziu”, a fost mesajul transmis de suporterii de la Peluza Sud.
  Video

 4. xray Autor articol

  Așa cum am anticipat, Peluza Sud a Stelei a fost refuzată de CSA pentru a organiza pe Ghencea un meci între Steaua 1986 și Steaua 2006. Veniturile ar fi urmat să fie donate lui Mihai Neșu. George Boroi le-a promis fanilor că va face tot posibilul pentru ca acest meci să se joace acolo, însă azi această variantă a picat.

  Stadionul Ghencea ar fi impracticabil. Organizarea acestui meci este imposibilă atât timp cât la stadion nu există utilități (curent, apă etc).

Lasă un răspuns